Kinek volt mostanában a beültetése? Éreztek már valamit?
Nekem 3 napja volt a beültetésem.Tegnap óta érzek szúrkáló érzést a hasamban.Már van egy kislányom szintén lombik segítségével,és akkor is ezt éreztem.ez volt a beágyazódás jele,remélem most is ezt érzem.
Ha a 7.nap tájékán jön a cicifeszülés,akkor már szinte biztos a siker. :) Ez a tapasztalatom.
Sziasztok!
Az én híreim : tegnap a 7 tüszőből 3 petesejtet sikerült leszívni. Viszont úgy néz ki, mindegyik elindult. :-)
Nálatok mik a hírek lányok?
Kedves 09:53!
Az utró nem befolyásolja a teszt eredményét. Az progeszteron pótlás, a teszt pedig HCG-t. Mér. :-)
Megy a drukk mindenkinek!!
Kedves Sorstárs!
Nálam továbbra is megvan a mindjárt megjön érzés és a mellfeszülés.Pár napja nekem is fáj a fejem.
Ne add fel,van akinél semmi tünet sincs és mégis terhes.
Már csak 2 nap és kiderül az igazság.Már nagyon izgulok.Néha én is elbizonytalanodok.Szörnyű ez a bizonytalanság.Én inkább már tudnám az eredményt akármi is az.Biztos nem befolyásolja a teszteredményt az utrogeston.Én is azt használok.
Kedves Manka68!
Gratulálok!Örülök,hogy minden rendben.Mennyit ültetnek vissza?Akkor hamarosan nálad is kezdődik a 2 hét várakozás. :)
Sziasztok! Szorítok nektek!!!
Hányadik napon kell nálatok tesztet/vérvételt csinálni? A leszívástól számítva 2 hét múlva, vagy a beültetés után 2 héttel?
Manka!
Mikor kell telefonálnod, hogy hogyan zajlik a fejlődés, mikor derül ki melyik napon és hány petesejtet ültetnek vissza?
(Én írtam még 28-án, hogy mi még csak ott tartunk, hogy tavasszal lesz az első konzultáció.. Bocsánat, ha sokat kérdezek.)
Sziasztok lányok Kriszti vagyok. Minden nap olvaslak titeket és drukkolok mindenkinek. Már írtam a kérdés alá, de így könnyebb ha kiírom a nevem. Szeretnélek benneteket megkérdezni a Kaáli intézetről, hogy ha telefonálok kb mikorra kapok konzultációra időpontot és mennyi idő telik el a konzultáció és a program kezdése között? Írtam, hogy van már lombikból két kislányom az utóbbi fagyibaba. Nagyon édik de most a Kaáliba szeretnénk menni. Egy támogatott lehetőségem van még mert az utóbbi babónál két beültetés nem sikerült de a fagyi igen. Az első elsőre sikerült. Úgyhogy tuti babásak vagytok. :)))
Kérlek írjatok infókat. Sajnos a tsh értékem kicsit emelkedett ezért endokrinológushoz megyek és csak utána jelentkezem be a Kaáliba. Bocsi, hogy belerondítottam a kérdező és a Ti írásaitokba de csak érdeklődnék ezekről a dolgokról. Nagyon szurkolok nektek biztosan mindenki babás:))) Annak aki nem érez semmit azt írnám, hogy a második beültetésemnél én sem éreztem még a tesztelésnél sem ezért hihetetlen volt mikor poz lett és utána még 5 tesztet csináltam persze más napokon, és mind az volt. Semmi tünetem nem volt a 6-8. hétig. Megy a drukk.
Sorstárs vagyok!
Köszönöm az érdeklődést! Még most sem érzek semmit de semmit. Nagy meglepi lesz ha mégis pozitívat tesztelek. Lehet ha van baba csak később lesznek tüneteim. Végül is elég a fejfájás is tünetnek, mert az viszont rendesen fáj 6-ik napja. Remélem mindkettőnknek pozi tesztünk lesz, már csak egyet kell aludni.
Kriszta! Neked is nagyon köszi a bíztatást. Jó tudni, hogy másnak sem volt tünete. Az előző kommentekben írtam, hogy a beágyazódást azt szerintem éreztem, iszonyat nagyot szuródott a méhembe és a hüvelyembe egyszerre. És ennyi a tünet.
Én Debrecenbe járok és ott nagyon hamar megy a dolog. Az első konzultáció után a következő mensivel már kezdődött is. K.b. 1 hónap max. 2 hónap. Te hová fogsz járni? Egyébként amiket itt írnak egyesek, hogy milyen sokba kerül én ezt meg cáfolnám. Eddig 68 ezer forintba vannak az inyekciók meg a gyógyszerek, az utazás nincsen benne. És ebbe minden benne van és van TB- biztositásunk. Én is féltem, hogy honnan fogunk milliókat venni. Mindenkinek sok sikert!
Sorstárs vagyok!
Csajok én vérzek. Ugyhogy ugy tünik , hogy jol éreztem, tényleg nincsen baba. Csak azt nem értem, hogy az utro melett , hogy lehet vérezni. Nem nagyon sok van , de piros.
Sziasztok!
Elvileg holnap lesz a visszaültetés, újabb infókat nem kaptam a babákról, azt mondta a biológus, a beültetésig nem bolygatják őket. Remélem, még meglesznek mindhárman, és kérem is mindet vissza. :-) Viszont fájogatnak a petefészkeim még mindig, a brutál gyulladásgátlók ellenére. :-(
Nektek is volt ilyen? Vagy valami baj van nálam?
Tesztelt már valamelyikőtök?
Van híretek?
Sziasztok!
Sorstárs, nagyon sajnálom! :-(
Én is véreztem tavaly az első lombik után utró mellett is.
De azért tesztelsz ugye? Én még vérvételre is elmentem, hogy teljesen biztos legyek a dolgomban, nehogy úgy hagyjam abba az utrót, hogy mégis volt valami. Add meg ezt az esélyt szerintem te is, nem veszíthetsz vele semmit.
Vannak fagyibabáid?
21:14-es
A beültetés utáni 14.napon kell tesztet csinálni.
Én holnap leszek a 13.napon,úgy döntöttem tesztelni fogok.Először ki vártam a 14.napot,de most már nem bírom ki addig.Ha babás vagyok akkor úgyis kimutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!