Szerintetek lehet olyan, hogy azért nem esek teherbe mert túl savas vagyok? Van erre valamilyen orvosi vizsgálat?
Akinek ph gondjai vannak a savassaggal ez bejohet. Fel eve probalkoztunk amikor megvettem ezt a zselet es nekunk bejott. Persze ez sem mindenkire igaz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Énis hallotam már ezt a kávéról.
Énis napi 3-4 et megiszok,de nem magába feketén-hanem hosszú kávé-kakaópor( cukor helyett) és 2 deci tej..bár lehet hogy ez attól még nem enyhítő körülmény:-(
Szia. Én is pont ezen gondolkozom. :) Sok szénsavas üdítő, olajban sült cuccok, szinte csak állati eredetű kaják és cigi... Tuti savas vagyok. Én itt vásároltam be minden lúgosító cuccot:
Sok sikert! :)
A Bükki Füvesember szerint a legjobb erre a málnalevél tea, egyrészt nagyon jól lúgosít, valamint a korai terhességet is támogatja. Elég belőle reggelente egy csészével meginni éhgyomorra. Sokáig iható, nem ártalmas. Valamint nagyon jó vértisztító is, és az íze sem rossz.
19+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!