Kinek volt mostanában a beültetése? Éreztek már valamit?
Nekem 3 napja volt a beültetésem.Tegnap óta érzek szúrkáló érzést a hasamban.Már van egy kislányom szintén lombik segítségével,és akkor is ezt éreztem.ez volt a beágyazódás jele,remélem most is ezt érzem.
Ha a 7.nap tájékán jön a cicifeszülés,akkor már szinte biztos a siker. :) Ez a tapasztalatom.
Ó de sjnálom magunkat! Én már kezdek rendesen vérezni. Pedig az utro is meg lett emelve. Nekem semmi tünetem a fejfájáson kivül, az este sem tudtam el aludni miatta, már gyógyszert vettem be. Mindenképpen megyek vérvételre, nem teszem meg, hogy nem megyek, mert az orvosommal meg beszélem a továbbiakat is. Hogy majd mikor mejek megint.
Legalább neked van egy kislányod már.
Nekem ráadásul ez nem az első igazábol ,hanem a második csak az elsőnél nem volt beültetés , mert a férjem nem tudott az intézetben spermát leadni. Lehet emlékszel a sztorimra. Októberben volt és rengetegen írtak nekem.Akkor pedig jobbak volótak az én eredményeim is. Valami miatt nem akar a Jóistenke ránk tekinteni. De akkor sem adom fel. Én meg rendeltem a Gyuribácsi féle babaváró teát amit el is kezdtünk, de abba hagytuk a lombik miatt. Csak a tisztitó kuráig jutottunk el. De most ugy is kell várni 3 hónapot addig végig fogjuk tudni csinálni. Ugyhogy nem adom fel , majd csk lesz valahogy.
Ne is add fel úgyis sikerülni fog.A Gyuri bácsi teáit mi is ittuk.Mi csak a csalán és diófalevelet felváltva 6 hétig. beadattuk mindketten a Gynevacot.Sok mindent megtettünk a siker érdekében.
Én még egyenlőre nem tudom feldolgozni a reggeli tesztelést.Vegyes érzések kavarognak bennem.Egyszer azt érzem nincs már remény,mert ha babás vagyok ki kellett volna mutatnia,máskor azzal nyugtatom magam,hogy akkor mik ezek a tünetek,egyáltalán nem múltak el.a menszeszem se jött meg.Most várok 2 napot,és csak akkor tesztelek.Én is elmegyek vérvételre.
Igen,szerencsés vagyok,hogy már legalább van egy kislányom.Tényleg erőt merítek belőle.És Ő a garancia,hogy már egyszer sikerült,akkor miért ne sikerülne megint.
Te végképp ne add fel a reményt, mert nem vérzel. Meg a tünetek is ott vannak.
De én már vérzek, majdnem ugy mint mensikor. Igaz nem is görcsölök, de nem hiszem, hogy van baba. De annyi hülyeséget olvastam, annyi cikket kerestem itt a neten, hogy már azt is el hiszem, hogy így is lehetek babás. De holnap minden kiderül. Majd akkor megnyugszom végre.
Addig is vigyázz magadra és kitartás!
Sziasztok Kriszti vagyok.
Köszönöm, hogy írtatok. Nagyon szorítok nektek és remélem holnap csupa jót fogtok írni. A görcsök lehetnek beágyazódástól ugyan úgy mint a pici vérzés de a vérvétel mondd biztosat. Nagyon szorítok és egy ismerősöm azt írta nekem, hogy a Jóisten tudja mikor van itt az ideje a babának és adni fog. Remélem veletek is így lesz. Köszönöm a tájékoztatást sokat segítettetek.
Reggel teszt első pisiből és remélem + lesz fel a fejjel mindenkinek.
Sziasztok!
Tegnap visszakaptam mindhárom babámat. 5, 6, és 8 sejtesek voltak, gyönyörűek! Most itt úszkálnak a pocimban.
Beszélgetek velük, hogy ez maradjon is így.
Most én kezdem a két hetet.
Nálatok történt valami pozitív változás?
Szia Manka!
Szorítok Neked!Biztos sikerülni fog!Pihenj sokat,és ne idegeskedj.Én majd holnap fogok tesztelni újból,és utána az eredménytől függetlenül megyünk vérvételre.A helyzet nem nagyon változott,a tünetek még megvannak,csak még jobban fáj a hasam.Most egyre jobban félek,hogy meg fog jönni. :(
Nem tudok beletörődni,hogy nem sikerült,egy picit még reménykedem.Hátha vannak még csodák. :)
Holnap megírom az eredményt.
Sziasztok , sorstárs vagyok.
Nem sikerült , természetesen, mondjuk én ezt éreztem is.
Csak van egy másik gond, nem jók a petesejtjeim. Gyengék, hiába meg termékenyül utána nem fejlődik. Erre nincsen valami praktikátok? Nincsen valami csodanövény , vagy valami, amivel a petesejt minőségén lehetne javitani?
Kérdező szoritok neked! Remélem legalább neked sikerült!
Szia!
Én úgy tudom, a petesejtek miősége függ a kortól, és károsíthatják betegségek. Pl ha PCO-s vagy, és az inzulinszinted, cukrod nincs teljesen rendben, akkor sérülhetnek a petesejtek is. Hogy most a cukor, vagy az inzulin károsítja, azt nem tudom. Megkérdezhetem, hogy mi a gond nálatok, ami miatt lombikoztok?
Persze megkérdezheted! Endometriózisom van és az egyik petevezetőm el van záródva a másik petefészkem pedig kisebb mint a másik és sokkal feljebb van mint kellene. És mostmár a férjem spermája sem a legjobb.
Köszi, hogy segiteni próbálsz! Minden segitség jol jön!
De neked nem ma rakják vissza az embriókat?
Nagyon vigyázz magadra és szoritok neked!
Tegnap kaptam őket vissza. :-)
Most innen az ágyból fekve írogatok. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!