Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2511/4868 anonim ***** válasza:

Köszönjük.💝 Fogalmam nincs mitől fájhat ennyire, az orvos szerint a csontok készülnek fel a szülésre, csinálják a helyet a babának. Láthatóan szélesedett a csípőm, úgy hogy lehet benne valami :) Csak sajnos nagyon megnehezíti a mindennapokat.

L- nem túl biztató amit írsz kezdek kicsit pánikolni 🤣🤣🤣 a pisi gond velem is előfordult már, bár nekem a kisasszony rúgott egy olyan erőteljeset a hólyagomba, hogy elengedett a szelep 🤣🤣🤣🤣 Hányszor kelsz éjszaka a toalettre? 🙂 Nem vagy kívánós? Én a 1,5 hét alatt benyomtam 15 kg dinnyét 2-3kg mangót... Jóformán ezeken élek 😀😀😀

W biztony mesélj hadd "ismerjünk" meg jobban 😊

A te pedig hagyd már az örökös pesszimizmusod 😊🥰

I veled mi van?

(R)

2023. máj. 31. 09:51
 2512/4868 anonim ***** válasza:

R - Bocsánat, ha nem bíztató, egyébként hálisten 1-2x kelek csak, de figyelek, hogy lefekvés előtt elmenjek meg utána csak egy korty vizet igyak kb és így jó😅

Na a csípőm, meg hagyjuk is😅😅 Bár nekem tipikus kisfiús pocakom van, csak oldalról látszik, hogy terhes vagyok, pedig elég hegyes a pocak😂😂 de oldalra nem terebélyesedek. 🫣

Anyum szerint az álomkórom meg ilyen pasis dolog hármunk közül csak az öcsémmel volt ilyen ő, úgyhogy nem biztos, hogy nálad ugyan ezek jönnek elő😅

Pl barátnőm 3 nappal későbbre van kiírva, ő újra émelyeg 😂😂

L

2023. máj. 31. 10:58
 2513/4868 anonim ***** válasza:
100%

Jaj a kívánósság, hát nekem az IR, majd most ügye a GDM (terhességi cukor) miatt eléggé korlátozottak a lehetőségeim, de elárulom két hete benyomtam a mekibe egy hamburgert🫣😂 És még a cukrom is tűrhető volt tőle, van olyan diétás kaja amitől mértem magasabbat😅😅

Jaj amúgy a nektarin, japán szilva, cseresznye mennek nagyon, dinnyét nem ehetek, de amúgy is csak a sárgát szeretem🫣😅

L

2023. máj. 31. 11:00
 2514/4868 anonim ***** válasza:
Jaj nyugi. Nekem is terhességi cukrom van, Elméletileg... Bár szerintem meg nincs, mert ha itthon mérem ehetek bármit 7 fölé nem igazán megy. Napi 7x kell mérnem 5-6 az átlag. Mikor mentem az orvoshoz ott meg 11,7 mértek... Bár nem csodálkozok mert vagy 25 nyugdíjas hasbakönyökölt, hogy hamarabb érjenek oda sorszámért. Olyan ideges voltam majdnem elsírtam magam. Reggel 6tól délután 3ig ott ültem. Amúgy érdekes mert nekem is kisfiús pocakom van. Előre növök elölről hátulról nem is vagyok terhes 🤣 és tök pozitívumként élem meg, hogy még mindig 3 kg-mal kevesebb vagyok mint amennyivel terhes lettem. Te híztál? Remélem nem most fog felszaladni hirtelen nagyon sok. Én amúgy van, hogy 5-6x kelek éjjel pisilni ez akkor jellemzőbb ha este 11 kor még kedvem támad dinnyézni. 😊😀 Sajnos nem tudom megállni. Mikorra is vagy kiirva? 😊
2023. máj. 31. 13:01
 2515/4868 anonim ***** válasza:
Hooopp lemaradt hogy R voltam :)
2023. máj. 31. 13:02
 2516/4868 anonim ***** válasza:

R! Biztos a realitásomra gondoltál, véletlenül írtál csak negativumizmust😁

Hogy van anyukád?

A.

