Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki márciustól...

Van valaki aki márciustól próbálkozik a babával?

Figyelt kérdés
Márciustól kezdünk próbálkozni a babával és jól lenne valakivel néha beszélgetni, véleményeket, tapasztalatokat megosztani. Esetleg együtt izgulni :) Külföldön élünk a férjemmel és a családnak nem szeretnénk elárulni, hogy mire készülünk. Valakivel mégis jó lenne beszélgetni.
2012. febr. 15. 21:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/147 A kérdező kommentje:

Akkor neked már nincs túl sok hátra nemvártig! Szorítok nagyon, hogy sikerüljön! Nekem ma jött meg, két nappal hamarabb, mint vártam, de nem baj, mostmár pár nap múlva "hivatalosan" is indul a babaprojekt!

És kislányos vagy kisfiús anyuka szeretnél lenni?

Persze nekünk is az lesz a legfontosabb hogy majd egészséges kisbabánk legyen, de mi a párommal talán inkább kislányos szülőknek tudnánk magunkat elképzelni. Aztán ez biztos megváltozik, ha esetleg kisfiunk lesz. :)

2012. febr. 27. 21:18
 32/147 anonim ***** válasza:

Bizony, jövőhét elején dől el, hogy sikeres volt-e a február vagy sem. Igazából mi is azon a véleményen vagyunk, hogy nem számít kisfiú lesz-e vagy kislány, csak egészséges legyen. :) A szomszédban 2 kislány van (2éves és 2 hónapos), imádjuk őket. A férjem azt mondta, hogy élne-halna egy kislányért, de persze kisfiúnak is örülne. Ha lehetne választani, 1-1 lenne. :)

Nektek hajrá, jön a tavasz, tombolnak a hormonok, nem is lehetne jobban időzíteni. :)

2012. febr. 28. 09:03
 33/147 A kérdező kommentje:

Es mikor tesztelsz? Kivarod a nemvart idejet es utana vagy mar elotte? Majd gondolok Rad, hogy sikeruljon, de ha megsem jon ossze most, akkor se szomorkodjatok, jon a tavasz, mindjart itt vannak a golyak is, ugyhogy hamarosan sikerulni fog. :) Nalunk mar kezd kellemes lenni az ido, napkozben mar 14-16 fok is van, eleg a vekonyabb kabat is es lehet nagyokat setalni, az embernek maris jobb a kedve! Csak pozitivan es kivanok pozitivat! :D

Majd irj, hogy mi lett!!

2012. febr. 29. 14:53
 34/147 anonim ***** válasza:
Még nem tudom, mikor tesztelek. Csak meg kéne várni az 5-ét. Holnap elutazunk Szlovákiába a hétvégére (nem síelni:)), előbb gondoltam, hogy elviszek egy tesztet magammal, de lehet, hogy mégsem, így garantáltan nincs kísértés. :) Egyelőre nincs semmi tünetem, csak a kíváncsiság. A hangulatom sokkal jobb mostanában, nem vagyok olyan ingerlékeny, mint általában, de ez a közelgő tavasz miatt is lehet. Mindenképpen megírom majd a tesztem eredményét. :)
2012. febr. 29. 16:00
 35/147 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Sajnos ma reggel negatív lett a tesztem, de már 2 napja rossz előérzetre adtak okot a barna foltok. :( Nem csüggedünk, mert ahogy írtam korábban is: itt a tavasz, ami mindenkire jó hatással van aztán HAJRÁ!! :)
2012. márc. 5. 08:36
 36/147 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy negatív lett, pedig gondoltam rád a hétvégén. Amíg nem jött meg addig még van egy halvány remény, legalábbis azt mondják.. Mindenesetre fel a fejjel, ebben a hónapban már együtt reménykedünk azért a bizonyos csíkért.

Milyen volt Szlovákiában?

2012. márc. 5. 09:34
 37/147 anonim ***** válasza:

Köszönöm a biztatást. :) A hétvége szupi volt, hatalmas séták és ragyogó napsütés jellemezte.

Drukkolok, hogy Nektek elsőre összejöjjön! :) Azért maradjunk kapcsolatban, ha van kedved, írhatsz privátot is. :)

2012. márc. 5. 11:05
 38/147 anonim ***** válasza:
Sajnálom hogy megjött.de új hónap új remény.nekem most volt pé-m,ugyhogy most várakozó állásban vagyok.kb még 10-12 nap,nem tom pontosan,mert ugye rendszertelen a mensim,meg most iszom a palástfű teát is,ami álítólag kitolja pár nappal a cklushosszot.ugyhogy nem tom mire ne várjam.de nektek nagyon szorítok,hogy ez a hónap sikeres legyen és a nyuszika hozzon nektek 2 csíkos tesztet.
2012. márc. 5. 12:06
 39/147 anonim ***** válasza:
Kedves Csacsi44! Köszi szépen, ez a "nyuszika hozzon két csíkos tesztet" nagyon tetszett! :)) Drukkolok Neked, valamint kívánom, hogy röppenjen el hamar ez a 10-12 nap, majd hozzon pozitív eredményt!
2012. márc. 5. 13:01
 40/147 A kérdező kommentje:

Én is várakozó állásban vagyok, csak én még a peteérést várom. Ma van a ciklusom 8. napja, úgyhogy még van egy pár napunk. Azért lehet, ma elkapom apát munka után egy kis etyepetyére. :)

Aztán akkor bízzunk a nyusziban! :D

2012. márc. 5. 14:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!