Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2491/4868 anonim ***** válasza:

W! Én is nagyon sokat stresszeltem, de ugyanazt gondolom, nem lehet arra fogni, amíg háborúban, vagy egyéb extrém körülmények között is születnek gyerekek. Ugyanolyan, mint a sport, vagy a nem kielégítő táplálkozás, vagy bármi. Egészséges terhességnél valahogy mégse történik tőlük semmi.

Barátnőmnek is volt régen egy kémiaija. Olvasta, hogy a sok koffein okozhat vetélést. Rögtön ráfogta, hogy sokat ivott. Miközben rengetegen koffeinen élnek, amíg nem tudnak a terhességről(ő se tudott volna, ha nem korán tesztelő). Azóta született egészséges gyereke. Vele is ugyanúgy kávézott, sőt edzett is, szaunázott, meg egy csomó mindent csinált, amire rá lehetett volna fogni, ha nem marad meg. De megmaradt, pedig rengetegszer vérzett is, csak egyszerűen nem amiatt, mert baj lett volna a babával.

A kórházban is volt egy abortuszos szobatársam, velem egyidős. Mondta, hogy rengeteget emelt, bútort tologatott, mindent, mert nem tudta megtartani, de nem akarta az abortuszt. Közben persze baromi sokat stresszelt ő is. A magzat élt és virult, pedig már közel volt a 12.héthez, mire sor került az abortuszra.

Megkérdezhetem, hogy te hány hetes voltál?

A.

2023. máj. 29. 16:23
 2492/4868 anonim ***** válasza:

W. nagyon sajnálom, ami veled történt. De, ha ilyen jól regenerálódsz, akkor biztos hamarosan sikerül a baba.

A. ezt a stressz dolgot én se igen tudom hova tenni. Valaki tényleg az egészséges életmód közelében sincs, mégis terhes lesz, többször is. Más meg figyel még a levegővételre is, és semmi.

Én ezt a hónapot hamar elengedtem, ovum sem volt, a 20-as ovuteszt nem lett pozitív, szóval legalább gyorsan letudtuk.

V.

2023. máj. 29. 18:48
 2493/4868 anonim ***** válasza:

V! Ezt a hónapot én is elengedem. Most, hogy ismét lekésem az ovut, olyan erős ovutesztem lett, mint még soha😂 Szerintem ez lett volna életem peteérése, csak minek?🤷🏼‍♀️

Na, mindegy, az álmom szerint júniusban kell fogannia a gyerekemnek, szóval az lesz az én hónapom 😁

Amúgy én is 20-ast használok, de sose lesz olyan erős, mint a kontroll, csak majdnem. Szóval az nem feltétlenül jelenti, hogy nincs ovud, elvégre én is terhes lettem valahogy(akkor is halványabb volt, sőt, mondtam is, hogy most nem vagyok benne biztos, hogy volt, annyival halványabb.)Most bezzeg...

A.

2023. máj. 29. 20:03
 2494/4868 anonim ***** válasza:

A! Neked mondott valamit az orvos b meddig várj az újra probalkozassal? Nekem nem mondott ezzel kapcsolatban semmit...abban a szituban én méz csak néztem rá és minden kérdés az ajtón kilépve jutott az eszembe 🤦‍♀️ mi legalább egy menstruációt biztosan várunk

W

2023. máj. 29. 20:35
 2495/4868 A kérdező kommentje:

W, jaj de jó hogy itt vagy te is velünk annyira tudom hogy milyen érzés amikor én itt megtaláltam egy már kihűlt kérdést annyira ott voltam a résztvevőkkel.. örülök hogy te időben csatlakoztál közénk, és még van lehetőségünk megismerni! :)))) (képzeljetek ide sok sok szívecskét)!

Nagyon sok erőt kívánok neked, és hidd el nem sokára itt van az a kisbaba :)))

Mi ugye most nem próbálkozunk így maga a téma is távol került tőlem, plusz lassan vizsgázom, de igyekszem majd jobban odafigyelni júliustól a csoportra ha végeztem a vizsgámmal! :)

W örülök hogy van már egy kislányod, ez azért már ad reményt hogy sikerülhet az, csak minden baba a saját idejében érkezik!

V neked is kitartást, RM remélem veled is minden rendben!

R veled mi újság? hogy vagytok a babájával? UH fotó?:)

2023. máj. 29. 20:41
 2496/4868 anonim ***** válasza:

W! Hát, nekem ugye a progi miatt nem jött meg a vetélésnél. Amikor ellenőrizék, hogy nincs már petezsák, akkor az esti progit már nem vettem be és vártam, hogy megjöjjön. Arra azt mondta a doki, utána még ne, hanem a következő rendes menstruációt várjam meg és azután már lehet. Az volt most. Néztem közben videókat erről (igen, mazoista vagyok 😂) és minden normális doki ezt mondta eddig. Műtét nélkül a következő rendes menstruáció után lehet, műtétnél 3 hónap szünetet javasolnak.(Ismerek olyat, aki nem várta ki a 3hónapot, mégis egészséges terhessége lett utána, de általában ez az ajánlás.)

A.

2023. máj. 29. 20:47
 2497/4868 anonim ***** válasza:

W! A Kérdező szivecskéi: ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A.

2023. máj. 29. 20:49
 2498/4868 A kérdező kommentje:
:DDDDD köszi A (szívecske)
2023. máj. 29. 20:54
 2499/4868 anonim ***** válasza:

Nincs mit.😁Tessék, hogy legyen neked is ❤️

A.

2023. máj. 29. 21:06
 2500/4868 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen a kedves fogadtatást. Én is nagyon örülök h még itt találtalak titeket. Mikor megtalaltam a kérdést és olvasgattam és láttam h szépen sorban jöttek a pozitív tesztek, abban reménykedtem h a végére mindenkinek pozitív tesztje lett...milyen szép lett volna :) de még lesz :)

A! Ha most volt az 1. menstruáció, akkor ezek szerint már a következő hónapban folytatod a próbálkozást? Nagyon kíváncsi vagyok...állítólag ilyenkor könnyebb valamivel teherbe esni...hát nem nagyon bízok benne :)

Egyébként nem válaszoltam a kérdésedre (bocsi) kB a 6 hét körül lehettem...az orvos nem mondtam úgyhogy csak saját szamitasaim szerint :/

Hogy vannak a kismamák? :)

W

2023. máj. 30. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!