Kinek volt mostanában a beültetése? Éreztek már valamit?
Nekem 3 napja volt a beültetésem.Tegnap óta érzek szúrkáló érzést a hasamban.Már van egy kislányom szintén lombik segítségével,és akkor is ezt éreztem.ez volt a beágyazódás jele,remélem most is ezt érzem.
Ha a 7.nap tájékán jön a cicifeszülés,akkor már szinte biztos a siker. :) Ez a tapasztalatom.
Kívánom neked, hogy sikerüljön!!!!
Neked sem ez az első ugye? Ha már így össze jöttünk, neked miért kell lombikozni?
Nekem a második lombikom, sajnos az első nem sikerült.
Annak még úgy futottunk neki, hogy ismeretlen eredetű meddőség. azóta kiderült, hogy IR-em és pajzsmirigy alulműködésem van. Azóta a TSH-m már ideális, de sajnos az inzulinom nem akar javulni, sőt diéta, mozgás és gyógyszerek ellenére még romlott is. Szerencsére a ciklusomat nem kavarta össze.
Tavaly a gyógyszerek elkezdése után két hónappal babás lettem spontán, de 9 hetesen missed ab lett a vége.
Viszont már régóta próbálkoztunk hiába, és lassan kifutunk az időből, ezért megcsinálták a lombikot.
Elvileg most rendben vagyok, ezért bizakodom, hogy tényleg sikerül. :-)
Remélem, Te sem keseredtél el, és nem adod fel!
Szia!
Ház igatság szerint én el keseredtem egy kicsit. Még az is fel merült már bennem, hogy váljunk el békében. Ngaon szeretjük egymást de az apai örömöktöl így meg foszom a férjem. Ő hallani sem akar erröl, de mondtam nek , hogy gondolkodjon el rajta. Már eszembe jutott ez máskor is, de most a tető pontjára ért a dolog. Én 33 leszek most májusban és én is nagyon félek , hogy ki csuszom az időbol. Ez a sok kudrc engem már nagyon meg viselt, az is a baj, hogy nincsen kitartásom. Nekem mindig , minden sikerül rövid idő alatt megvalósitani és nincsen kitartásom , ezek szerint. Már unom a sok teát, a sok gyógyszert, mindig, hogy na majd ez, vagy ez segit. Bele fáradtam. Meg az imerősök sok okosságát, valami jó tanács mindig van. Mikor még az orvosom sem tudja mit csináljon, hogy a peték jók legyenek. Te hány éves vagy? Te nem voltál még így? Akik régóta próbálkoznak sikertelenül, szerintem előbb utóbb mindenkinél el törik a mécses nem!?
Tegnap fel hívott a hugom és fel ajánlotta, hogy ad petesejtet. De hát ez is elég macerás, szerintem neki is minden vizsgálatot végig kellene csinálni. Meg a kezeléseket is természetesen. És szerintem még ha minden jó is akkor is le kellene fagyasztani, mert a ciklusunk nem akkor kezdődik. De azért meg fogom kérdezni az orvosomat mit szol ehhez.
Nekem ilyen vizsgálatok nem is voltak amiket te fel soroltál. Ki tudja lehet azok sem jók. Jol ki teregettem a lapjaimat. De esküszöm jó volt leírni, jobban érzem magam. Nagyon vigyázz magatokra! Mennyi embriót kaptál vissza? És szoritok neked!
Kedves kérdező, bocsi, hogy itt cseverészünk, remélem nem haragszol. Hogy sikerült a teszt? Remélem már pozitív!
Szia!
Én is elnézésedet kérem kedves Kérdező!
Én már elmúltam 40, nekem már tényleg nem nagyon van időm, de azt mondtam, hogy amíg érnek petesejtjeim, addig nem adhatom fel!
Ha neked nem voltak meg ezek a vizsgálatok, akkor csináltatsd meg őket, mert az IR komolyan tudja rongálni a petéket! A pajzsmirigy alulműködés pedig a beágyazódásnál számít sokat, mert így nem megfelelő a progeszteron szint, és sajnos ezen nem segít az utró sem.
n úgy mentem el az endodokihoz, hogy nem jön a baba és nem tudják, miért. Mondtam, hogy gyanakszom az inzulinomra, mert rendkívül könnyen hízom, megritkult a hajam, és amióta diétázom, sokkal fittebbnek érzem magam.
Már írta is ki a terheléses cukor+inzulin vérvételt és a TSH-t. Naná, hogy nem volt jó egyik sem!
És mielőtt azt gondolnátok, nem a korom miatt, annak ehhez semmi köze. Sajnos a genetika dönti ezt el, és az életmód. Ezen azt kell érteni, hogy a mostanában divatos "egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, meg kevés húst", az nem hogy jó, de kifejezetten árt nekünk! Gyakorlatilag tojáson, tejterméken és húson élek, azóta sokkal jobb a közérzetem, a vérnyomásom visszaállt 110-120-ra, és nem esem össze ebéd után.
