Szerintetek lehet olyan, hogy azért nem esek teherbe mert túl savas vagyok? Van erre valamilyen orvosi vizsgálat?
Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 16:59
1/33 anonim válasza:
nekem is ugyanez a gondom, elkezdtem lúgosítani, többeknek bejött
2/33 A kérdező kommentje:
Mivel lúgosítasz?
Nálam bizti a savasság a baj...cigi,kávé,tea... egyik sem tesz jót:-)
2011. jún. 17. 17:03
3/33 anonim válasza:
hát igen, nekem meg a sok szénsavas üccsi..dm-ben vettem lúgosító teát, de még jó a joshi bharat-féle is
4/33 A kérdező kommentje:
Régóta próbálkoztok már?
Mióta iszod a teát?és mennyit iszol belőle egy nap?
2011. jún. 17. 17:06
5/33 anonim válasza:
am egy barátnőm is így esett teherbe az első hónap után, előtte sokáig próbálkoztak, sikertelenül, elkezdte inni,és első hónapban pozi teszt..ugyanígy még 2 ismerőse :) mi is hat hónapja próbálkozunk, most kezdtem el inni, hátha..:)
6/33 anonim válasza:
pont egy hete iszom, egy-másfél litert, és nagyon pucolja kifelé a sok salakanyagot (szal megy a hasam kegyetlenül kaja után :D)
7/33 anonim válasza:
Igen, ez tényleg lehet az oka. Nekem a MORA-terápián mutatták ki, egy hónapos kezelés után sikerült.
A kávét, cigit tényleg kerülni kell, úgyis le kell róla szoknod, ha végre sikerül a teherbeesés.
8/33 anonim válasza:
meg szabad kérdezni, kedves utolsó, hogy mivel kezeltek? :)
9/33 A kérdező kommentje:
Le kéne tennem a cigit igen..azt hittem hogy könnyebb lesz..de neeeeeem.
Milyen lúgosító teát isztok?
2011. jún. 17. 17:17
10/33 anonim válasza:
az enyémnek szimplán csak lúgosító tea a neve, dm-ben vettem, 599 ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!