Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Sziasztok!
800 (mértékegységet nem tudom)körüli ertek volt a prolaktin, írtak ra Bromot. 3 hónapig szedtem, de csak 600-ra ment le. Váltottam endokrinologust ő azt mondta a pajzsmirigyalulmüködes miatt magasabb a prolaktinom es azt mondta ne szedjem a Bromot csak a pajzsmirigyre kaptam hormonpótlast. Azóta lement 300-ra es a közerzetem is jobb lett sokkal. Jövö heten fogja mondani hogyan tovabb.
Dieta... Öszinten szólva nem nagyon tudom tartani, hetköznap igen, de hetvegen ballagason voltunk, szombaton 18. Szülinap... elcsabultam.
Sajnos a munkamban is most stresszes időszak van. Annyi, hogy ha edesseget eszem igyekszem etcsokit, zero curkos gullont. De tudom ez se igazan jo.
Ureaplasma-t talalt, azt mondta a gyulladas eltömítheti a petevezezöt vagy megakadalyozhatja a beágyazodast.Ideiglesen meddővé teszi a nőt. (Vagy akar a ferfit is)
Bar a neten meg azt talaltam, hogy nem nehezíti a teherbeesest. Viszont olvastam egy-ket sikertörtenetet ahol valóban ez volt a gond.
Cirma
Kedves A.!
Egyelőre úgy néz ki, hogy minden rendben van. :)
A2
A2! Juhú! Örömmel olvasom😁
A.
Kérdező, hogy sikerült a műtét, hogy érzed magad?
Cirma, igen a pajzsmirigy gyógyszer nálam is áttörést jelentett,azóta megszűnt az a hatalmas fáradtság érzet, több energiám van. A dokim is mondta, hogy általában, ha az borul, akkor borul a többi hormon is. Nekem a prolaktin a sok idegeskedéstől is magasabb szerintem, de a munkahelyemen ez elkerülhetetlen, szinte mindennapos. Hétfőn megyek kontroll vérvételre, kíváncsi leszek mennyire vitte le.
A diétát igen nehéz betartani. Facebookon vagy egy csoport, Cukor nélkül, szénhidrátdiéta cukorbetegeknek, IR-eseknek, ott egész jó ötleteket adnak, többet ki is próbáltam már. Ez talán Neked is segíthet egy kicsit.
De remélem, hogy az antibiotikumos kezelés meghozza a várt eredményt. :)
A. Veled mi újság?
V.
V! Köszönöm, nálam semmi újdonság. Továbbra is várakozás, most egy-két körből kimaradok. Próbáltam bejelentkezni endokrinológushoz, de egyelőre esélytelen. Ebben a hónapban már nincs időpont, júniusra meg még nem lehet kérni.
Illetve, valami mégis van. Mostanában itt-ott beleszúr a hasamba oktalanul. Kicsit beparáztam, hogy nehogy megint valami fertőzés legyen vagy a méhszájseb miatti gyulladás. Kínomban csináltam egy ovutesztet, úgyis kevés van, kövire nem lesz elég. Persze, negatív, de sokkal erősebb, mint a +ovuteszt utáni napon, ami 1hete volt😮 Én ezt egyáltalán nem értem! Mondjuk, ha vetélés után hetente van ovuja a nőknek, akkor nem csoda, ha olyankor könnyebben esnek teherbe🤣
Azóta viszont újra para van, most törlésnél, minta kicsit színesebb lett volna a papír.😥Most nem tudom, hogy előbb jön meg, vagy tényleg még 1ovum volt, vagy valami komoly baj. Mostmár tesztelek holnap is, és ha nem találok valami megnyugtató magyarázatot, akkor jövőhéten, ha megyek leletekért, konzultálok a dokival.
A.
A. lehet, hogy korábban nem repedt meg a tüsző, újra próbálkozott a szervezeted és most sikerült neki. Nem hiszem, hogy probléma lenne, de jó ötlet, hogy elmész az endokrinológushoz. Csak az ember győzze kivárni az időpontot :D
V.
