Kinek volt mostanában a beültetése? Éreztek már valamit?
Nekem 3 napja volt a beültetésem.Tegnap óta érzek szúrkáló érzést a hasamban.Már van egy kislányom szintén lombik segítségével,és akkor is ezt éreztem.ez volt a beágyazódás jele,remélem most is ezt érzem.
Ha a 7.nap tájékán jön a cicifeszülés,akkor már szinte biztos a siker. :) Ez a tapasztalatom.
utolsó előttinek :
Nekem rövid protokoll volt.Én sem értem mi alapján döntik el,kinek melyiket kell alkalmazni.Gondolom ez több dologból tevődik össze.Életkor,betegség.....
utolsónak:
Nekem kedden volt a leszívás,és pénteken a beültetés,Nekem is 8-án kell mennem vérvételre.Bár én előtte végzek egy tesztet.A múltkor is így volt,alig akartam elhinni,hogy pozitív a teszt,de mikor a vérvétel is kimutatta,akkor már kezdtem elhinni.hogy babás vagyok. :)
Nekem ez a 2. lombik,de az 1-ből van már van egy 17 hónapos tündérke.Most is 2 manót kaptam vissza.
Akkor izgulhatunk együtt 8-ig.Tök jó,hogy mindketten,pont aznap fogjuk megtudni.Benne vagyok,hogy tartsuk a kapcsolatot.Akár írhatsz priviben is. :)
Szia!
Nagyon nagyon Szorítok neked és kérlek írd meg az eredményt!
Most pedig kérdeznék is tőled ha nem baj?
Nem tudom,hogy nálatok mi miatt volt a lombik,nálunk velem van a gond,petevezeték záródás.Első lombik sikeres volt nálunk is,11hónapos a kislányom.Mi is szeretnénk nemsokára kis tesót.Ennek mi a menete?Vérvétel,Hsg,férj vizsgálata stb.Mindent az elejéről kell kezdeni?
Köszi előre is a válaszod!
Szia!
Köszönöm,hogy Te is szorítasz.Mindenképp megírom a végeredményt.
Nekem is ugyanaz a problémám,mint Neked.Mindkét petevezetékem el van záródva.
A HSG-t szerencsére nem kellett újból elvégeztetni,de minden mást igen.Hormonvérvétel,aids-hepatitis teszt,rákszűrés,férj spermavizsgálata.
Ez kb. 1 hónap alatt megvolt.A rákszűrés eredményre kell 2-3 hetet várni,de minden más gyorsan megy.
Te hova fogsz járni?
Szia! 21:13-as a "sorstárs" vagyok!
Hogy vagy? Én éreztem a szurkálást tegnap, akkor van egy kis remény sugár szerinted? Én is ugy tervezem, hogy előtte ,csütörtökön csinálok egy tesztet. Nem szeretem a meglepetéseket. Szeretném már tudni, mire megyek vissza, hogy van-e remény. Azt nem írtad pihensz-e. De neked van is egy gyerköc, lehet mellette nem is teheted meg?
Kösz szépen a választ!Sokat segítettél!
Mi Tapolcára járunk.
Még azt szeretném kérdezni,hogy spontán nem is próbálkoztatok?Ha igen,mennyi időt vártatok,mire elmentetek a második lombikra?Hallottam sok olyan esetet,hogy szüléstől kipattant a záródás és sikerült természetes úton a második baba.
Köszi szépen előre is.
20:31-es
Köszi,jól vagyok.A szúrkálást azóta is érzem,csak már nem olyan intenzíven.Remélem ez azért van,mert megtörtént a beágyazódás. :)
Szerintem mindenképp jó,ha ezt érezzük.Szóval nyugodtan bízz benne,hogy sikerülni fog!Miért ne sikerülne.Muszáj.Én így állok hozzá.Hidd el a pozitív hozzáállás már fél siker.
Ha hamarosan kezded érezni a mellfeszülést,akkor szinte biztos a siker!!Én már erre várok.Kb. 1 héttel a beültetés után lehet érezni,és ha nem múlik el,akkor az nagyon jó.
Szerencsére a férjem itthon volt 3 napot ő volt a kislányunkkal,etette,fürdette,lefektette,szóval mindent elvégzett helyettem,így azt végigfeküdtem.De most már nem tudok,sőt még tanulnom is kell,vizsgára készülök.A nagy takarításon kívűl mindent csinálok.próbálom elterelni a figyelmemet.Mióta nem csak fekszem,az idő is jobban telik.
Szerintem a túl sok fekvés sem jó.Próbálj meg másra gondolni.Ja és én még nagyon sok vizet iszok,min 2 litert.Ez is nagyon fontos.
utolsónak:
Nagyon szívesen,örülök,hogy segíthettem. :)
14 hónapos koráig próbálkoztunk,utána jelentkeztünk be a Kaáli intézetbe.Sajnos én császárral szültem,így kevesebb volt az esély,hogy megnyíljon a petevezetékem.Azért titkon bíztam benne,de nem így történt.
A dokim mondta,hogy azért vannak még csodák,de ez nem velünk történt meg. :(
De már beletörődtem,hogy nekünk csak lombikkal lehet babánk.Valamiért ennek így kellett történnie.És már van egy csodálatos 17 hónapos kislányunk,most pedig bízunk az újabb sikerben. :)
Sziasztok!
Én ma voltam a stimu alatti második UH-n. Sajnos ma is csak 6 tüsző volt, nem lettek többen, de legalább szépen nőttek. :-) Csak azért szomorkodom egy kicsit, mert tavaly ilyenkor már 8 tüszőt számoltunk össze.
Lányok, nektek mennyi volt? Mennyit sikerült leszívni, és mennyi termékenyült meg?
És a lényeg : hogy vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!