A második babát szeretnénk, 6 hónapja próbálkozunk eredménytelenül. Bizhatok még benne hogy sikerül orvosi beavatkozás nélkül?
Figyelt kérdés
Általános kivizsgáláson voltam pé.van ,igazán nem tudom mi lehet a gond.2008. febr. 27. 16:23
1/10 anonim válasza:
Biztosan sikerülni fog, ne stresszeljetek rá, csak szeressétek egymást! Esetleg kipróbálhatod a cickafark, palástfű, málnalevél teát, van akinek beválik.
2/10 anonim válasza:
Neked legalább már van egy , olyan nagy baj nem lehet. Férjed? Mert hallottam , hogy a férfiaknál 35 felett csökkenhet a nemzőképesség. Nem tudom milyen korúak vagytok, de érdemes vele is foglakozni, talán még nem most ez még nem nagy idő.
3/10 A kérdező kommentje:
KÖSZI!Hát mind a ketten 30on felül vagyunk,körülöttem mindenki egyböl terhes maradt.Ez nem szép dolog de irigy vagyok rájuk .Nektek is egyböl sikerült?
2008. febr. 27. 17:32
4/10 anonim válasza:
a sogórnöm mind két gyerekkel 1 évet probálkoztak. nem akart vissza menni dolgozni, de nem jött össze a második és vissza ment egy hónap után terhes lett.
5/10 anonim válasza:
Szia! Mi másfél évet próbálkoztunk és sikerült. Szerintem ne keseredj el, meglátod sikerülni fog. Próbáljatok a pároddal egy kicsit kikapcsolodni ha tudtok.
6/10 A kérdező kommentje:
A negyedik válaszoló el árulá nekem hogy mit változtatott akkor amikor sikerült, gondolok itt teákra stb. vagy csak simán össze jött?köszi
2008. febr. 27. 18:25
7/10 anonim válasza:
Még ne aggódj,mi már több mint egy éve próbálkozunk,sikertelenül.Eddig görcsösen akartam.Nem szabad nagyon akarni!!!!!Nekem még nincs gyerekem,elmúltam 30.Egy homeos készítményt ajánlottak nekem,3 hónapja szedem.Ja és megpróbálkoztunk a Jónás-módszerrel.
8/10 Tóth Tímea Judit válasza:
3.5év után lettem terhes,nem volt orvosi beavatkozás.Most 30éves vagyok,a párom meg 38 neki már van 2gyerkőce.Kitartás!!!!!üdv 20hetes kismami
9/10 anonim válasza:
Nekünk 10 hónap kellet,míg összejött.
22 hetes kismami
10/10 anonim válasza:
Nyugi!Nekünk 17 hónap kellet hozzá,kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!