Szedte valaki az Utrogestant orvosi utasítás nélkül?
Első vagyok.
Én is fenyegető vetéléssel kerültem orvoshoz tavaly, kaptam is Utrót de akkor már késő volt, 2 nap múlva iszonyú görcsök között elvetéltem.
Akkor fogadtam meg, hogy ezt soha többet. Azonnal elkezdtem Utrót keresni neten. Szerencsére találtam is, az én 2 napig használt dobozommal volt majdnem 6 doboz Utróm, ezzel ki is húztam az első kritikus 12 hetet.
Remélem te is találsz eladó gyógyszert, és nem ismétlődik meg veled sem a tragédia.
nekem a dokim azonnal felírta a februári vetélésem után. Április 16.-án volt az utolsó mensim, aztán terhes lettem, 3x2-t szedek még mindig. így is vérezgettem, és 2x fordult elő, hogy elfelejtettem bevenni, aztán barnázgattam. nekem mondta a dokim, hogy van akinek nehéz vele leállni, nekem most fogja elkezdeni csökkenteni az adagot, hogy nehogy baja legyen a babámnak.
szóval ezeket tapasztalva nem merném, de valószínüleg nem lesz gond nálad sem.
egyébként inkább dokit váltanék, aki odafigyel és lelkiismeretes, mert egy vetélés után komolyabban kéne venni a dolgokat, legalábbis az enyém így tett.
Szorítok, hogy minden rendben legyen.
Szia!
A szedése nem okozhat problémát, ugyanaz a hormon van benne, amit a sárgatstnek kéne termelnie. Abbahagyni viszont nem szabad 12.-ik hét előtt, és akkor is csak fokozatosan, mert a hirtelen hormoncsökkenés vetélést okozhat. A helyedben keresnék egy olyan dokit, aki felírja, főleg, hogy volt már vetélésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!