Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek volt mostanában a...

Kinek volt mostanában a beültetése? Éreztek már valamit?

Figyelt kérdés

Nekem 3 napja volt a beültetésem.Tegnap óta érzek szúrkáló érzést a hasamban.Már van egy kislányom szintén lombik segítségével,és akkor is ezt éreztem.ez volt a beágyazódás jele,remélem most is ezt érzem.

Ha a 7.nap tájékán jön a cicifeszülés,akkor már szinte biztos a siker. :) Ez a tapasztalatom.

2011. márc. 28. 14:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/96 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Én még csak a stimunál tartok, azt sem tudom, eljutok-e a beültetésig, de nagyon drukkolok neked!!!

Mindenképpen írj, hogy mi történik veled, és mi lesz az eredmény! :-)

2011. márc. 28. 16:50
 2/96 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt beültetésem és nem is stimulálnak,de iszonyatosan szorítok!!!J
2011. márc. 28. 17:02
 3/96 A kérdező kommentje:

Köszönöm.Én is szorítok Neked!Hova jársz?Mi a pesti Kaáli intézetbe.Első lombikod?

Ígérem megírom az eredményt. :)

2011. márc. 28. 17:20
 4/96 A kérdező kommentje:

utolsó válaszolónak:

Köszönöm szépen,nagyon aranyos vagy!!

2011. márc. 28. 17:21
 5/96 anonim ***** válasza:
sziasztok lányok én is szorítok nektek. Annyit szerettem volna kérdezni, hogy a Győri Kaáli Intézetről tudtok valamit, hogy mennyit kell várni? Nekem is van lombikból két kislányom és szeretnénk menni, de ott még nem voltam. Előre is köszi.
2011. márc. 28. 18:34
 6/96 Manka68 ***** válasza:
Én is a pesti Kaáliba, Sajgóhoz. :-) Neked ki a dokid? Hány babát kaptál vissza? Hány sejteset?
2011. márc. 28. 19:15
 7/96 Manka68 ***** válasza:
Lemaradt, második lombik lesz, az első sajnos nem jött össze. De majd most! :-)
2011. márc. 28. 19:16
 8/96 A kérdező kommentje:

Szia!

Sajnos a győri Kaáliról nem tudok semmit mondani.A pestibe a kislányomnál 5 hónapot kellett várni,most januárban mentünk konzultációra,és most volt a beültetés pénteken.Szóval lényegesen gyorsabban ment.

2011. márc. 28. 19:20
 9/96 A kérdező kommentje:

manka68-nak:

A Kováts Tímea doktornőhöz járunk.A kislányom nála elsőre sikerült.Így egyértelmű volt,hogy nála maradok.

2 manócskát kaptam vissza,de őszintén szólva nem is tudom hány sejtes volt.A biológus nem mondta,csak annyit,hogy nagyon szép,és idegességemben eszembe se jutott megkérdezni.

A Sajgó is szimpatikus,a múltkor ő nézett meg ultrahangon,mert a doktornő szabin volt.

2011. márc. 28. 19:24
 10/96 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én is szurkolok nektek!

Hosszú vagy rövid protokoll volt? Ti értitek mitől függ kinek mi kell?

Mi még csak tavasszal megyünk a konzultációra, reményeim szerint ősszel legkésőbb lesz beültetés. Nekünk ICSI-t mondanak, nektek milyen volt/lesz?

2011. márc. 28. 20:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!