Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek volt mostanában lombik...

Kinek volt mostanában lombik beültetése? Friss vagy fagyasztott embriós eljárással? Kinek hányadik és mikor tud biztos eredményt?

Figyelt kérdés
Én múlt héten pénteken kaptam vissza 2 db fagyasztott embrit blaszto állapotban, jövő hét pénteken kell tesztelnem!
2010. jan. 19. 14:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem augusztus 21.volt a második beültim 2 babát kaptam vissza 4 napos állapotban.A beültetés utáni 12. napon délután erős pozitívat teszteltem.Azóta 24 hetes kismama vagyok és kisfiút várok! Neked hányadik volt?Mikor tesztelsz?Sok sikert hozzá!!!
2010. jan. 21. 08:47
 2/11 A kérdező kommentje:

Húha, gratulálok:) Jó sikersztorikat olvasni:)

Nekem ez a második beültetésem volt, az első normál lombik volt, ez a második pedig fagyasztott embriós beültetés. 2 db 5 napos embriót kaptam vissza blasztocita állapotban. Holnap lesz egy hete, hogy beültették.

Nekem eléggé szúrkál a hasam alja, a beültetés után kb. 48 órával kezdett intenzívebben szurkálni és még most is belenyilal sokszor, vagy tompán szúrkál.

Nálad ez hogy volt? Emlékszel még rá?

2010. jan. 21. 09:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia!Én onnan gondoltam, hogy sikerült, ha pisilnom kellett akkor olyan érdekesen szúrt a bal petefészkemnél ami nálam azelőtt soha nem volt.Régebben minden apró jelre tesztet csináltam mert azt hittem pozitív lesz.Most meg nem mertem mert attól féltem negatív lesz pedig éreztem ,hogy sikerült.Aztán rászántam magam és szinte azonnal pozitív lett! Ezt kívánom neked is!!!
2010. jan. 21. 12:03
 4/11 A kérdező kommentje:

Érdekes, most én is úgy érzem, hogy lakik bent valaki, az első lombiknál is pozitívan álltam hozzá, de valahogy nem volt ilyen érzésem mint most.

Azt mondják egy nő megérzi, ha "vannak bent", hát remélem nálam is ez most ezt jelenti:)

2010. jan. 21. 12:05
 5/11 anonim ***** válasza:
Az elsőnél én sem éreztem ezt az érzést!A beülti után 48 órával már kezdi a beágyazódást!Remélem te is azt érzed!Mikor fogsz először tesztelni? Kivárod az időt?Elméletileg már a 12. DPO-nál tartasz akár egy érzékenyebb teszt már mutathat is pozitívat!
2010. jan. 21. 12:24
 6/11 A kérdező kommentje:

Elvileg jövő hét pénteken lesz a beültetés utáni 14. nap. Akkorra tervezem a tesztelés. A 12. nap az jövő hét szerdán lenne, inkább kivárom a pénteket. Az első lombiknál kétnaponta állandóan teszteltem, nem volt semmi értelme:(

De lehet, hogy nem bírom ki a 14. napig, elviekben most a héten már befejeződik a beágyazódás folyamata és jövőhét közepén már lehetne tesztelni...

2010. jan. 21. 12:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Az elsőnél egy hét után minden nap teszteltem, de hiába!A másodiknál nem mertem és akkor sikerült!Remélem ez nálad is így lesz! Írd meg nekem, hogy mi lett az eredmény nagyon kíváncsi vagyok rá!Majd figyelem ezt a kérdést!
2010. jan. 21. 12:30
 8/11 A kérdező kommentje:

Rendben, jelentkezem majd jövőhéten az eredménnyel:)

Köszi, hogy írtál és jó babavárást:)

2010. jan. 21. 12:55
 9/11 A kérdező kommentje:
Várok még ide másokat is, akik szintén lombik kezelés alatt álltak/állnak. Kinek hányadik sikerült, ki holt tart?:)
2010. jan. 21. 13:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia! Teszteltél már?
2010. jan. 27. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!