Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
R!Jaaa, olyat én is írtam. Vagy 10 éve. Még egy se jött be, de ami késik, nem múlik 🤣
Én biztos nem! Kizárt, hogy valaha is korán keljek. A max., amit kihozhatok ebből 80éves koromra, hogy még nem zárt be a labor, mire odaérek😁
A.
R - Mi nálunk minden kész, kis ruháit is kimostam, nem vagyok hajlandó az 50 fokba megcsinálni😁 Egyedül az ágyneműjét nem mostam még ki, azt majd jövő héten😁🫣 Egyedül falmatricát kell még vennünk, nálam már a kórházi táska is összepakolva😁
Azta akkor pont egy hónap van köztünk😂 Aztán majd a babák eldöntik🫣🥰
Na hát nálunk én vagyok 177, férjem 189😅😂 Ő 3,6 kg es 56 cm-el született én pedig 4 kg 59 cm-el….hasonló adatokra tippelnek a dokik is😅
30 hetes “genetikain” 1765 grammot mértek, azt mondták onnan még minimum a duplája lesz😅😂
Szobáját újítjátok? 😅😅 De bútorok/ babakocsit megvettétek már?
Én szívesen leszek ilyen idősen, szerintem vicces🤣🤣
L
A. Olyan érdekes amúgy, hogy ha nem írnád alá magad akkor is tudnám hogy te vagy 🤣🤣🤣🤣🤣
L- A korházi táskának már énis nekiláttam,de még azért jócskán hiányos. 😀😊
Hú basszus jól megnőttetek. Anyukád előtt le a kalappal 🙂🙂🙂🙂🙂 Hatalmas bébi voltál. Könnyen lehet, hogy teis óriásbébit fogsz szülni. 😊😄
A szobát kell bepucolni... Kifesteni úszópadlózni... Aztán én kreatívkodok valami szépet az egyik falra. Bútorok semmink nincs még jelenleg... A babakocsit már megrendeltük. Nagyon nagy lemaradásban vagyok úgy érzem. A ruhatár is jócskán hiányos még. Mindig halogattuk, hogy még ráérünk.. Aztán most valahogy már nem nagyon érünk rá 🤣🤣🤣.. Nembaj majd valahogy lesz. 😊 (R)
W megjött azóta?
Beszélgessetek csajok nagyon cuki a baba téma , olyan jó hogy már vannak kismamák és lassan itt vannak a picik🤩🤩❤️❤️❤️
R kreatívkodtál már?
Én aranyhal vagyok egy kicsit ; mikorra várjuk a babákat? 🫣🫣🥺
Közben mi kaptunk andrológiára időpontot bár lehet írtam már 🫣
Úgy bennem van már a próbálkozhatnék …. Ez a sok türelem ami ehhez kell 🫣 elképesztő
Drága kérdező, még a kőművesünk sem ért ide 😐🤭 úgyhogy még kb. 1 hónap mire olyan állapotba kerül a gyerekszoba, hogy kreativkodhassak 😀 elkeserítő. Mi augusztus 29.ikére várjuk Bogit.
Mikor kezdhettek el újból próbálkozni? 😊💝
Sziasztok! No ki hogy érzi magát? 🤩🤩
R köszi a kérdést valszeg azért nem válaszoltam mert éppen bántott hogy milyen k..a sok idő múlva 🥺
Mizujs csapat meséljetek?!
Sajnálom nem szerettelek volna bántani a kérdésemmel 😒
Mi jól vagyunk 31.ik hét kezd egyre terhesebb lenni a dolog 🤭
Lassan elgurulok. Nagyon várom a szülést 🙂
Többiek? 😊 Meséljetek 😊
(R)
Juuuj mekkora pocaak 🤩🤩🤩❤️❤️❤️❤️ Aaa nagyon szépek vagytok 🥺🥺🥺❤️❤️❤️
Neeem nem bántasz vele csak nekem van elegem egy kicsit ebből az egészből… mások legalább próbálkoznak de mi már lassan 4. Hónapja nem… és ez már kezd idegőrlő lenni, mindeközben nem haladunk semerre.
De ez még nem is nagy probléma csak tudnám hogy a végén odaérünk… ♥️
Juj L, te is csatolj egy képet a pocakodról :D
Mostmàr mindjárt célba értek:DD ❤️
Hogy halad a kőműves vadászat R?
Valaki próbálkozik most ?
Köszönjük 💗
Nagyon sajnálom. A végén biztosan odaértek 💗
Már ideért a kőműves, meg is csinálta hála az égnek 🤣 Pénteken megyünk festéket, úszópadlót, és bútorokat venni a babaszobába. Július végére teljesen készen leszünk, úgy fest a dolog 🤣
L-te már nagyon a végén vagy, énis kivi vagyok a Pocakodra 🤭🥰
(R)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!