Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki márciustól...

Van valaki aki márciustól próbálkozik a babával?

Figyelt kérdés
Márciustól kezdünk próbálkozni a babával és jól lenne valakivel néha beszélgetni, véleményeket, tapasztalatokat megosztani. Esetleg együtt izgulni :) Külföldön élünk a férjemmel és a családnak nem szeretnénk elárulni, hogy mire készülünk. Valakivel mégis jó lenne beszélgetni.
2012. febr. 15. 21:19
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/147 anonim ***** válasza:

Az anyatanya nagyon tetszik, es meg csak a kezdo oldalt lattam! Ugyhogy megyek is regisztralni :) Tobbiek? Ti mit szolnatok, ha attelepulnenk oda? :)

Ani voltam, az elozo hsz-el egyutt :)

2012. ápr. 16. 15:36
 142/147 anonim ***** válasza:

...es akkor megint en :)

Regisztraltam a fent emlitett forumra. Nagyon szimpi. :) Most mar csak csoport kellene, ahova be tudok menni :) Csacsi asszem megtalaltalak ott az egyik csoportban :P

2012. ápr. 16. 16:05
 143/147 anonim ***** válasza:

kettőben s bnt vagyok.az egyk nagyon pörgős,nap sznten 100 hz is megvan sokszor.a másikban lájtosak vagyunk,gaz ott csak 6-an vagyunk.a másikban meg 14-en.na az pörgős.nekem néha túl pörgős és időnkként nehéz a fonalat tartan :) ha gondoljátok lehet uj topikot is nyitni akár.

Ani én meg állandóan ennék.nem vagyok éhes,csak mndg ennék valamit.de nekem még csak most múlt el pár napja a pém,elvleg,gaz a hőm nem akar följebb menni,amtől kezdek kétségbe esni,pedig éreztem.de én már semmin nem lepődök meg gazából.

2012. ápr. 16. 16:27
 144/147 A kérdező kommentje:
Csajok! Csináltam egy csapatot az anyatanyán: két csíkra várva! Zártra csináltam, annak reményében, hogy később csinálhatjuk nyitottra is ha akarjátok! Bár ebben nem vagyok biztos, még én is új vagyok. Szóval jelentkezzetek és megpróbálom elfogadni! :)
2012. ápr. 16. 17:57
 145/147 anonim ***** válasza:
jelentkeztem :)
2012. ápr. 16. 18:03
 146/147 anonim ***** válasza:
Ugyi vagy Bobe. En is jelentkeztem. :)
2012. ápr. 16. 19:22
 147/147 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Jelentkeztem én is! Nóri voltam. :)
2012. ápr. 16. 19:30
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!