2023. máj. 31. 13:12
 2517/4868 anonim ***** válasza:

R,

Imádom az idős nőket, hogy mindig mindenhova rohannak….múltkor nálunk bunyó volt a labor előtt😂😂

Híztam hát….11kg😂😂 Olyan jól élem meg, hogy pont terhesség előtt fogytam 26kg-t, de igazából már elelngedtem😂 Anyum mesélte hogy velem 23 kg hízott, majd kijött a kórházból -26 kg-val😅😅🫣

Hát a dinnye után én terhesség nélkül is kelnék😂😂😂😂

Júli 29-re vagyok kiírva, de 2 héttel nagyobb Beni, úgyhogy…😅😂 Vagy nagy lesz (amire számítottam mert mi se vagyunk kicsik), vagy pedig hamarabb fog jönni🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️

L

2023. máj. 31. 13:32
 2518/4868 anonim ***** válasza:

Nem véletlenül írtam 🙂🙂🙂🙂🙂🙂 kicsi pozitivitast is vihetnél néha a fene nagy realizmusodba 😋😘 Saját magad hozod le az életről. 😀 Próbálj kicsit manifesztálni, amúgy eskü bejön ha hiszel benne! Mondom ha hiszel benne, úgy hogy neki se állj úgy, hogy ezse fog sikerülni! Szedd össze magad 😄😘

Köszi amúgy anyukám egész tűrhetően van, ha szedi a gyógyszereit, már ha nem "gyukdossa" el előle valaki. Néha ezt hiszi. A régi már sosem lesz valószínűleg. Dehát azt kell elfogadni ami van. Táppénzre küldték, mert munkahelyén is kevert, úgyhogy nemtudom mi lesz igy hosszútávon.

L- Nem értem ők már hova sietnek, mintha nyugdíj mellett nem érnének marhára rá 😄

Amúgy a 11 kg sem sok. Barátnőm épp a napokban szült ő is kevesebbel jött ki a kórházból mint a kezdősúlya.

Hát igen ez majd kiderül 😄

Én augusztus 29.re vagyok, a 21.ik héten egy héttel nagyobbra becsülték. Múlt héten babamozizni voltunk, ott megmérték, most egy héttel kissebb. Holnap megyek UH-ra kíváncsi vagyok mit mondanak. Nem lepődnék meg ha nem lenne túl nagy baba... Az én 156 centimmel 😄 Mondjuk apuka 190, úgy hogy bármi benne van a pakliban 😄 hogy álltok a bevásárlással, már minden készen áll? Én kicsit pánikba vagyok, mert még mindig a kőművest várjuk 😭😀

(R)

2023. máj. 31. 15:56
 2519/4868 anonim ***** válasza:
100%

R! Én csak egy szép pozitív tesztet szeretnék a realizmusomba, és befogom🤣 Hát, ezt is félreértették, mert kaptam egy szép + LH tesztet. Rosszkor... Azt a vonzás törvényét már próbáltam, nem jött be, fordítva működött. Jó nekem ez a realizmus, így nem ér csalódás.😊

Örülök, hogy jobban van anyukád. Nehéz lehet így, de ha szedi a gyógyszereket, akkor csak jó lesz.

Az öregek mindig sietnek. Nagyanyám is mindig beül a dokihoz órákkal korábban és szidja a dokit, hogy nincs ott🤣 Hát, igen, durva, hogy egyesek nem dolgoznak 2 órával munkaidő előtt.

Múltkor mondta a pszichológusom, hogy már itt van a 2 órával későbbi beteg. Hát, én azzal mit kezdjek? Ő baja🤷🏼‍♀️ Kérdeztem, 96 éves, mi? Mondta, hát igen, majdnem.

A.

2023. máj. 31. 16:19
 2520/4868 anonim ***** válasza:

Én nem a vonzás törvényére gondoltam, hanem konkrétan a manifesztalasra... Meditacioval.. Mikor leirod a vágyaidat mintha most történnének veled, majd a jövődet. Ha hiszed ha nem lehet butaságnak tűnik, most találtam meg a novemberi levelemet amiben arrol írok, hogy egy pozitív terhességi tesztel a kezemben sírok a wc-n. Aztán hogy mennyire hálás vagyok, hogy ez megadatott. Aztán arról írtam, hogy boldogok vagyunk hármasban a párom a kislányom meg én. Ezt írtam novemberben...meditáltam,manifesztáltam, és jól elgyuktam a levelemet. Aztán decemberben pozitív lett a tesztem, és tényleg sírtam a pozitív terhességi tesztel a wc.n és tényleg kislányunk lesz. 😀 Ha valaki ezt nekem meséli én sem hiszem el,nem hibáztatlak érte. 😀 Egy próbát megérne 😀🥰

Mi is ilyenek leszünk idősen? 😊 Én nem szeretnék 🤣🤣🤣🤣

(R)

2023. máj. 31. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!