Kinek volt mostanában a beültetése? Éreztek már valamit?
Nekem 3 napja volt a beültetésem.Tegnap óta érzek szúrkáló érzést a hasamban.Már van egy kislányom szintén lombik segítségével,és akkor is ezt éreztem.ez volt a beágyazódás jele,remélem most is ezt érzem.
Ha a 7.nap tájékán jön a cicifeszülés,akkor már szinte biztos a siker. :) Ez a tapasztalatom.
Szia!
Én még csak a stimunál tartok, azt sem tudom, eljutok-e a beültetésig, de nagyon drukkolok neked!!!
Mindenképpen írj, hogy mi történik veled, és mi lesz az eredmény! :-)
Köszönöm.Én is szorítok Neked!Hova jársz?Mi a pesti Kaáli intézetbe.Első lombikod?
Ígérem megírom az eredményt. :)
utolsó válaszolónak:
Köszönöm szépen,nagyon aranyos vagy!!
Szia!
Sajnos a győri Kaáliról nem tudok semmit mondani.A pestibe a kislányomnál 5 hónapot kellett várni,most januárban mentünk konzultációra,és most volt a beültetés pénteken.Szóval lényegesen gyorsabban ment.
manka68-nak:
A Kováts Tímea doktornőhöz járunk.A kislányom nála elsőre sikerült.Így egyértelmű volt,hogy nála maradok.
2 manócskát kaptam vissza,de őszintén szólva nem is tudom hány sejtes volt.A biológus nem mondta,csak annyit,hogy nagyon szép,és idegességemben eszembe se jutott megkérdezni.
A Sajgó is szimpatikus,a múltkor ő nézett meg ultrahangon,mert a doktornő szabin volt.
Sziasztok! Én is szurkolok nektek!
Hosszú vagy rövid protokoll volt? Ti értitek mitől függ kinek mi kell?
Mi még csak tavasszal megyünk a konzultációra, reményeim szerint ősszel legkésőbb lesz beültetés. Nekünk ICSI-t mondanak, nektek milyen volt/lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!