Kinek volt mostanában lombik beültetése? Friss vagy fagyasztott embriós eljárással? Kinek hányadik és mikor tud biztos eredményt?
Húha, gratulálok:) Jó sikersztorikat olvasni:)
Nekem ez a második beültetésem volt, az első normál lombik volt, ez a második pedig fagyasztott embriós beültetés. 2 db 5 napos embriót kaptam vissza blasztocita állapotban. Holnap lesz egy hete, hogy beültették.
Nekem eléggé szúrkál a hasam alja, a beültetés után kb. 48 órával kezdett intenzívebben szurkálni és még most is belenyilal sokszor, vagy tompán szúrkál.
Nálad ez hogy volt? Emlékszel még rá?
Érdekes, most én is úgy érzem, hogy lakik bent valaki, az első lombiknál is pozitívan álltam hozzá, de valahogy nem volt ilyen érzésem mint most.
Azt mondják egy nő megérzi, ha "vannak bent", hát remélem nálam is ez most ezt jelenti:)
Elvileg jövő hét pénteken lesz a beültetés utáni 14. nap. Akkorra tervezem a tesztelés. A 12. nap az jövő hét szerdán lenne, inkább kivárom a pénteket. Az első lombiknál kétnaponta állandóan teszteltem, nem volt semmi értelme:(
De lehet, hogy nem bírom ki a 14. napig, elviekben most a héten már befejeződik a beágyazódás folyamata és jövőhét közepén már lehetne tesztelni...
Rendben, jelentkezem majd jövőhéten az eredménnyel:)
Köszi, hogy írtál és jó babavárást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!