Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek volt mostanában a...

Kinek volt mostanában a beültetése? Éreztek már valamit?

Figyelt kérdés

Nekem 3 napja volt a beültetésem.Tegnap óta érzek szúrkáló érzést a hasamban.Már van egy kislányom szintén lombik segítségével,és akkor is ezt éreztem.ez volt a beágyazódás jele,remélem most is ezt érzem.

Ha a 7.nap tájékán jön a cicifeszülés,akkor már szinte biztos a siker. :) Ez a tapasztalatom.

2011. márc. 28. 14:48
 71/96 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Tegnap beszéltem a doktornővel.Sajnos most pár hónapot várnunk kell.Úgy néz ki,hogy csak augusztusban lesz beültetés.Júniusban kell majd mennem ultrahangra.

Annyira távolinak tűnik,de remélem gyorsan eljön az augusztus.

Ti hogy vagytok?Manka mi újság?Sorstárs mikor mész dokihoz?

2011. ápr. 12. 09:17
 72/96 Manka68 ***** válasza:

Sziasztok!

Még mindig ki vagyok akadva, hogy egyikőtöknek sem jött össze. :-( Pedig olyan jó lett volna pozitív példát látni!

Én nem tudom, hogy vagyok, egyik pillanatban úgy gondolom, sikerül, a másikban pedig úgy érzem, nem.

Tegnap-tegnapelőtt szúrkálgatott a hasam, meg mensi fájdalom volt, de ezeket én mensi előtt is szoktam érezni. :-(

A legrosszabb, hogy tegnap a párom hozott a boltból friss kenyeret, ami még kicsit langyos volt. Betoltam 2 szeletet, azóta rosszul vagyok. :-(

Bár a gyomrom most már nem feszül annyira, de még mindig ég. Holnap már megyek dolgozni, hogy ne hiányozzak sokat, bár a hátam közepére sem kívánom. :-(

Majd óvatosan tolom a szekeret. :-)

Kérdező, Te mit tervezel a várakozás idejére?

2011. ápr. 12. 11:44
 73/96 A kérdező kommentje:

Hát még én sem dolgoztam fel,hogy nem sikerült.Kell is ez a pár hónap.hogy felkészüljek a következőre lelkiekben.

Hát terveim vannak.Még van 4 vizsgám,amivel ha minden jól megy júliusban végzek,szóval addig folyamatosan tanulok,ami legalább leköti a figyelmemet és lehet,hogy az idő is gyorsabban fog telni.A másik a fogyás,ma elkezdtem a 90 napos diétát,a szülés óta még mindig maradt rajtam 6 kg,azt szeretném leadni.Remélem mindkét célom sikerül,aztán újult erővel állhatunk neki az újabb próbálkozásnak.

És akkor már nem lesz semmi stressz.Egyre jobban érzem azt,hogy emiatt nem sikerült most.nagyon nagy nyomás volt rajtam a vizsga miatt.Legalább addigra már túl leszek rajta.

Benned nagyon bízom és drukkolok Neked.Mikor is kell tesztelned?

Elhiszem,hogy jobb lett volna a pozitív példa.Most bennem is vegyes érzések kavarognak,mert most már egy siker után van egy kudarcom is.Így végképp nem tudom majd mire számíthatok.De addig majd eddzem a lelkemet a pozitív gondolkodásra.

Majd írj mi van veled!

2011. ápr. 12. 12:29
 74/96 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!

Hogy vagy?

" sorstárs"

Én valahogy könnyen tul tettem magam a dolgon. Hétfőtöl ezerrel dolgozok. Nincs időm legalább gondolkodni.

Maka!

Te hogy vagy? Mikor is kell vissza menned? Szoritok neked!!!

2011. ápr. 15. 17:06
 75/96 Manka68 ***** válasza:

Sziasztok!

Hát nagyon úgy néz ki, hogy nekem sem fog sikerülni. :-(

Jövő hét csütörtökön kéne tesztelnem, de már most mensis fájdalmam van, volt vmi barnás maszat ma az utró ellenére, és nincs semmi terhestünetem. :-(

Én is mindenkinek azt írom, hogy nem kötelezőek a tünetek, de én az elmúlt két évben kétszer teszteltem pozitívat, és mindkét esetben ugyanazokat éreztem. Most nincs semmi, csak a nagy üresség érzés. :-((

Azért majd megírom, ha tutira kiderül, mi a helyzet.

Remélem, hamar talpraálltok, és 3 hónap múlva majd megint együtt izgulunk. :-)

2011. ápr. 15. 18:08
 76/96 anonim ***** válasza:
Manka! Azért ne add fel a reményt! Én nagyon szurkolok neked! "Sorstárs"
2011. ápr. 16. 17:56
 77/96 anonim ***** válasza:

Kedves Manka!

Nekem 2008. október 7-én volt fagyasztott embrió beültetésem úgy, hogy azt mondták miután kiolvasztották őkket(2) nem is fejlődtek és nem igazán akarták visszarakni őket de én kértem és csodák csodája október 10-én ami egyben a szülinapom is éreztem mensis görcsöket és onnantól minden nap és akkor volt a beágyazódás. Nekem sem volt más tünetem. 18-án teszteltem pozit és el sem akartam hinni, hogy ilyen csodás szülinapi ajándékot kaptam. Szinte nulla volt az esély és mégis Ő megmaradt egy csodaszép 4100g-os kislány lett belőle aki azóta csak még boldogabbá tett. A teszt után két héttel jöttek a tünetek. Már én sem hittem, hogy sikerült mert semmi nem volt, na aztán eltelt a két hét és jött az egész napos hányinger. Addig míg ezeket nem éreztem 5db tesztet csináltam és mindig erősebb volt a csík. Nem kell egyből tüneteket keresgélni, bár tudom nehéz főleg nekünk akiknek csak így lehet baba. Kitartás és biztos minden rendben lesz nagyon szurkolok neked és akiknek nem sikerült azoknak is. Mi is májusra kaptunk időpontot tesó ügyben. Puszi nektek és majd írjatok. Kriszti

2011. ápr. 16. 19:45
 78/96 Manka68 ***** válasza:

Sziasztok!

Sajnos egyre jobban vérzek az utró ellenére. :-((

Azért nem hagyom abba, de ez már szinte rendes mensi. :-(

És fáj a méhem. Nem elírás, tényleg azt érzem. Nem a derekam, nem a petefészkeim, a méhem fáj. :-((

2011. ápr. 17. 07:40
 79/96 anonim ***** válasza:
Szia Kriszti vagyok, akkor szerintem beszélj a dokiddal nehogy valami gond legyen.
2011. ápr. 17. 21:22
 80/96 anonim ***** válasza:

Szia Manka! A te" sorstársad" is vagyok!

Ugy látszik ez nem a mi szériánk volt! Nekem azt mondták, hogy még nem biztos, hogy mert vérzek attol még lehet baba. De én már éreztem egy hét után, hogy nincsen pocak lakóm. Sajnálom, hogy neked is megint ezt kell áttélned, de azért vannak még csodák! Kitartás!

2011. ápr. 18. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!