Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehet olyan, hogy...

Szerintetek lehet olyan, hogy azért nem esek teherbe mert túl savas vagyok? Van erre valamilyen orvosi vizsgálat?

Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 16:59
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Akinek ph gondjai vannak a savassaggal ez bejohet. Fel eve probalkoztunk amikor megvettem ezt a zselet es nekunk bejott. Persze ez sem mindenkire igaz:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2011. jún. 17. 17:21
 12/33 anonim ***** válasza:
A múltkor olvastam valahol,hogy aki állítólag rendszeres kávéfogyasztó nehezebben esik teherbe,hogy ennek van e valóság alapja nem tudom,de azt igen,hogy amikor az elsővel terhes lettem,még nem kávéztam és szinte azonnal összejött a baba,mikor másodjára is projecteltünk már 3 év kellett hozzá,mert 6 éve kávézom,hogy elviseljem az itteni időjárást.
2011. jún. 17. 17:23
 13/33 A kérdező kommentje:
Jó drága ez a gél... és nem olyan jók róla a vélemények,ahogy olvastam a linken amit beraktál.
2011. jún. 17. 17:26
 14/33 anonim ***** válasza:
a tea olcsóbb jóval :)
2011. jún. 17. 17:27
 15/33 A kérdező kommentje:

Énis hallotam már ezt a kávéról.

Énis napi 3-4 et megiszok,de nem magába feketén-hanem hosszú kávé-kakaópor( cukor helyett) és 2 deci tej..bár lehet hogy ez attól még nem enyhítő körülmény:-(

2011. jún. 17. 17:27
 16/33 anonim ***** válasza:
hát nem igazán :D de tényleg, ha savas vagy, az megöli a kisfickókat, szóval lúgosítás 4ever :))
2011. jún. 17. 17:51
 17/33 anonim ***** válasza:

Szia. Én is pont ezen gondolkozom. :) Sok szénsavas üdítő, olajban sült cuccok, szinte csak állati eredetű kaják és cigi... Tuti savas vagyok. Én itt vásároltam be minden lúgosító cuccot:

[link]

Sok sikert! :)

2011. jún. 17. 17:56
 18/33 sumergo ***** válasza:

A Bükki Füvesember szerint a legjobb erre a málnalevél tea, egyrészt nagyon jól lúgosít, valamint a korai terhességet is támogatja. Elég belőle reggelente egy csészével meginni éhgyomorra. Sokáig iható, nem ártalmas. Valamint nagyon jó vértisztító is, és az íze sem rossz.

19+4 hkm

2011. jún. 17. 18:16
 19/33 anonim ***** válasza:
kedves kismama, te is ittad? :) amúgy nagyon gratulálok :))
2011. jún. 17. 18:25
 20/33 A kérdező kommentje:
Jól hangzik,és teis ittad?
2011. jún. 17. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!