Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2451/4868 anonim ***** válasza:

#2450! Nem vagyunk egyformák. Ami valakinek megzavarja a ciklusát, másnak nem csinál semmit🤷🏼‍♀️ Nekem az E vitamin semmi változást nem okozott.

A.

2023. máj. 2. 12:03
 2452/4868 A kérdező kommentje:
450, hát ezt nehéz megmondani mert ugye most nekem sem jött meg de E vitamint szerintem 1 -1,5 hónappal ezelőtt szedtem ( nekem tuti nem emiatt nem jön meg ) szerintem ha csak ezt csináltad másképp akkor gyanús de persze kell még info egy tapasztaltabb személytől 🫣
2023. máj. 2. 12:25
 2453/4868 anonim ***** válasza:

A., pont erről beszélgettem hétvégén anyósommal,hogy ő például ezeket,amiket én eszek mostanában,savproblémával nem is eheti,mert azonnal égni kezd a gyomra. Szóval nem tudom, akinek a kettő dolog együtt van, az hogy oldja meg.

Kérdező, mikor lesz a műtét? Addig mindenképpen tesztelj,simán lehet, hogy később volt csak ovud. Én köszönöm szépen jól vagyok, bár nagyon rosszul aludtam, alig bírtam ma ébren lenni a munkahelyen.

2450. nem voltál esetleg beteg? egy sima nátha is akár,az is boríthatja a ciklust. E vitaminról még nem hallottam, hogy ilyet csinálna, de aztán kitudja.

V.

2023. máj. 2. 16:54
 2454/4868 anonim ***** válasza:

V! Hát, igen, régen nekem is volt refluxom is, mindennel bajom volt, de már nincs. Aztán most sült zöldségeket ettem, amikor kezdődött, és mivel azt nem szoktam, azt meg még nem tudtam, hogy terhes vagyok, azt hittem, attól van. De aztán minden mástól is lett, olyankor is, amikor olyanokat ettem, amit előtte is, és addig nem volt bajom, szóval gyanús volt. A vetélés után meg elmúlt, szóval nálam valószínűleg nem a zöldségek voltak a bűnösök. Minden ételérzékenység nélkül is elég macerás ez a diéta, hát még, akinek az is van.

A.

2023. máj. 2. 18:27
 2455/4868 anonim ***** válasza:

Szia Kerdező!

Azóta megjött vagy teszteltél ujra?

Holnap lesz a műtét?

Cirma

2023. máj. 4. 11:19
 2456/4868 A kérdező kommentje:

Köszönöm Cirma, ma megjött így a műtét elmarad, de jövő hét csütörtökre lett áttéve!

Veletek mi újság? 😊😊😊

V?

2023. máj. 4. 15:34
 2457/4868 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kérdező, sajnálom, hogy megjött, de legalább jövő héten meglesz a műtét, aztán haladhattok tovább.

Velem nem tudom mi van, a munkahelyemen anyák napjára készülünk és a Takács Nikolas-Édesanyám c. számon bőgök már fél napja. Amúgy megvagyok, szépen figyelek az étkezésekre meg a mozgásra.

Te hogy viseled, hogy megjött?

Többiek hogy vannak?

V.

2023. máj. 4. 18:27
 2458/4868 A kérdező kommentje:

V miért?:O mármint mire gondolsz hogy ennyire elérzékenyülsz?

Hát őszintén megmondva kicsit nehezebben fogadtam mint számítottam rá de már túl is vagyok ezen 😊😊

2023. máj. 5. 08:33
 2459/4868 anonim ***** válasza:

Kérdező, talán arra, hogy egyedül maradt velünk és milyen nehéz volt neki.

Hát igen, azért késésnél mindig reménykedik az ember. A műtét után mi következik? Meddőségibe jártok,ugye?

Én éjjel arra ébredtem, hogy nagyon ég a gyomrom, ami azóta is kitart. Lehet módosítani kell valamit az étkezésen.

V.

2023. máj. 5. 14:18
 2460/4868 A kérdező kommentje:

Aaa értem , sajnálom 😱😱❤️De ügyesen végigcsinálta veletek🥰❤️

Műtét után csak várunk aztán antibiotikumok a bakterológia miatt .

Most te is pcos diétán vagy?

E veled mizu?

2023. máj. 5. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!