Kinek volt mostanában a beültetése? Éreztek már valamit?
Nekem 3 napja volt a beültetésem.Tegnap óta érzek szúrkáló érzést a hasamban.Már van egy kislányom szintén lombik segítségével,és akkor is ezt éreztem.ez volt a beágyazódás jele,remélem most is ezt érzem.
Ha a 7.nap tájékán jön a cicifeszülés,akkor már szinte biztos a siker. :) Ez a tapasztalatom.
Sajnos nincs jó hírem.Most sem sikerült. :((((
Egyszerűen nem értem.Minden olyan jól ment,a jelek is arra utaltak,hogy sikerült,erre mégsem.Teljesen kivagyok.
Decemberben kell mennem UH-ra,jövő év elején lesz vmikor a beültetés.Nem tudom,hogy fogom ezt megint kibírni lelkileg.Ez most nagyon fáj.Félek az újabb csalódástól.Egy biztos nem adjuk fel,meg is rendeltem a teákat.Hátha az segíteni fog.
Sajnálom Manka nagyon!😓
Nekünk a sikertelen harmadik lombik után fogant meg spontán. A kislány meg csak ugy jött. Már bele is törődtünk, hogy csak egy gyermekünk lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!