21 éves vagyok, teljesen egyedül semmi támogatással szerintetek megtartsam a babát?
Sziasztok.
Bevallom őszintén nem tervezett terhesség volt, párommal összevesztem mert ő mindenképp elakarja vetetni. Most teljesen egyedül vagyok. Szüleimmel se jó a kapcsolat, valószínűleg nem támogatnának egy korábbi balhé miatt. Eddig főleg tanultam, munkát most keresek. Még van két három hetem eldönteni megtartsam e. Nekem megszakad a szívem ha arra gondolok hogy elkéne vetetnem...De nem tudom neki megadni a kellő anyagi biztonságot, se egy szerető apát. Nem szeretnék bántó kommenteket olvasni. Csak tanácsért írok ide...Mit gondoltok, bevállaljam így vagy ne...?
32
Ne ijesztegesd
Nekem 5 abortuszom volt megis siman elsore terhes lettem mind a 3 gyerekemmel...
De kedves vagy...
Persze ha lány lennél és veled történne nem tartanád magad hibásnak
Arról nem is beszélve hogy le se írtam a pontos körülményeket mert semmi közötök hozzá hogy h estem teherbe
De perszeee ilyen a magyar ember
Mindenkibe bele rúgnak
"Jó emberek és ez az én hibám?"
Mert kinek a hibája, hogy védekezés nélkül szexel, miközben az égvilágon semmije nincsen?
Normális ember először megteremti az alapokat, utána vállal gyereket. Nem 21 éves nincstelenként, aki még amúg egy napot nem dolgozott, azaz nem teremtett meg semmit. Adjanak neked ingyen pénzt munka nélkül, vagy mit vársz?
"Persze ha lány lennél és veled történne nem tartanád magad hibásnak"
Érdekes. Velem nem történt meg, hogy teherbe estem, mikor nem akartam, mert védekeztem normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!