Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek volt mostanában a...

Kinek volt mostanában a beültetése? Éreztek már valamit?

Figyelt kérdés

Nekem 3 napja volt a beültetésem.Tegnap óta érzek szúrkáló érzést a hasamban.Már van egy kislányom szintén lombik segítségével,és akkor is ezt éreztem.ez volt a beágyazódás jele,remélem most is ezt érzem.

Ha a 7.nap tájékán jön a cicifeszülés,akkor már szinte biztos a siker. :) Ez a tapasztalatom.

2011. márc. 28. 14:48
 51/96 anonim ***** válasza:

Ó de sjnálom magunkat! Én már kezdek rendesen vérezni. Pedig az utro is meg lett emelve. Nekem semmi tünetem a fejfájáson kivül, az este sem tudtam el aludni miatta, már gyógyszert vettem be. Mindenképpen megyek vérvételre, nem teszem meg, hogy nem megyek, mert az orvosommal meg beszélem a továbbiakat is. Hogy majd mikor mejek megint.

Legalább neked van egy kislányod már.

Nekem ráadásul ez nem az első igazábol ,hanem a második csak az elsőnél nem volt beültetés , mert a férjem nem tudott az intézetben spermát leadni. Lehet emlékszel a sztorimra. Októberben volt és rengetegen írtak nekem.Akkor pedig jobbak volótak az én eredményeim is. Valami miatt nem akar a Jóistenke ránk tekinteni. De akkor sem adom fel. Én meg rendeltem a Gyuribácsi féle babaváró teát amit el is kezdtünk, de abba hagytuk a lombik miatt. Csak a tisztitó kuráig jutottunk el. De most ugy is kell várni 3 hónapot addig végig fogjuk tudni csinálni. Ugyhogy nem adom fel , majd csk lesz valahogy.

2011. ápr. 7. 10:10
 52/96 A kérdező kommentje:

Ne is add fel úgyis sikerülni fog.A Gyuri bácsi teáit mi is ittuk.Mi csak a csalán és diófalevelet felváltva 6 hétig. beadattuk mindketten a Gynevacot.Sok mindent megtettünk a siker érdekében.

Én még egyenlőre nem tudom feldolgozni a reggeli tesztelést.Vegyes érzések kavarognak bennem.Egyszer azt érzem nincs már remény,mert ha babás vagyok ki kellett volna mutatnia,máskor azzal nyugtatom magam,hogy akkor mik ezek a tünetek,egyáltalán nem múltak el.a menszeszem se jött meg.Most várok 2 napot,és csak akkor tesztelek.Én is elmegyek vérvételre.

Igen,szerencsés vagyok,hogy már legalább van egy kislányom.Tényleg erőt merítek belőle.És Ő a garancia,hogy már egyszer sikerült,akkor miért ne sikerülne megint.

2011. ápr. 7. 12:56
 53/96 anonim ***** válasza:

Te végképp ne add fel a reményt, mert nem vérzel. Meg a tünetek is ott vannak.

De én már vérzek, majdnem ugy mint mensikor. Igaz nem is görcsölök, de nem hiszem, hogy van baba. De annyi hülyeséget olvastam, annyi cikket kerestem itt a neten, hogy már azt is el hiszem, hogy így is lehetek babás. De holnap minden kiderül. Majd akkor megnyugszom végre.

Addig is vigyázz magadra és kitartás!

2011. ápr. 7. 14:10
 54/96 anonim ***** válasza:

Sziasztok Kriszti vagyok.

Köszönöm, hogy írtatok. Nagyon szorítok nektek és remélem holnap csupa jót fogtok írni. A görcsök lehetnek beágyazódástól ugyan úgy mint a pici vérzés de a vérvétel mondd biztosat. Nagyon szorítok és egy ismerősöm azt írta nekem, hogy a Jóisten tudja mikor van itt az ideje a babának és adni fog. Remélem veletek is így lesz. Köszönöm a tájékoztatást sokat segítettetek.

Reggel teszt első pisiből és remélem + lesz fel a fejjel mindenkinek.

2011. ápr. 7. 14:24
 55/96 Manka68 ***** válasza:

Sziasztok!

Tegnap visszakaptam mindhárom babámat. 5, 6, és 8 sejtesek voltak, gyönyörűek! Most itt úszkálnak a pocimban.

Beszélgetek velük, hogy ez maradjon is így.

Most én kezdem a két hetet.

Nálatok történt valami pozitív változás?

2011. ápr. 8. 09:49
 56/96 A kérdező kommentje:

Szia Manka!

Szorítok Neked!Biztos sikerülni fog!Pihenj sokat,és ne idegeskedj.Én majd holnap fogok tesztelni újból,és utána az eredménytől függetlenül megyünk vérvételre.A helyzet nem nagyon változott,a tünetek még megvannak,csak még jobban fáj a hasam.Most egyre jobban félek,hogy meg fog jönni. :(

Nem tudok beletörődni,hogy nem sikerült,egy picit még reménykedem.Hátha vannak még csodák. :)

Holnap megírom az eredményt.

2011. ápr. 8. 10:29
 57/96 anonim ***** válasza:

Sziasztok , sorstárs vagyok.

Nem sikerült , természetesen, mondjuk én ezt éreztem is.

Csak van egy másik gond, nem jók a petesejtjeim. Gyengék, hiába meg termékenyül utána nem fejlődik. Erre nincsen valami praktikátok? Nincsen valami csodanövény , vagy valami, amivel a petesejt minőségén lehetne javitani?

Kérdező szoritok neked! Remélem legalább neked sikerült!

2011. ápr. 8. 12:59
 58/96 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Én úgy tudom, a petesejtek miősége függ a kortól, és károsíthatják betegségek. Pl ha PCO-s vagy, és az inzulinszinted, cukrod nincs teljesen rendben, akkor sérülhetnek a petesejtek is. Hogy most a cukor, vagy az inzulin károsítja, azt nem tudom. Megkérdezhetem, hogy mi a gond nálatok, ami miatt lombikoztok?

2011. ápr. 8. 13:52
 59/96 anonim ***** válasza:

Persze megkérdezheted! Endometriózisom van és az egyik petevezetőm el van záródva a másik petefészkem pedig kisebb mint a másik és sokkal feljebb van mint kellene. És mostmár a férjem spermája sem a legjobb.

Köszi, hogy segiteni próbálsz! Minden segitség jol jön!

De neked nem ma rakják vissza az embriókat?

Nagyon vigyázz magadra és szoritok neked!

2011. ápr. 8. 15:20
 60/96 Manka68 ***** válasza:

Tegnap kaptam őket vissza. :-)

Most innen az ágyból fekve írogatok. :-)

2011. ápr. 8. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!