Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki márciustól...

Van valaki aki márciustól próbálkozik a babával?

Figyelt kérdés
Márciustól kezdünk próbálkozni a babával és jól lenne valakivel néha beszélgetni, véleményeket, tapasztalatokat megosztani. Esetleg együtt izgulni :) Külföldön élünk a férjemmel és a családnak nem szeretnénk elárulni, hogy mire készülünk. Valakivel mégis jó lenne beszélgetni.
2012. febr. 15. 21:19
 91/147 anonim ***** válasza:

hát igen,igazságtalan.sokan sokáig próbálkoznak,mások meg egyből teherbe esnek.

hát nálunk ugy volt,hogy pont akkor terveztük el hogy elmegyünk az ünnepek után vizsgálatokra,és akkor lettem terhes.akkor még nem tudtam,kb akörül fogannhatott,de mivel épp jött karácsony(november közepe vége volt akkor),igy ugy volt h megvárjuk januárt.aztán karácsony körül kezdett fájni a melle,ami mensi elött akkoriban megszokott volt.aztán egyre jobban.karácsony után teszteltem.gy nem kellett menni.

de most nagyon ugy van,hogy el kéne mennem.csajok nem tom mi van velem.ugy néz ki,h meg fog jönni.ma délután már nem csak törléskor barnáztam,hanem folyt is kicsit.szerintem 1-2 nap és megjön.marha tuti,mert uyge ma még csak a 18.napon vagyok.és ez még nagyon korai lenne.mióta nem szedek bogyót nagyon kusza lett a ciklusom,de az a baj,h itt nem foglalkoznak az emberrel,ha 1 éven belül megy.ugyhogy nem tom h most mi van/lesz.azért elmegyek majd ha magjön majd rendesen,akkor kérek ip-t dokhoz.

2012. márc. 30. 20:26
 92/147 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Mi hétvégére veteményezést terveztünk, de akkora hülye szél fúj, hogy ezt most jobb időre halasztjuk... Tegnap volt az utolsó munkanapom, megkönnyebbülve léptem ki az ajtón, nagy kő esett le.

Ma reggelre a hőm 1,5 fokot esett vissza a tegnapihoz képest, ez eléggé elszomorított. Szurkál a hasam néha, meg fájdogál a mellem. Ez fura, mert nekem sosem szokott. Reggel alig fértem bele a melltartóba, pedig tegnap még jó volt rám. Kíváncsi leszek, de most a lelkesedésem alábbhagyott emiatt a reggeli hő miatt. :(

Saci, mikorra is nem várnád? Hátha csak a beágyazódás miatt van a barnázás!

Nektek hogy telik a hétvége? Ki mi finomat főz? i vendégeket várunk "estebédre", de mivel a bográcsozásba beleszólt az időjárás, idebent főzök gulyáslevest meg utána sütök palacsintát. :)

Jó pihenést Mindőtöknek!

2012. márc. 31. 11:56
 93/147 anonim ***** válasza:
Nóri voltam... :D
2012. márc. 31. 11:56
 94/147 anonim ***** válasza:

elvileg 1 hete volt ovum,szóval lehet h beágyazódás,de most már pirosabb,nem barna.és mondom,most már a tisztaságin is látszk.

mi kerteztünk ma.most alszik a gyerek,nemsokára ébresztő,de lehült a levegő,meg fúj a szél,igy nem megyünk ki.holnap meg a hintát kéne a helyére állítani végre,mert 2 hete kész de mindg az udvar közepén van.ha jó idő lesz akkor elmegyünk megnézni a láppal hogy állnak.helyreállítják és vannak itt jó nagy gépek,fiam meg megőrül a markolókért,igy megnézzük.elvleg be s ülhet majd.ugyhogy nagy élmény lesz.azon kívül meg egész nap fekszünk.

2012. márc. 31. 14:21
 95/147 A kérdező kommentje:
Nálunk sincs olyan szép idő mn
2012. márc. 31. 14:45
 96/147 A kérdező kommentje:

Bocs, véletlen elküldtem.

Szóval, akkor mégegyszer:

Nálunk sincs olyan szép idő mint az előző napokban. :(

Apa dolgozik sajnos, én meg kivittem a kutyust a parkba. Nagyon élvezte. :)

Saci: Ez a beágyazódás meg nekem is eszembe jutott, reméljük szerencsés leszel. De ha mégis menzi lesz akkor szerintem menj el dokihoz mihamarabb, mert így nagyon rövid a ciklusod.

Nóri: Szerintem ne aggódj a hőd miatt. Még van egy pár napod a nemvártig, holnapra biztos visszakúszik!

Kellemes főzőcskézést Neked! Küldhetnél ide is egy kis palacsintát :)

Szerintetek normális, hogy a menzi alatt 36,5, 36,6 volt a hőm, ma meg felugrott 36.9-re? Nem tudom, én nem értek hozzá de másnál nem láttam ilyet. Ma vagyok a 6. ciklusnapon. Na, majd meglátjuk holnap..

Mindenkinek kellemes hétvégét, a markolókkal meg a finom kajákkal!

2012. márc. 31. 14:55
 97/147 anonim ***** válasza:

Böbe,nem kerülget valami nyavalya?egyébként nekem mensi elején 36,6 körül van,majd leesik 1-2 napra kicsit lejjebb(1-2 tizedet),majd fölmegy 36,8 ra.de linkelem az előzőt azon jól látszik.kb mind ilyen.

[link]

2012. márc. 31. 17:30
 98/147 anonim ***** válasza:
na most nézem h ezen nem esett 36,6 alá mensikor.
2012. márc. 31. 17:32
 99/147 A kérdező kommentje:

Fájt az ínyem tegnap egész nap meg ma reggel is egy kicsit (szerintem az alsó bölcsességfogam még csak most akar előbújni) lehet az kavar be, mert azon kívül semmi bajom. Köszi a görbét, a tiétekhez majd tudok viszonyítani.

Hogy állsz a vérzéssel? Remélem csökkent vagy elmúlt és akkor nagyon szoríthatunk a pozi tesztért!

Ani hova lett? Vagy már hazaért és túl elfoglalt? :)

2012. márc. 31. 19:57
 100/147 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

sajnálom a fogfájást.kegyetlen tud lenn.nekem a fölsők vannak még csak kint,alsónak jele sincs,h bújn akarna.egyébként szerencsére egyik sem viselt meg.

hát csajok nekem egyre erősebb.még mndg nem az a mensikor szokott,de már kicsit több van.meg tegnap már este görcsöltem egy kcst mnt menskor :(

tényleg An nagyon eltűnt?reméljük jól érz magát :)

2012. ápr. 1. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!