Van valaki aki márciustól próbálkozik a babával?
Sziasztok.nekem épp most múlt el,ugyhogy jöhetnek az akciók :) de ovuig még 10 nap bztos van,mert az előző ciklusokban mind 17-19 nap körül volt az ovum.most vagyok a 7.napnál.fiam 2,5 éves rosszcsont.
szerntem azért viselem ilyen jól,mert a fiam 15.hónapban sikerült.igy már felkészültem arra hogy nem fog egyből összejönni.persze minden alkalommal,mikor megjön szomorú vagyok,meg letörök.egyébként az első,második hónap volt a rossz nagyon mikor megjött.
többiek hogy vagytok?
Sziasztok!
Altalaban 28 naposak a ciklusaim, de legutobb 26 nap volt, ugyhogy olyan szombat-hetfore nem varom. Mar nincsenek nagy remenyeim, nekem semmilyen tunetem nincsen. Persze lehet, hogy nem is kell hogy legyen.. Majd irok, amint kideritettem. :)
Irigyellek 19, hogy otthon leszel. Olyan jol jonne nekem is egy kis kikapcsolodas, meg egy kis otthon ules.
Jelenleg ket munkahelyem van: heti 30 oraban van ket gyerkocom, 3 eves fiu es egy 15 honapos kislany (Nanny vagyok). Masik 30 oraban pedig kismenedzser vagyok egy fogado irodaban. Mindkettonek megvan a pozitiv es negativ oldala, de azt hiszem a gyerekekkel egy kicsit nehezebb. :)
Csacsi44: 15 honap az jo hosszu idonek tunik nekem, de megerte varni, hiszen van mar egy kisfiad. Irigyellek :)
Biztos jon a kisteso is nemsokara.
Nekem csak egy kiskutyam van, mondjuk annyira imadjuk, mintha a gyerekunk lenne. Mondtam is apanak, hogy jo lenne egy masik, de azt mondta, hogy valasszak, hogy kutya vagy gyerek! :) Sajnos azert ez nem kerdes..
Mindenesetre mar kineztem magamnak egy cipot vigasztalaskepp, ha nega lesz a teszt. Ugyhogy remelem azert hamar osszejon majd a baba, mert nekem mar a probalkozas is sokba fog igy kerulni :D
Tovabbi szep hetet!
(19) Sziasztok! Kérdező, bár nagyon jól hangzik, remélem nem kell cipőre költened. :D
Nekem tegnap megvolt az ovum, borzasztóan fájt a bal oldali petefészkem... Mára fentebb is ment a hőm. Megint következik a 2 hét várakozás, bár igyekszem lekötni magam. Bár tudom, szomorú dolog elveszíteni egy munkahelyet, mégsem vagyok elkeseredve. Kipróbálom, milyen lehet "született feleségnek" lenni. (Persze csak a jó értelemben.) Otthon van a szomszédom is a 2 pici lányával, imádom őket. Én is rágom a férjem fülét egy ideje, hogy szeretnék egy kiskutyát. Meg is lenne a helye, csak még 5m kerítés hiányzik, hogy teljesen kész legyen. Ha otthon leszek, tudok vele foglakozni, megtanítani. (Eddig ez is kifogás volt.) Labradort szeretnék, mert az nagyon szereti a gyerekeket és a cicákhoz is hozzá tud szokni (az már van 2+2 szomszéd).
Neked milyen kutyusod van? (Bocsánat ez már lehet, hogy OFF, attól még a baba a fő téma, de talán gondolatelterelőnek jó lehet. :))
sziasztok.nekünk is van kutyánk,egy fajtatszta ónémet juhász.8 éves,de olyan mnt egy kiskutya,olyan mafla.sajnálom hogy megszűnt a munkahelyed,de ha nem szeretted akkor nem s olyan nagy gáz ezek szerint.én már 3 éve vagyok itthon és élvezem a született feleség létet :) imádok itthon lenni a gyerkőccel,meg tenni venni a házban és akörül.ráadásul most jönnek sorba a kerti munkák,és hát az mégjobban lefoglalja az agyam,meg lefáraszt,igy nem mndig a tesó jár a gondolatomba.én egyébként most a 10.napon vagyok.ma nagyon leesetta hőm,kicst koranak tartom még pé-nek,mert ált a 17-19 nap körül szokott lenni,ugyhogy most kíváncsan várom a következő napokat,hogy hogy alakul a hőm.
kérdező,tiszta jó,gyerekekkel foglakozol!én s szívesen foglakoznék,hvatás szerűen akár a csöppökkel.
