Kinek volt mostanában a beültetése? Éreztek már valamit?
Nekem 3 napja volt a beültetésem.Tegnap óta érzek szúrkáló érzést a hasamban.Már van egy kislányom szintén lombik segítségével,és akkor is ezt éreztem.ez volt a beágyazódás jele,remélem most is ezt érzem.
Ha a 7.nap tájékán jön a cicifeszülés,akkor már szinte biztos a siker. :) Ez a tapasztalatom.
Sziasztok!
Most már kicsit jobban vagyok.Nagyon megviselt a dolog,de kezdek szép lassan belenyugodni.Várom,hogy teljen az idő,hogy újból nekifuthassunk.
Manka annyira sajnálom.Azért még reménykedek.
Remélem legközelebb szerencsések leszünk mindhárman. :)
Nagyon bízom benne.
Kitartás Nektek!
Sziasztok!
Most már nálam is teljesen biztos, hogy ne msikerült. :-((
3 hónap múlva találkozunk itt csajok! És remélem, akkor mindannyiunknak jó hírei lesznek!
Kedves manka és sorstárs!
Mi a helyzet veletek?Nekem hétfőn kell teszteltem.Most 3 manócskát kértünk vissza. Nagyon izgulok már.
Gondoltam írok,hátha néha még erre néztek :)
Szia! De örülök, hogy jelentkeztél! Nagyon szoritok neked akkor most!
Lehet találkoztál a kérdésemmel. Én vagyok akinek sikerült spontán teherbe esni lombikozás után! Most vagyok 10+5napos kismami. "Sorstárs" voltam!
Olyannyira nem számitottunk rá, hogy sokáig fel sem tudtuk fogni, mert ez egy akkoa csoda. Eleinte meg is ilyedtem, ugy tomboltak a hormonok, gondolom, teljesen be pánikoltam. De mostmár minden oké velem/velünk. Nagyon örölünk, tegnap voltunk UH-n és 34mm-es , járt kis keze-lába. Olyan volt mintha integetett volna. Azóta rengetegen meg kerestek a Gyuribácsi tea miatt, mert szerintem nekünk attol sikerült.
Mégegyszernagyon szoritok neked, remélem ragadós a babásodás és rolam átt megy neked is!
Hát ez tényleg egy csoda.El tudom képzelni mik kavarogtak benned.Én is hasonlóképpen éreztem, nem akartam elhinni mikor elsőre sikerült a kislányunk.
Nem találkoztam a kérdéseddel,mostanában nem nagyon olvasgattam itt.
A Gyuri bácsi teáiban én is hiszek.Mi is próbáltuk az 1. lombik előtt,igaz nem spontán lettem terhes,de szerintem ez is sokat segített.Ha most sem sikerült akkor újból megpróbáljuk mi is.
És mesélj,hogy derült ki,hogy babát vársz?Voltak tüneteid?Akkor már el sem kezdtétek a következő kezelést?Remélem nekünk is sikerül most.Most annyira félek,hogy már akármin elsírom magam.Teljesen kivagyok.Komolyan mondom rettegek a hétfőtől. :((
Most is vannak tüneteim,mint a kislányomnál,de sajnos a múltkor is éreztem dolgokat,és mégsem sikerült.Szóval abszolút nem tudom mire számíthatok.
Igen hatalmas csoda. Igazábol minden tünetem meg volt, de ugy még soha nem voltam terhes így nem zudtam, hogy azok a tünetek a terhesség jelei. Egyébként is én már 3 éve minden mensi előtt terhesnek éreztem magam. Amikor meg kelett volna jönnie iszonyatosan görcsöltem, sookl jobban mint máskor. Ugy néztem ki mint aki egy hete már nem aludt. Ez a görcsölés két hétig tartott mert én végig azt hittem, hogy meg fog jönni. Aztán azon a bizonyos vasárnap reggelen csak nem jött meg és mondtam a férjemnek menjen az ügyeletes gyógyszertárba tesztért. Mert ha nem baba akkor valami nagy baj van. Akkor jártam a 38-ik napon. De előző mensim is 35 napra jött már ezért nem reménykedtem igazábol. Persze nem akart menni a férjem mert azt hitte iszonyu nagy bőgés lesz megint. De nem az lett, hanem egy akkora pozi teszt, hogy csak néztünk egymásra mert az én vonalam hamarabb ki jött mint a kontrol csik. Aztán örömünkben sírtunk. Még soha az életemben nem éreztem akkora boldogságot. Én annyira nem hittem a lombikban ,mert képzeld azt mondták a márciusi beülti után, hogy nem tudják milyen inyekciót fogok kapni leg közelebb, mert a petesejtjeim nem jók. ezek után még novemberre kaptunk következő időpontot. Hát teljesen kész voltunk. Egyébként én már feladtam, nem akartam menni novemberben. Folyamatosan ezt mondtam a férjemnek is. Ő sem akarta már a következő beültetést végig csinálni. Mert mindeig volt valami baj, vagy velem vagy a férjemmel. És bele fáradtunk mindketten már. Nem láttuk a kitat.
Végül is amikor sikerült a mi kis csodánk egyszer voltunk csak együtt abban a hónapban. De a teát azt soha ki nem hagytuk volna. Akkor eszembe sem jutott a baba téma. Azonnal mentem zuhanyozni is. Ugyhogy a fejen álást is meg cáfolom. Ha jönni akar tényleg jön,nincs mit tenni. Csak ugye kivárni volt nehéz. De már itt van és ez a lényeg!
Neked az első lombik sikerült, akkor most nehyogy fel add itt nekem. Csak pozitívan. Neked megvannaka petevezetőid? Elvileg eshetnél teherbe rendesen? Mert ha neadj Isten mégsem sikerül akkor is ott a tea mint lehetőség!
De sikerülni fog most és imátkozni fogok értetek!
Hát tényleg nagyon szerencsések vagytok!Ritka sajnos az ilyen eset.Elvileg én spontán nem eshetek teherbe,mert mindkét petevezetékem el van záródva.De én állítom,hogy a lombik sikerességéhez is hozzá segít a tea.Már nagyon bánom,hogy most nem ittuk.De nagyon remélem,hogy anélkül is sikerült. :) Már egyre nehezebben viselem az utolsó napokat.De már nem kell sokat várni.Majd hétfőn megírom az eredményt.
Vigyázz magatokra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!