Kinek volt mostanában a beültetése? Éreztek már valamit?
Nekem 3 napja volt a beültetésem.Tegnap óta érzek szúrkáló érzést a hasamban.Már van egy kislányom szintén lombik segítségével,és akkor is ezt éreztem.ez volt a beágyazódás jele,remélem most is ezt érzem.
Ha a 7.nap tájékán jön a cicifeszülés,akkor már szinte biztos a siker. :) Ez a tapasztalatom.
Kedves Kriszti!
Örülök,hogy írtál.Mi a pesti Kaáliba járunk.
A kislányomnál július végén kértem időpontot,szeptember végére kaptam és februárban volt a beültetés.Most december végén kértem,és már január 13-ra kaptam,és most volt 2 hete a beültetés.Szóval most gyorsabban ment.
Mi a Kováts Tímea doktornőhöz járunk.Csak ajánlani tudom.Maximálisan meg vagyok elégedve.De itt mindenki profi,az orvosok és a nővérek is.Nagyon jól működik a csapatmunka.Kedvesek,segítőkészek,precízek.És az is nagyon tetszett,hogy a férjem és én is megnézhettük mikroszkóppal az embriókat,és benn lehetett a beültetés alatt.A leszívás után teával és keksszel kínálnak.:)nagyon örülök,hogy ide járhatok.
Igen, nagyon profik, kedvesek, emberszámba vesznek.
És az sem utolsó szempont, hogy nem kell azon agyalni, vajon mennyit kell csúsztatni a borítékba, mert itt NEM SZABAD HÁLAPÉNZT ADNI!!
Nekem ez roppant szimpatikus, a dokik kapnak rendes fizut, nem szorulnak rá, hogy szégyenkezve dugdossuk a borítékot! :-)
Sorstárs!
Manka mostmár neked szoritok! Nehéz lesz neked is az a 2hét. De ez van, ki kell várni. De már te járatosabb vagy ilyen téren mint én. A leg jobbakat neked!
Beszéltem az orvosommal és azt mondta ez nem akkora nagy baj, ne keseredjek el. Még lehet baba, mert csak picit vérzek, hálistennek. Meg emelte az utrot, hátha minden jó lesz.
Nekünk nincsen fagyi babánk, kérdezte valaki. Mert nem jol fejlődött a maradék az 5-ik napig és nem fagyasztottákle, mert ugysem élték volna tul.
Kedves Sorstárs!
Egyetértek az orvosoddal!Egy ismerősöm is vérzett,és mégis volt baba.Nagyon szorítok Neked!Holnap tesztelünk.el se hiszem,hogy végre eljön ez a nap.
Sorstárs vagyok!
Én meg csináltam a tesztet. Egy jó nagy negtív lett. Biztos nem véletlen volt az a kis vérzés. Anyukám azt mondja, hogy még ne adjam fel , nem biztos, hogy ki mutatja az a teszt. De én már szombat óta éreztem , hogy nem lakik a pocakomba senki.
Kedves kérdező és a többiek, nektek azért szoritok és sok sikert!
Nagyon sajnálom Sorstárs!!! :-((
Azért menj biztosra, kérj egy vérvételt is! Hátha!
És ne keseredj el! Legközelebb sikerülni fog!!!
Kérdező? Teszteltél már?
Köszi Manka! De te most magadra koncentrálj ne engem sajnálgass! Remélem neked sikerül végre!!!
Képzeld még csak sírni sem tudok. Annyira biztos voltam benne, hogy nem sikerült. Még csak a kezem sem remegett mikor teszteltünk. Máskor annyira izgultam amikor teszteltem egyszer-egyszer.
Kérdező várjuk a te eredményedet!
(Egyébként volt már ugy valaki szerintetek, mint én és a vérvizsgálatbol mégis csak lett baba. Én nem reménykedem, el fogadtam, hogy nincs baba. Csak anyu ,meg anyósom reménykedik még. De szerintem lehetetlen.)
Tényleg sorstársak vagyunk.Nekem is negatív lett.:(Egyszerűen nem akarom elhinni,Még most is minden tünetet érzek.Még kicsit reménykedem,mert csak holnap kellett volna tesztelnem,és hátha még csak nem mutatta ki.Ha holnap is negatív lesz,attól még elmegyek vérvételre,hátha.Először mikor megláttam én se sírtam,csak utána,még az ágyból se akartam kikelni.de muszáj erőt venni magamon,mert itt van a kislányom.Így talán könnyebb elviselni a kudarcot.
De azért még bizakodom.Hisz a tünetek nem tudom mi más miatt lehetnének.Lehet csak korán teszteltem.Legalábbis ezzel nyugtatom magam.
Sorstárs tesztelj te is holnap,és menj el vérvételre is.lehet te is korán teszteltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!