Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek volt mostanában a...

Kinek volt mostanában a beültetése? Éreztek már valamit?

Figyelt kérdés

Nekem 3 napja volt a beültetésem.Tegnap óta érzek szúrkáló érzést a hasamban.Már van egy kislányom szintén lombik segítségével,és akkor is ezt éreztem.ez volt a beágyazódás jele,remélem most is ezt érzem.

Ha a 7.nap tájékán jön a cicifeszülés,akkor már szinte biztos a siker. :) Ez a tapasztalatom.

2011. márc. 28. 14:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/96 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs jó hírem.Most sem sikerült. :((((

Egyszerűen nem értem.Minden olyan jól ment,a jelek is arra utaltak,hogy sikerült,erre mégsem.Teljesen kivagyok.

Decemberben kell mennem UH-ra,jövő év elején lesz vmikor a beültetés.Nem tudom,hogy fogom ezt megint kibírni lelkileg.Ez most nagyon fáj.Félek az újabb csalódástól.Egy biztos nem adjuk fel,meg is rendeltem a teákat.Hátha az segíteni fog.

2011. aug. 29. 13:31
 92/96 anonim ***** válasza:
Szia! De sajnálom! Pedig tényleg ugy látszott a soraidbol, hogy sikerülhet! Hátha a tea segit! Fel a fejjel!
2011. aug. 30. 07:40
 93/96 anonim ***** válasza:
Veletlen találtam meg a kérdést, azóta mi a helyzet lányok?
2018. febr. 1. 19:30
 94/96 anonim ***** válasza:
Sziadztok! A sorstárs csaj vagyok! Csak gondoltam leirom azota mi a helyzet nálunk! Van kettő csodaszép gyermekem. 6 éves fiu és egy 14 honapos kislány! Spontán fogantak.
2018. márc. 10. 11:37
 95/96 Manka68 ***** válasza:
Nekünk sajnos nem sikerült egyik lombik sem. Neked gratulálok Sorstárs! :-)
2018. márc. 11. 06:42
 96/96 anonim ***** válasza:

Sajnálom Manka nagyon!😓

Nekünk a sikertelen harmadik lombik után fogant meg spontán. A kislány meg csak ugy jött. Már bele is törődtünk, hogy csak egy gyermekünk lesz.

2018. márc. 11. 11:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!