Sziasztok! Tegnap teljesen véletlenül beleesett egy terhességi teszt a pisibe és hát egy bazi nagy nega lett! :) Még nem jött meg, de már nem szeretnék túlzottan reménykedni. Esetleg ha nem jön meg hétfőn sem akkor majd megint tesztelek egyet.
Fura, hogy a labradort meg az ónémetjuhászt említettétek mert a férjemmel ez a két kedvenc kutyafajtánk. Ezért van nekünk egy kis yorkshire terrierünk :D Pici kutyát akartunk, mert mikor vettük akkor még otthon laktunk a lakásunkba, és lakásban elég nehéz nagy kutyával. Persze most van kertünk, ettől függetlenül az ágyban alszik..
Egyébként ő is már 3 éves lesz, de nekem még mindig csak egy
kis kölyök.
Egyáltalán nem bánom, hogy másról is beszélünk, nem csak a babáról. A kutya egyébként a legjobb vigasz. Mikor tegnap elkeseredtem a teszt miatt, akkor magamhoz szorítottam a kis vakarékot, adott egy puszit és máris szebb volt minden. 19! Mindenképp szerezned kell egy kutyát és aztán átmehetünk a kutyás fórumba amig nem jönnek a bébik! :))
Csacsi44: Tényleg szerencsés vagyok a munkámmal! Bár azért más gyerekeit nevelni nem könnyű, mert sokszor nem teheted azt amit szeretnél, pl fegyelmezés vagy jutalmazás szempontjából. Igazából a legtöbb gond általában a szülőkkel van sajnos. Egyébként tervezek nyitni egy kis magánovit a saját otthonomban ha már meglesz a saját lurkonk. Már a legtöbb papirom megvan hozzá, csak egy két extra tanfolyam fog kelleni. Ha esetleg beindul a biznisz és asszisztens kell, majd szólok! :)
Sziasztok marciusiak:) Csatlakozhatnek? Igaz mi sajnos majd csak aprilisban fogunk belevagni, de az majdnem marcius :)
Jelenleg kulon orszagban vagyunk a parommal, es aprilistol leszunk ismet, es veglegesen egyutt! Addig meg marad a GYK-s ismeretszerzes:)
Szep napot mindenkinek!
Sziasztok! 41-es vagyok, nekünk közbe jött valami, aztán átrágtuk a dolgot és inkább áttettük jövő tavaszra a baba érkezését ugy h mi majd a nyáron vágunk bele!
Mindenkinek sok szerencsét!:)
sziasztok.41-es,sajnálom,h csúsztatnotok kell a babaprojektet.de remélem h mhamarabb összejön,ah újra belekezdetek.
üdv 56-os hz.
képzeljétek,nekem most van pé-m.a 12.napon vagyok,ált a 17-19 nap környékén szokott lenni,de a hőm is tegnapelött és tegnap leesett,ma meg felment,és tegnap ma meg éreztem az ovukor szokásos dolgamat.csnáltam is egy ovutesztet.ált lyenkor szoktam kezden tesztelgetni,és ilyenkor a 2. csík még alig látható,most vszon bazi erős.meg is lepődtem.gaz a húsvétomat jól hazavágja most,mert hétfőn el akartunk menni strandra,de gy most elvleg pont húsvétra nem várom majd.meg persze az elmúlt napokban nem is voltunk gazán együtt,ugyhogy még ma van esély,gy ma betámadom az emberemet :)
Kérdező,ne keseregj el.egyik fórumozó társamnak egyik nap még nega volt,rá 3 napra meg márt poz tesztje volt.szóval még semmi nincs veszve.
nekem elég összevsszza,mióta nem szedem a fog gátlót.most kezd 30 nap körülre beállni,de eddig ovu mndg a 17-19 nap körül volt,most viszont elöbb.én a középidőre nem tudok adni,mert nekem nem 14 nap a luteális szakaszom,ált 10-12 nap között mozog.de volt már 9-s egyszer.egyébként ez az 5. hónapunk nekünk.
Hol dolgozol kint?és mit csinálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!