Akik már évek óta próbálkoznak, idáig eredménytelenül és mostanában fordultak csak orvosi segítségért, mesélnétek?
Szia!
Nagyon sajnálom a vetéléseket. Nekem is kettő volt, egy 6 hetesen és egy 19 hetesen. Tavaly decemberben kellett elbúcsúznom a 19 hetes kicsi fiútól a pocimban, volt pár hónap pihenő, de már lassan fél éve próbálkozunk újra és nem akar jönni a kis Csodánk.
Szerdán megyek vérvételre, ciklus közepén uh-val fogják figyelni a tüszőimet. Ha nem elég nagyok, jövő hónapban kapok Clostyt. Velem nagyjából ennyi! :)
Írd majd meg, mit mond holnap a dokid!
Dia
Nekem még nagyon az elején volt mindkettő,de neked nem lehetett könnyű 19hét után...
Megírom,mit mondott a doki,mindenképp...bár első találkozáskor nem tudom,mi konkrétumot is mondhat majd.
bocs az off-ért!
kedves első válaszoló! sajnálom, ami veletek történt. 19 hetesen mi történt, hogy elvetéltél? szörnyű lehetett.
Kedves utolsó!
Kiderült, hogy nagyon beteg a kisfiunk és ha megszületne nem lenne életképes, mert rossz helyen van a szíve (jobb oldalon), a gyomra fenn a mellkasában és ettől nem fejlődik a tüdeje.
Befektettek a kórházba és megindították a szülést. :(
Dia
Kedves Dia!
nagyon sajnálom. szörnyű érzés lehetett.
Kívánok egészséget és mielőbbi gyermekáldást!
Nah,megjöttem.
Kiszámolta,és csütörtökön lesz kb a peteérésem,ezért megpórbálok este eljutni hozzá,hogy uh-al megnézze,van-e tüszőrepedés...a továbbiak onnantól eldőlnek. Annyit mondott még,h szedjek terhes vitamint.
Dia,neked a vérvétel miért kell? Hormonokat nézik?
Írhatsz emailt,és beszélgethetünk ott is tovább nyugodtan,ha gondolod. :)
Köszönöm az együttérzést és a jókívánságot!!
Kedves Kérdező, írtam privátot! :)
Dia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!