V! Endokrinológushoz mindenképpen menni akartam, csak nem olyan egyszerű. Magánra most nincs pénzem, a nődokim meg kicsit skizo🤣 Mindig mond valamit, hogy mondjuk majd ad beutalót, de sose akkor, hanem legközelebb. Aztán nem hogy 1hét múlva nem emlékszik, hogy mit mondott, hanem 1 perc múlva se. Szóval mindig lutri, hogy épp melyik énje rendel😁Most is nagy harcok árán jutottam el legalább idáig.
Közben megyek majd vissza a meddőségibe is, lehet, hogy ott is tudnak mondani valami okosat, de attól még ide is megyek.
Arra nem gondoltam, hogy nem repedt meg, csak később, de most, hogy így mondod, még az is lehet. Meglátom, mikor fog megjönni, most egyelőre teljes nyugi van.
A.
Sziasztok, köszönöm a kérdést a műtét jól sikerült még itthon vagyok holnapig szerdán már dolgozom.
Nem fájt annyira mint hittem hogy fog, vérzek még de már nem aggódom :)
Ez egy kicsit nehéz időszak lesz mert nem tudunk együtt lenni a férjemmel egy darabig..
Ti hogy haladtok?
Nekem ugye azt mondta a doki hogy nincs IR de igyekszem most mindenből a kevesebb kalóriás/ egészségesebb változatot választani.
Mozogni most nem tudok egy darabig de már azt is várom. :)
Az a csoport tényleg jó amit említettetek Facebookon, én is benne vagyok!
Ti hol tartotok? valakinek pénteken kellett volna megjönnie nem?
A., hát ez marha jó. Skizo nőgyógyász :D Imádom a magyar egészségügyet,de tényleg. A korábbi endokrinológusomhoz elment egy ismerősöm is, akinek a terheléses vérvételen a cukra és az inzulinja is 120 percnél a legmagasabb,nem 60 percnél. Erre a kedves doktor annyit tudott mondani, hogy biztos véletlenül felcserélték a két értéket a laborban. Vannak jó dolgok, tényleg.
Azt elárulod hova jársz meddőségibe? Mert, ha nem történik semmi októberig, akkor bejelentkezünk mi is valahova.
Kérdező, örülök, hogy azért jól vagy és túl vagy a műtéten. Mennyi ideig nem lehet együtt lenni? Itt is 6 hét?
Nekem kellett volna pénteken megjönnie, de ehelyett ma jött meg. Előtte 3 napos pecsételés volt megint, pedig mostanában már csak 1 napra rövidült ez az idő.
Lehet az Inofolic kavart be? Mert csak azt ittam újat ebbe a ciklusban,meg így ki is tolódott 30 napra.
Egyébként ma voltam vérvételen, kíváncsi leszek, hogy alakultak az értékeim.
V.
V! Hát, nagyon vicces. Regényeket tudnék írni róla. Most például kitalálta, hogy majd ő jól megfejti a leleteimet. A hormonokkal nem is volt baj, elolvasta, amit én is láttam, de aztán rájött, hogy a terhelésesen már nincs referencia tartomány. Na, ott megállt a tudomány 🤣
De legalább kiderült, hogy az ilyen öregasszonyoknál pártolja a progit a terhesség elejétől, szóval lesz progi dílerem😁
Én a Jánosba, bár a dokim szerint az nem lehet, onnan mindenkit elküldenek, mert nem oda tartozunk. Dehat már van róla papírom🤷🏼♀️
Én azt "ismertem", mert barátnőm oda járt, de bővebbet nem tudok, mert a 2.konzultáció után spontán terhes lett😁 Gondoltam, ez nekem is jó lesz. Véletlenül az ő dokijához kerültem.
Mondjuk pont mostanában volt a tévében, hogy mióta állami lett, milyen alacsony a sikeres beültetések aránya, de arról nem volt statisztika, mennyi a spontán terhesség azoknál, akire ez a doki ránéz 🤣
Annyi biztos, hogy kb.3hónap a várakozás minden időpontra, szóval majd úgy kérj, ha oda mész.
Én ma megnéztem a nemibajos tenyésztésem eredményét és minden negatív 😁A nap fénypontja! Nem, inkább az évé.
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!