Na, kisregény lett belőle, pedig a felét sem írtam le.
Bocsi mindenkitől!!
Sziasztok!
Bocsi még egyszer, csak azért írtamm ezt le, mert Magyarország jódhiányosnak számít, és az nagyon nem jó a pajzsmirigynek, mert a jód az üzemanyaga. És nagyon sokaknak ez okozza a meddőséget. Én a meddőségi kivizsgálást azzal kezdeném!
Ja, és a pajzsmirigy alulműködése miatt lelassul az anyagcsere, attól kialakul az inzulin rezisztencia, attól pedig a PCO!
És onnan tudom, hogy nem a korom miatt van, mert a nagylányomnak ugyanezek a betegségei, pedig fiatal és sosem szedett fogigáátlót!
Most már tényleg befejezem, csak már nagyon kikívánkozott belőlem.
Kérdező! nem tudjuk meg az eredményt?
ManKa!
Jó sok mindenen keresztül mentél már te is! Neked legalább van már egy gyerkőcöd!
Engem csak az zaklat fel, hogy olyan nagy az orvos tudomány és még is ilyen dolgok vannak, hogy nem derülnek ki időbe. Aztán jönnek a sikertelen lombikok.
Sziasztok!
Ne haragudjatok,hogy nem írtam,de csak nemrég értünk haza a pestről.
Sajnos nekünk sem sikerült :((((((
Egyszerűen nem értem.A tünetek alapján szinte biztos voltam a sikerben.Nagyon elkeseredtem,de nem adom fel,amint lehet újra próbálkozunk.Remélem ez minél előbb lesz.
A doktornőnk ma már nem volt benn,hétfőn kell telefonálnom neki,hogy megbeszéljük a továbbiakat.
Manka most már csak benned bízhatunk!!!
Sorstárs,neked mondtak már valamit,hogy mikor kezdhetitek újra?
Úgy utólag belegondolva,több dolog is közrejátszhatott abban,hogy nem sikerült.Pont akkor vizsgáztam,sok volt rajtam a stressz,túl gyorsan jött az egész,januárban mentünk megbeszélésre,aztán két hónap múlva már beültetés,nem tudtam annyira kímélni magam,mint a múltkor.
Bár fene se tudja,hogy mitől függ a siker.Egy biztos nem adjuk fel!!!Hisz ez még csak az első lehetőség volt.Nem sikerülhet minden elsőre.A kislányunk egy csoda volt,de most meg kell küzdenünk a kistesóért.
Szia! Sajnálom. Nekem vissza kell mennem ha el mulik a mensim és akkorra valamit ki talál a doki, hogy mit csináljunk, hogy a petesejtjeim jók legyenek. Nálunk 3 hónapot kell várni a következőre. Én már gondolkodom az örökbe fogadáson is. Már lehet az sem macerásabb mint nekünk a lombik. Minden jót neked kedves sorstársam.
Igen Mankán a sor! Ezerrel szurkolunk neked!!!!
Sziasztok!
Annyira sajnálom, hogy nem sikerült nektek!!! :-(((
Nem is tudom igazán, hogy mit mondjak. :-(
De nem szabad feladni lányok!!!
Valamiért most én is úgy érzem, nem fog sikerülni, pedig ma reggel még úgy keltem fel, hogy rendben leszünk.
Pedig annyira szeretném, hogy már tegnnap mindenféle tünetet produkáltam, pedig tutira nem is lehetne még akkor sem, ha sikerülne!
Használjátok ki a várakozási időt a regenerálódásra. Tudom, most nagyon nehéz, de gondoljatok arra, hogy csak idő és kitartás kérdése, hogy jöjjön a baba!
Sorstárs, próbáld meg ezeket a vizsgálatokat, hátha!
Ne álljunk meg babáig!!!
Szia Manka!
El ne keseredj itt nekem! Tudod, hogy a fejben döl el minden! Csak pozitívan.
Én elbizonytalanodtam, mert nekem eleve ugy indult, hogy nem érezték jol magukat az embriók abban a közegben ahol voltak, azért rakták vissza őket olyan hamar. Eleve halott volt a dolog. Nem bírták ki az 5-ik napot, így nem is lett fagyasztva egy sem. Nekem már itt gyanus volt a dolog. Csak kisérlet volt a mostani beültetés szerintem.
Mi isszuk a Szabó Gyuribácsi féle teákat addig pont le is telik a kura mire lesz a következő lombik.
Sikerülnie kell , ugyhogy sok szerencsét neked!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!