Mostanában próbáltátok-e Gyuri bácsi babaváró teacsomagját?
Azonkívül, hogy segített-e a teherbeesésben, az érdekelne, hogy más jó hatásai voltak-e, vagy esetleg mellékhatás, ami miatt nem tudtátok inni a teákat?
Ha segített, mennyi idő után és mennyi ideig próbálkoztatok előtte?
Mi lassan egy éve, és úgy néz ki, mindkettőnknél gond lehet:(
Szia!
Én már sokszor leírtam itt, hogy nekünk valószinü, hogy a tea segitett. 2 sikertelen lombik után. Idén februárban kezdtük el inni és junius 10-én kött meg utoljára. Most vagyok 19 hetes kismama. Egyik petevezetőm el van záródva a másik petefészkem pedig kisebb és magasabban van mint kellene. + endometriózisom is van. És így is teherbe estem valahogy. A férjemmel minden oké volt. 2,5 év után kezdtük el inni a teát. Nekünk nagyon izlett semmien mellékhatást nem tapasztaltunk. Egy kicsit hosszu kura, meg mi a lombik miatt ki is hagytunk, mert a teával nem ott jártunk mint a lombik kezeléssel. És látod így is skierült. Bátran fogyasszátok. Meglátod nektek is fog segiteni. Semmi veszteni való nincsen. Még nekünk maradt is , nem is tudtuk végig csinálni, mert ugye sikerült. Én minden babára váróval kötelezően itatnám!
Köszönöm a válaszokat és a biztatást! Aranyosak vagytok!
Hogy ittátok a teákat? 6-6-6 hétig, vagy 4 hetente váltottatok?
Köszi:)
Két hét múlva születik meg az eredménye. Úgy ittuk, ahogy a csomagban írva van (lombikhoz igazítottuk mi). Most is iszom már a málnalevelet, ez is része a csomagnak, talán a szülésnél is segít! Más jó hatása volt, hogy a kicsit mindig magas vérnyomásomat is beállította a fagyöngytinktúra 120/80-ra.
38+1 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!