Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek volt mostanában a...

Kinek volt mostanában a beültetése? Éreztek már valamit?

Figyelt kérdés

Nekem 3 napja volt a beültetésem.Tegnap óta érzek szúrkáló érzést a hasamban.Már van egy kislányom szintén lombik segítségével,és akkor is ezt éreztem.ez volt a beágyazódás jele,remélem most is ezt érzem.

Ha a 7.nap tájékán jön a cicifeszülés,akkor már szinte biztos a siker. :) Ez a tapasztalatom.

2011. márc. 28. 14:48
 21/96 A kérdező kommentje:

manka68

Szia!

Semmi okod elkeseredni, ez nagyon jó.És egy dolgod ne felejts el,nem a mennyiség,hanem a minőség számít!!!

Nekem először 9 sejtet szívtak le,abból azt hiszem 6 termékenyült meg.2 ültettek vissza,abból született a kislányom. Most az utolsó ultrahangon 5 sejtem volt,és csak 2-őt sikerült leszívni.Nagyon csalódott voltam,hisz ez nagyon kevés az előző 9-hez képest.Egyszerűen nem akartam elhinni.Nagyon izgultam,hogy minden rendben menjen,de szerencsére mind a 2 megtermékenyült és vissza is kaptam őket.Szóval bizakodni kell,és nem szabad feladni.

2011. márc. 30. 15:19
 22/96 anonim ***** válasza:

a sorstárs vagyok és "mankának" szol! 15 petesjtem volt ebböl 8-at tudtak meg termékenyiteni és 3-at kaptam vissza. Sajnos az 5-böl egy sem volt életképes fagyasztásra az 5-ik napon. De ez mindenkinél mésként van ne legyen ez mérvadó! Van akinek egy érik és mégis lesz belöle baba, persze lombikra gondoltam most is.

Kérdező! Nagyon meg nyugtattál.a szurkát illetően. Én sem fekszem olyan intenzíven már, csak pihenek sokat. Nekem nincsen semmi dolgom, olvasok, TV-zek. És várom a jövő pénteket! Kitartás neked is!

Kérdező!

2011. márc. 30. 16:02
 23/96 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hogy vagytok?Ki hol tart?sorstárs mit érzel?

Tegnap óta érzem a mellfeszülést,és a hasszúrka is megvan.

Egyre jobban bízom a sikerben. :)

Minden jót Nektek is!!

2011. ápr. 1. 20:38
 24/96 Manka68 ***** válasza:

Sziasztok!

Tegnapi UH-n 7 tüsző, ha minden jól megy, hétfőn leszívás. Próbálok nyugodt maradni, de sajnos izgulok. :-(

Nagyon félek a hétfőtől, mert annyian leszünk, hogy csak délutánra jutott nekem időpont, és addig nem ehetek és nem ihatok semmit. Nem tudom hogy fogom kibírni éhesen és szomjasan hogy ne legyek ideges. Majd megkérem a páromat reggel, hogy üssön le, hogy csak ott térjek magamhoz. :-D

2011. ápr. 2. 06:58
 25/96 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Sorstárs vagyok! Nekem a mellem nem igazán feszül. Nem is tudom akarom-e tudni az eredményt. Talán még a bizonytalanság is jobb mint a sikertelenség. A petefészkeim is szurkálnak a méhem is és időnként megjön érzésem van. De ezenkivül más nincs. Ahogy telnek a napok egyre rosszbb, egyre türelmetlenebb vagyok. A tesztet meg csinálom csütörtökön az biztos, már csak ki mutatja ha sikerült, meg ha nem azt is. Sajna pénteken egyedül megyek, nem tud jönni velem a férjem. Csak az a baj, hoga elég messze van az intézet hozzánk.

Manka! Minden rendben lesz majd meg látod! De az éhezés az nekem sem nagyon megy. Ha nem vagy hányós szerintem egy kis ivólevet azért ihatsz én minden altatás előtt szoktam, akkor nem esik le annyira a cukrom. Amugy sem rendes altatás, csak kábitás. Szoritok neked! És kitartás!

2011. ápr. 2. 09:40
 26/96 Manka68 ***** válasza:

Sziasztok!

Köszönöm kedves utolsó! :-)

Én nem a cukrom miatt aggódom, nem izgat, ha korgok, csak olyankor sokkal könnyebben leszek ideges, és azt most nagyon nem szabadna, nehogy eldurranjon az a pár tüsző! Most amúgy is kicsit furán érzem magam, mert hajnali 3kor kellett beadni a tüszőrepit. Amikor a doki mondta, hoy mikor kell, azt hittem, áprilisi tréfa. :D

De nem az volt.

Megy a drukk nektek is nagyon!!!

2011. ápr. 3. 08:30
 27/96 A kérdező kommentje:

Kedves Sorstárs!

Az nagyon jó,hogy szurkál a hasad és megjön érzésed van.Én is ugyanezt érzem.ne aggódj amiatt,ha nem feszül a melled.Ez még nem jelent rosszat.Nem törvényszerű,hogy fájnia kell.Minden terhesség más.Ettől még ne bizonytalanodj el,mert a többi jel tényleg biztató.Nekem se egész nap fáj,csak időnként.Szerintem én se bírom ki péntekig a tesztelést,csütörtök reggel megcsinálom.Nagyon rosszul viselem a várakozást,néha úgy érzem mi van ha mégse..

Mi csak szombaton megyünk vérvételre,mert a férjem pénteken dolgozik.Úgyhogy szerintem még pénteken is tesztelek egyet. :)

Kedves Manka68!

Ne aggódj,minden rendben lesz,szorítunk neked!

Majd írd meg az eredményt.

2011. ápr. 3. 10:59
 28/96 Manka68 ***** válasza:

Sziasztok!

Köszönöm nektek a bíztatást, én is drukkolok nektek!!!

2011. ápr. 4. 07:13
 29/96 anonim ***** válasza:

"Sorstárs"

Na mi ujság kedves kérdező? Érzel valamit?

Én semmit az ég világon nem érzek, hogy babás lennék. Se megjön érzés, se mell fájdalom. Inkább a fejem fáj, meg alvás problémáim lettek. Se a hasam nincsen megpuffadva.

Nem is tudom akarom-e tudni az igazat. Jobb ez a bizonytalanság is mostmár. De csütörtökön mindenképp meg csinálom a tesztet. Holnap lesz anyósom szülinapja, nagyon szerettem volna neki örömet okozni, de lehet nem fog sikerülni, annyira várja már az unokát.

Manka!

Mi ujság veled? Ki bírtad, vagy éhen pusztultál, te szegényke? Lett petesejted? Jol vagy? Küldök egy gyógyitó puszit!

2011. ápr. 5. 08:54
 30/96 anonim ***** válasza:
Azt el felejtettem, szerintetek ha csütörtökön csinálok egy tesztet, nem fog esetleg fals pozitívat mutatni az utrogestan hüvejgyógyszertöl? Vagy ehez semmi köze? Más hormont már nem kell szednem.
2011. ápr. 5. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!