Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki márciustól...

Van valaki aki márciustól próbálkozik a babával?

Figyelt kérdés
Márciustól kezdünk próbálkozni a babával és jól lenne valakivel néha beszélgetni, véleményeket, tapasztalatokat megosztani. Esetleg együtt izgulni :) Külföldön élünk a férjemmel és a családnak nem szeretnénk elárulni, hogy mire készülünk. Valakivel mégis jó lenne beszélgetni.
2012. febr. 15. 21:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/147 anonim ***** válasza:
mi is múlt év január óta próbálkozunk
2012. febr. 16. 10:21
 12/147 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Mi kb fél éve próbálkozunk, első bab lenne, én is most kezdtem el teát iszogatni, én is bízom benne. Hátha ezek segítenek és nem kell gyógyszereket szedni. :) Nagyon drukkolok mindenkinek!!!
2012. febr. 16. 10:24
 13/147 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok *baba (nem bab :S)
2012. febr. 16. 10:25
 14/147 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem az itteni tapasztalato szuperek voltak. A National Maternity Hospital-ban szultem Dublinban. Minden rendben volt, meg voltunk elegedve maximalisan a korhazzal. Persze itt aztan minden erro szol... hiszen Irorszagban szuletik a legtobb gyerek europaban...

Egy fiatal midwife (szuleszno) es egy gyakornok midwife vezette le a szulesem... Abszolut profin! Doki nem is kellett mert nem volt semmi komplikacio... A szoptatasban is segitkeztek az apolok, es nagyon odafigyeltek rank.Biztos vagyok benne Angliaban is hasonlo a helyzet, es jol dolgoznak! Ne aggodj! Amugy en teljesen 'public' voltam, nem mentunk 'private'-re mert csak annyi kulonbseg lett volna hogy nem kell egy varoteremben varni a tobbi terhes novel,jobb etelt kapsz a korhazban es egyedul vagy egy korteremben! A private kb 6000 euroba kerul! A public viszont teljesen ingyen! A novereknek hozott be ferjem bonbon-t es koszono kepeslapot mikor hazajottunk mert itt ez a szokas.Nagyon orultek :-)

2012. febr. 16. 10:55
 15/147 A kérdező kommentje:

Szerintem is jonak tunik a rendszer. De olvastam itt szulo magyar anyukaktol, hogy milyen rosszul eltek meg itt a terhesseget, mert csak 3 uh volt es ugy erezte, hogy nem foglalkozak vele eleget. Van olyan is aki azt nehezmenyezte, hogy szinte par ora utan kiraktak a korhazbol. En mondjuk szemely szerint nem szeretnek annal tobbet eltolteni egy korhazban sem, hiszen jobban orulnek ha otthon pihenhetnek a kisbabammal meg a parommal. De mindenkinek mas az igenye. En nem banom, hogy csak midwife van, hiszen a dokik elfoglalatak, de ha baj van, biztos ott lesznek nyomban hogy segitsenek. Igazsag szerint en ha otthon lennek sem mennek maganrendelesre.. Terveim szerint csak besetalok a korhazba (tudom, hogy mi melyikhez tartozunk), es megszulok annal aki eppen ugyeletben lesz. Ezek a dolgok engem nem zavarnak. Igy is eleg draga egy baba, es kifejezetten orulok, hogy itt nem ismerik a halapenz fogalmat!!

Akkor szoritok, hogy mihamarabb jojjon nalatok is a baba!

2012. febr. 16. 15:07
 16/147 A kérdező kommentje:
Es ki mikorra nem varja, illetve ovu kinel mikor varhato?
2012. febr. 16. 15:15
 17/147 anonim ***** válasza:
nekem épp most múlik el a bajom.mivel elég rendszertelen a mensim,igy nem tudom mikor lesz ovum,ezért is tesztezek,de az előző 2 ciklusomnál a 17.napon volt.vagyis 1 hetem van még bőven.
2012. febr. 17. 07:04
 18/147 anonim ***** válasza:
Én ugyanúgy állok,mint a kedves utolsó válaszoló.
2012. febr. 17. 07:52
 19/147 anonim ***** válasza:
Nekem hétfő-kedd környékére várható az ovu.
2012. febr. 17. 11:00
 20/147 A kérdező kommentje:
Akkor mindenki probaljon meg most pihenni annyit amennyit csak lehet, relaxáljatok, kényeztessétek magatok! En eszrevettem, hogy mostanaban sokat stresszelek a munkahelyen, foleg miota letettem a cigit, ezert megbeszeltuk a parommal, hogy estenkent mindig megmaszirozzuk egymast. Ez nagyon jo stresszoldo es az intimitasnak is jot tesz. Esetleg egy-ket gyertya meg nyugtato muzsika! Aztan uj erore kapva mindenkinek sok sikert! :)
2012. febr. 19. 22:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!