Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
V, igen az inofolic tud bekavarni, ezt több helyen is olvastam. Én is újra akartam kezdeni de valszeg inkább majd novafamot fogok szedni ha eljön az idő. Én biztos hogy 6 hétig nem is gondolok a szexre :DDD Aztán szerintem feladom ezt a bakterológiát is... úgysem lesz negatív.... úgyhogy igazából most az a terv hogy 6 hét múlva kontroll, akkor levesznek rólam újra citológiát meg bakterológiát , a férjemről előbb ő pedig andrológushoz megy. Majd az andrológus segít nekünk hogy mi a következő lépés. Szerintem az lesz a vége hogy nem megyünk beültetésre hanem majd csak stimulációra magánba. Más esélyünk nem lesz.. hát ez van baszki ezt kell szeretni :DDD
Mit néztek ma vérvételen? Majd írd meg hogy alakult!! :)
Jól van A, szeretem ha pozitív vagy :DD :3
Kérdező! Én ma pont azt szerettem, hogy negatív vagyok🤣
A.
A. kezd érdekelni ez a doki :D Lehet a józsefvárosi piacon vette a diplomáját ezek alapján :D Engem mindig hülyének néznek, hogy a szabadidőm nagy részét az teszi ki, hogy a vizsgálatok után olvasok, de hát nem alaptalanul. Amíg ilyen hülye orvosok praktizálhatnak, az embernek nem árt képben lenni valamennyire.
Köszi, hogy megírtad, azért nem olyan rosszak a tapasztalataid annak alapján, ahogy írsz róla. Még meg kell gondolnunk, hogy ha arra kerülne a sor,hogy itt vágjunk e bele, hogy Csehországban. Ott egy volt kollégámnak 10 év sikertelenség után egyből sikerült. Csak hát a pénz miatt nem mindegy ugye.
Kérdező, sajnálom, de gondolj arra, ha ennek vége lesz, mehettek tovább és hamarosan sikerülni fog Nektek! :)
Meg is jöttek az eredmények nekem. Nézték a prolaktint, Tsh-t, tesztoszteront. Prolaktin, tesztoszteron szépen csökkent, most a hülye Tsh lett túl alacsony, 0,048. Ft3, Ft4 még tartományon belül, de már a felső határhoz közel. Nem hiszem el,hogy mindig van valami.
V.
V! Hát, meddőségiben nincs túl nagy tapasztalatom, hisz eddig csak egy konzultáción voltam. Utána ugye terhes lettem, majd elvetéltem. Most megyek a másodikra, ami remélem, egyben az utolsó is lesz, mert utána megint terhes leszek és úgy is maradok🤣
Nekem csak annyi volt a problémám, hogy spontán terhesség nem nagyon érdekelte. Olyan vizsgálatokat egyáltalán ki se akart írni, ami nem kell a lombikhoz. Mondjuk, lehet, hogy csak azért, mert egyedülálló vagyok😂De mindegy, annyira nem zavar, amíg sikerül a konzultáció után 😁
A.
Hogy vagytok? Nagyon eltűnt innen mindenki.
Kérdező! Szedd össze magad! Nem ezt beszéltük meg, hogy elhal a kérdés 😉
A.
Sziasztok! Május eleje óta olvaslak titeket akkor teszteltem pozitívat....az elejétől a végéig mindent elolvastam...néha nevettem veletek néha sírtam és nem keveset izgultam. Ti nem tudjátok,de át segítettetek egy vetélésen...mikor a legjobban magam alatt voltam titeket olvastalak és annyira fel nézek rátok h mennyire össze tartóak vagytok....szeretnék ennek a szuper csapatnak a része lenni ❤️
Ma megyek kivizsgálásra h ki e tisztultam rendesen :(
Ha lehet akkor W lennék :)
Üdv W! A Kérdező most eltűnt, de kétlem, hogy kifogása lenne ellened.
Biztos olvastad, hogy én is nemrég mentem át ezen, szóval nagyon átérzem, sajnálom, hogy ez történt veled is😥 De biztosan minden rendben lesz, kitisztultál.
Át kell vészelni ezt a fájdalmat és menni tovább a jövőre koncentrálva. Különben is, én már eldöntöttem, hogy ebben a csoportban mindenkinek lesz babája, szóval mostmár te is itt vagy, megnyugodhatsz😁
A.
Kedves A! Mikor olvastam h veled mi történt sajnos én már utána voltam...de nem akartam vészmadárkodni és nagyon bíztam benne h veled nem fog megtörténni :( sajnos ezt nem mi befolyásoljuk. Én azzal próbálom össze szedni magam h biztos beteg volt és a természet elintézte helyettem...inkább így, mintsem h nekünk kelljen ilyesmiről döntenünk pár hét múlva :(
Hogy vagy egyébként? Még gondolom tart a feldolgozás fázis :(
W! Igen, én is azt gondolom, hogy nekem is beteg lett volna. Sajnos, az én koromban már a petesejtek nagy része sérült valamilyen szinten, így nagyobb az esély rá, hogy természetes szelekció következtében vesztettem el. Bár, a dokik hormonokra tippeltek, de ők nem látták, hogy teljesen jó hormonpanelem volt, progit is kaptam, de nem segített, szerintem ha az lett volna, akkor segített volna. Van még két másik lehetőség is, de mivel a hcg is kevés volt eleinte, én azt gondolom, nem volt ez egy egészséges terhesség. Nagyon fáj még most is, de tudom, hogy így sokkal jobb, mint pár hónap múlva egy abortusz.
Megvagyok, köszönöm. Most azzal vígasztalom magam, hogy az én koromban a vetélési arány 50%, most megvolt a sikertelen, jöhet a másik 50😁 Meg persze nagyon kapaszkodom abba, hogy minél hamarabb jön a következő terhesség, annál nagyobb az esélye, hogy az rendben lesz.(Orvostól hallottam, tanulmányok igazolják.)
Elfelejteni soha nem fogom, még mindig sírok, ha vetélésről hallok, de igazából hálát érzek iránta, mert jött, reményt adott és "megmentett" az átjárhatóságitól. Lehet, hogy neki ennyi volt a feladata.😇
A.
Nagyon szépen leírtad, már csak tovább kell lépnünk :) nekem van már egy kislányom úgyhogy mar csak miatta sem zuhanhatok magamba...bár az elmúlt pár napban nem voltam a helyzet magaslatán. Ma már kicsit jobb mert az ultrahangon mindent rendben találtak. Azt mondta a doktornő h olyan szinten regenerálódtam mintha nem is történt volna semmi...mintha simán folytatódna a ciklusom. Még domináns tüszőt is látott....
Úgyhogy csak bízni kell a legjobbakban.
Az én orvosom a stresszre fogta. Igaz stresszeltem sokat de szerintem ennyi stressztől egy egészséges életerős baba nem ment volna el :(
W
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!