Manka68 hogy vagy? érdekelne mostanában mi van veled?
Sziasztok!
Köszönöm az érdeklődést, és a drukkot minkdettőtöknek. Nagyon jól esik, hogy gondoltok rám! :-)
Tényleg épp lombikozunk, vasárnap kéne tesztelnem. De sajnos már tegnap óta barnázok. :-( Nem nagyon erősen, de folyamatosan, és múlnak a tünetek is. :-( De még nem adtam fel a reményt. Vasárnap reggelre tutira kiderül, hogy sikerült-e vagy sem.
Én is mielőbbi babásodást, és boldog babavárást kívánok nektek!
Manka, neked szorítok nagyon, sorstársak vagyunk, több mint 4 év próbálkozás, nemrég kiderült IR+2 sikertelen lombik - eddig. Szoktalak olvasni, és mintha én írnám. Gyakran azért nem írok választ a kérdezőnek, mert szó szerint csak azt tudnám írni, amit te. Borzasztóan drukkolok neked, pihenj sokat, még akármi is lehet.
Sumergo, neked boldog babavárást! Olvastam, hogy te is megszenvedted a magadét. Megérdemled nagyon ezt a babát! :)
Sziasztok!
Sajnos nincs jó hírem. :-(
Nem sikerült most sem. :-(
Talán majd egyszer. Ha meg nem, akkor megtanulok lovagolni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!