Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan aki egyedül...

Van itt olyan aki egyedül maradt a babájával és minden anyagi támogatás és segítség nélkül fel tudta nevelni?

Figyelt kérdés

És gondolok itt tényleg nagyon nehéz helyzetre.. amikor senki nem segít..

Hogy csinálta?

2021. okt. 5. 13:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne.
2021. okt. 5. 13:47
 2/10 anonim ***** válasza:
67%
baba születése utánra gondolsz,amikro egyedül maradszt,vagy amikor baba apja otthagy téged amikor pocakodban ott van a gyermeked: segitség nélkül nagyon kemény nehéz feladat,dolgozni kell alkalmi munkákat-baba barát munkahelyet keresni állando munkára 4-6 orásba.pénzt sporolni.
2021. okt. 5. 13:57
 3/10 anonim ***** válasza:
47%

Nem értem a kérdést. Ha valaki anyagiak miatt nem akar gyereket, mindig le tudjátok neki írni, hogy "nem a pénz számít, ahova a Jóistenke báránykát ad, oda legelőt is, ha emiatt nem szülsz, önző vagy" stb. stb.

Na úgy.

2021. okt. 5. 13:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Mennyi idős az a baba? Van munkahely,a mi visszavár?
2021. okt. 5. 15:07
 5/10 A kérdező kommentje:
Még nem született meg
2021. okt. 5. 15:23
 6/10 anonim ***** válasza:
És dolgozik vagy dolgozott bármit?
2021. okt. 5. 15:45
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen, igaz volt pár hónapos/hetes kihagyás munkahelyek között, de mindig dolgozott valahol és most is dolgozik.
2021. okt. 5. 15:53
 8/10 anonim ***** válasza:

Dolgoztam míg lehetett, volt megtakarításom, a saját házamban éltünk. A kicsi 1 éves korában visszamentem dolgozni.

Ha beteg akkor bébiszitter, az első pár nehezebb nap után, ugyan ez a szünetekben is. Jelenleg 4 éves

2021. okt. 5. 16:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm ìgy jàrt. 2 ici-pici gyerekkel maradt egyedül. Az apa nem fizetett gyerektartast. Meg anyaotthonban is voltak. Munkahelye stabil volt, hamar visszament dolgozni. Alberletekkel gondban voltak, laktak nagyon rossz körülmenyek közt többször. A gyerekek betegesek voltak, sokszor ejjelre egyedül kellett hagynia őket òvodas korukban, hogy dolgozni tudjon. Iskolas korukra egy exèvel összeköltöztek, hogg ne legyenek a gyerekek egyedül, de ott meg ivott a pasi. Szòval nem volt könnyű èletük, de felnőttek.
2021. okt. 5. 18:06
 10/10 anonim ***** válasza:

Hála égnek a terhesség előtt jól kerestem és egy csomó pénzt félre is raktam és a volt párom is az én számlámra gyűjtötte a pénzét. Saját házunk volt amit a gyerek születése előtt újítottunk fel. Így most semmi gond etéren.

Amikor egy éves lett a kicsi olyan kifogással állt elő, hogy elhidegültünk egymástól és a gyerek fontosabb nekem mint ő.

Persze, hogy elhidegültünk egymástól amikor otthon se volt. Négykor letelt a munkaideje és csavargott folyamatosan vagy tévézett és feküdt az ágyban.

Én meg kimerültem.

A lényeg, hogy elváltunk tavaly és annyiból "jófej" volt, hogy a házat otthagyta nekem és a megtakarításának egy bizonyos részét.

Ő meg visszaköltözött az anyjához és kiéli magát.

A hugom költözött át hozzám, hogy legalább dolgozni tudjak mivel a megtakarítás nagy része elment. Egyébként is elköltözött volna mert itt közelebb van Budapest. Ő főiskolás levelezőn és mellette esténként futárkodik. Így megtudjuk oldani a gyereket. A rezsibe nem kérek csak a gyerekfelügyelet a dolga.

Nincs állami bölcsi a városunkban és a magán nagyon drága.

Keresek nettó 300ezret abból szépen kijövünk. Az apuka havonta 40ezer gyerektartást utal meg a családi és ennyi.

8-4-ig dolgozom így a gyerekkel is sokat tudok foglalkozni munka után.

Ha nem lenne a hugom aki épp költözni akart volna most nagyon meglennék lőve.

2021. okt. 6. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!