Sikertelen lombik után mikor ültetik vissza leghamarabb a fagyasztott embriót?
A következő ciklusban rögtön akár.
De ha tényleg csak 1 db, akkor annak csaknem nulla az esélye, hogy egyáltalán a kiolvasztás sikeres lesz. Sajnos.
Szia!
Nekem is fagyibabám van és a kiságyban alszik:-)) Nekem kettő volt lefagyasztva és kibírták az olvasztást, de nem fejlődtek tovább de én mégis visszakértem őket és az egyikből lett a kislányom. Remélem kibírja a kis eszkimó a melegebb éghajlatot és a pocidban lesz a legjobb helye. :-)) A következő ciklusodban már visszakaphatod őt. Én csak estrofem tabit szedtem meg utrogestan bogyót. Szorítok nektek.
Aranyos vagy, köszönöm szépen! Bár most azt hiszem, kihagyunk majd egy kis időt, hogy rendbe jöjjünk lelkileg és újult erővel futhassunk neki ismét. Meg úgy olvastam, hogyha támogatással kérem a fagyis beültetést, akkor amúgy is várni kell 3 hónapot. Ha meg várni kell a támogatás miatt, akkor lehet, hogy bevállalom megint a stimut, hogy több fagyibaba legyen.
Őszintén gratulálok a babádhoz és jó egészséget nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!