Szerintetek lehet olyan, hogy azért nem esek teherbe mert túl savas vagyok? Van erre valamilyen orvosi vizsgálat?
Pozitív teszt után kezdtem inni, mert előtte méregtelenítettem, így nem éreztem szükségét előbb. Egészen 14 hetes korig ittam. Egész jó íze van, és támogatja a megtapadást is, úgyhogy lányok, málnalevélteára fel!
36. héttől megint inni fogom.
Nekem a baba is közel 4 hónapos gyógynövénykúrával jött össze, nagyon hiszek már bennük! (babaváró tearendszer, www.gyorgytea.hu)
Sok sikert mindenkinek!
[link] Én ezt vettem...nagyon jó még a férfiaknak is a spermára.
300 db 2900 Ft volt
Azóta nem is érzem magam savasnak.
Zacher Gábor toxikológus illetve más orvosok is egybehangzóan állítják, nem létezik ilyen, hogy valaki elsavasodik és túl savas- mert a szervezet pufferei nem engedik ezt semmilyen körülmények között.
Viszont ha baj van a puferrel, akkor az nagyon komly baj, kezelni kell, de a savasodás már ennek a tünete.
idézet az említett cikkből
Az emberek sok mindent elkövetnek, hogy ártsanak maguknak. Nézzük például a divatos tisztítókúrákat! Tudományosan nem igazolható, hogy egészséges embernek szüksége volna vastagbéltisztításra vagy májméregtelenítésre. Sokan állítják, hogy a vér elsavasodhat, de azt már kevesen tudják, hogy csak abban az esetben, ha nem működik valakinek a veséje és a légzése, illetve ha esetleg faszeszt ivott. De a hétköznapi embernek nincs szüksége úgynevezett lúgosító étrendre és folyadékokra sem. Sőt, életveszélybe sodorhatjuk magunkat, ha ész nélkül lúgosítunk.
Értelmező olvasás: csak a FASZESZ ivása savasít. A kivételek nincsenek felsorolva, de ha semmi más, akkor logikusan (már gondolkodó embereknek logikusan) semmilyen zsír, gyorskaja nem savasíthat, mert a pufferek kontrollálják, ez a dolguk.
Ha viszont tönkreteszed őket, mert az általad említett étrend tönkreteheti, akkor nagyobb a gond, nem oldja meg a zöld lötty. Mondjuk egy májátültetés, dialízis stb, igen.
Egyébként meg honnan tudod, hogy nem esett volna teherbe 3 év után? Én nem lúgosítottam sőt teljesen savas étrendet követek, szinte nem is eszek úgynevezett lúgosító dolgokat és mindkétszer első próbálkozásra, azonnal teherbe estem. A kettőnek nincs köze egymáshoz. Véletlen.
Sőt szerintem többen esnek teherbe lugosítás nélkül, mint lúgosítással.
De nem vitatkozom, mert Zacher Gábor, azért tudja, hiszen pont ez a szakterülete és vezető főorvos. És abban is egyetértek, mindenki arra költi a pénzét, amire akarja. ha valaki bevizsgálatlan, azt sem tudja micsodákra, hát költse arra. Remélem jó drága egy ilyen kúra, hogy az eladóknak jó, mert ők gazdagszanak rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!