Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2501/4868 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok. Köszönjük mi nagyon jól vagyunk 😊 leszámítva, hogy 2 hete úgy fáj a medencém és a belső combom, hogy esténként már 2 bottal járok wc-re 🤣😊 28.ik hetet tapossuk így megkezdtük a 3.trimesztert. El sem hiszem, nagyon közeleg a vége, az idő meg csak úgy rohan. Keresztanyukám nyugodjon mindig kijavított, ha azt mondtam Terhesség, mert szerinte az Áldott állapot. Hát nem tudom melyik része áldott, de én nagyon szenvedek 🙂🤣 legvadabb álmaimban nem képzeltem hogy ez ilyen 🙂 de ahányszor bordán rúg a kislányom kárpótol minden kellemetlenségért 🥰💝

Kívül:

[link]

Bévül:

[link]

(R)

Puszillak titeket, és az összes ujjammal értetek szorítok 🥰

2023. máj. 30. 18:08
 2502/4868 anonim ***** válasza:

W! Pont ez a bajom, hogy én annyira bíztam abban, hogy ilyenkor könnyebb. (Tényleg orvosilag alátámasztott, nem csak mendemonda és a környezetemben is azt láttam.) Csakhogy lekéstem az ovum. Nem tudtunk akkor találkozni az alannyal. Nagyon durva, mert az elmúlt 13 hónapból 3x volt ilyen korán és abból 2x akkor, amikor sehogy nem lehetett volna jó. Ráadásul olyan ovuesztem lett, hogy barátnőmmel már kínunkban csak röhögtünk. Egyrészt soha nem volt még ilyen egyértelmű+ (nekem sose egyforma, csak majdnem és tudom, hogy az nálam a +, mert másnap már halvány lesz.) Másrészt úgy erősödik, hogy előző nap kb.a kontroll fele, akkor tudom, hogy másnap lesz+. Erre most előző nap még tök halvány, reménykedtem, hogy másnapra fele és harmadnapra +, ami még pont jó lehet. Ehhez képest a halványból másnapra olyan + lett, hogy majd' leugrott🤣 Valahogy nagyon nem akarja a sors, hogy összejöjjön.🤷🏼‍♀️ Közben már most úgy látszik, hogy a következő hónapot is bukom, szóval kezdek beletörődni, hogy nekem max.úgy lesz gyerekem, ha összerakok egyet legóból😁

A.

2023. máj. 30. 18:19
 2503/4868 anonim ***** válasza:

R! Jaj, de jó, hogy itt vagy! Már úgy hiányoltalak. Nagyon cuki a babád!❤️ A hasadat elnézve meg nem csodálkozom, hogy inkább tehernek érzed😂Nem kicsi, és még hol a vége!

A.

2023. máj. 30. 18:22
 2504/4868 A kérdező kommentje:

R jaaaj de szépek vagytok gyönyörű pocakod van 🥹🥹❤️❤️❤️❤️❤️

Hu de mitől fáj ennyire?

Hát igen itt szenvedünk hogy elérjünk addig és nem is sejtjük hogy azt nem véletlenül hívják terhességnek 🫣😄

Nem csodálom hogy nem élvezed annyira 🫣🫣❤️

Már a célegyenesben vagytok! 😍

Gyönyörűek vagytok mindketten 😍❤️

2023. máj. 30. 21:07
 2505/4868 A kérdező kommentje:

W ti próbálkoztok tovább ebben a hónapban?

A ti most végül lemaradtatok az ovurol?

2023. máj. 30. 21:08
 2506/4868 anonim ***** válasza:

Kérdező! Hát, látod 🤷🏼‍♀️

A.

2023. máj. 30. 21:40
 2507/4868 anonim ***** válasza:

Én még várom a vetélés utáni első menstruációmat :(

W

2023. máj. 30. 21:49
 2508/4868 anonim ***** válasza:

R! Nagyon szép képeket küldtél/töltöttél fel :)

Nem akarlak megbíztatni de ez már csak nehezebb lesz...főleg a nyári hőségben :)

W

2023. máj. 30. 21:51
 2509/4868 anonim ***** válasza:

W! Az nem baj, utána jó lesz. Simán összejöhet az elsőből. És annak is nagyobb az esélye, ha hamar jön össze, hogy meg is marad. Nagyon jó volt az a videó, amit néztem erről. Tök jól magyarázott a doki. A csajnak meg, aki csinálta a videót, 3 gyerekéből 2 úgy jött össze, hogy vetélés után az 1.menstruációt megvárta, a következő meg már nem jött meg. Egészséges gyerekek lettek belőle😁

Én drukkolok neked!🤞

A.

2023. máj. 30. 22:00
 2510/4868 anonim ***** válasza:
100%

Szia W, üdv köztünk😁😁

Sajnálom, ami veled/veletek történt, de örülök, hogy valamilyen úton-módon segítettünk neked átvészelni ezt az időszakot.

Egyébként mióta próbálkoztok a kistesóval? Hány éves a kislányod?😍

Köszönöm jól vagyunk, véghajrában, 32. hét😁😁

Akkora vagyok, mint egy hordó, pingvinként közelkedek, izzadok mint egy ló, na meg tüsszentésre bepisilés a kedvencem, savam mint a tenger, ja és a kedvencem; visszatért az első trimeszterből a fáradékonyság. 😅

Na szóval minden szipi szupi…😂😂

L

2023. máj. 30. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!