Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Köszönjük.💝 Fogalmam nincs mitől fájhat ennyire, az orvos szerint a csontok készülnek fel a szülésre, csinálják a helyet a babának. Láthatóan szélesedett a csípőm, úgy hogy lehet benne valami :) Csak sajnos nagyon megnehezíti a mindennapokat.
L- nem túl biztató amit írsz kezdek kicsit pánikolni 🤣🤣🤣 a pisi gond velem is előfordult már, bár nekem a kisasszony rúgott egy olyan erőteljeset a hólyagomba, hogy elengedett a szelep 🤣🤣🤣🤣 Hányszor kelsz éjszaka a toalettre? 🙂 Nem vagy kívánós? Én a 1,5 hét alatt benyomtam 15 kg dinnyét 2-3kg mangót... Jóformán ezeken élek 😀😀😀
W biztony mesélj hadd "ismerjünk" meg jobban 😊
A te pedig hagyd már az örökös pesszimizmusod 😊🥰
I veled mi van?
(R)
R - Bocsánat, ha nem bíztató, egyébként hálisten 1-2x kelek csak, de figyelek, hogy lefekvés előtt elmenjek meg utána csak egy korty vizet igyak kb és így jó😅
Na a csípőm, meg hagyjuk is😅😅 Bár nekem tipikus kisfiús pocakom van, csak oldalról látszik, hogy terhes vagyok, pedig elég hegyes a pocak😂😂 de oldalra nem terebélyesedek. 🫣
Anyum szerint az álomkórom meg ilyen pasis dolog hármunk közül csak az öcsémmel volt ilyen ő, úgyhogy nem biztos, hogy nálad ugyan ezek jönnek elő😅
Pl barátnőm 3 nappal későbbre van kiírva, ő újra émelyeg 😂😂
L
Jaj a kívánósság, hát nekem az IR, majd most ügye a GDM (terhességi cukor) miatt eléggé korlátozottak a lehetőségeim, de elárulom két hete benyomtam a mekibe egy hamburgert🫣😂 És még a cukrom is tűrhető volt tőle, van olyan diétás kaja amitől mértem magasabbat😅😅
Jaj amúgy a nektarin, japán szilva, cseresznye mennek nagyon, dinnyét nem ehetek, de amúgy is csak a sárgát szeretem🫣😅
L
R! Biztos a realitásomra gondoltál, véletlenül írtál csak negativumizmust😁
Hogy van anyukád?
A.
R,
Imádom az idős nőket, hogy mindig mindenhova rohannak….múltkor nálunk bunyó volt a labor előtt😂😂
Híztam hát….11kg😂😂 Olyan jól élem meg, hogy pont terhesség előtt fogytam 26kg-t, de igazából már elelngedtem😂 Anyum mesélte hogy velem 23 kg hízott, majd kijött a kórházból -26 kg-val😅😅🫣
Hát a dinnye után én terhesség nélkül is kelnék😂😂😂😂
Júli 29-re vagyok kiírva, de 2 héttel nagyobb Beni, úgyhogy…😅😂 Vagy nagy lesz (amire számítottam mert mi se vagyunk kicsik), vagy pedig hamarabb fog jönni🤷🏽♀️🤷🏽♀️
L
Nem véletlenül írtam 🙂🙂🙂🙂🙂🙂 kicsi pozitivitast is vihetnél néha a fene nagy realizmusodba 😋😘 Saját magad hozod le az életről. 😀 Próbálj kicsit manifesztálni, amúgy eskü bejön ha hiszel benne! Mondom ha hiszel benne, úgy hogy neki se állj úgy, hogy ezse fog sikerülni! Szedd össze magad 😄😘
Köszi amúgy anyukám egész tűrhetően van, ha szedi a gyógyszereit, már ha nem "gyukdossa" el előle valaki. Néha ezt hiszi. A régi már sosem lesz valószínűleg. Dehát azt kell elfogadni ami van. Táppénzre küldték, mert munkahelyén is kevert, úgyhogy nemtudom mi lesz igy hosszútávon.
L- Nem értem ők már hova sietnek, mintha nyugdíj mellett nem érnének marhára rá 😄
Amúgy a 11 kg sem sok. Barátnőm épp a napokban szült ő is kevesebbel jött ki a kórházból mint a kezdősúlya.
Hát igen ez majd kiderül 😄
Én augusztus 29.re vagyok, a 21.ik héten egy héttel nagyobbra becsülték. Múlt héten babamozizni voltunk, ott megmérték, most egy héttel kissebb. Holnap megyek UH-ra kíváncsi vagyok mit mondanak. Nem lepődnék meg ha nem lenne túl nagy baba... Az én 156 centimmel 😄 Mondjuk apuka 190, úgy hogy bármi benne van a pakliban 😄 hogy álltok a bevásárlással, már minden készen áll? Én kicsit pánikba vagyok, mert még mindig a kőművest várjuk 😭😀
(R)
R! Én csak egy szép pozitív tesztet szeretnék a realizmusomba, és befogom🤣 Hát, ezt is félreértették, mert kaptam egy szép + LH tesztet. Rosszkor... Azt a vonzás törvényét már próbáltam, nem jött be, fordítva működött. Jó nekem ez a realizmus, így nem ér csalódás.😊
Örülök, hogy jobban van anyukád. Nehéz lehet így, de ha szedi a gyógyszereket, akkor csak jó lesz.
Az öregek mindig sietnek. Nagyanyám is mindig beül a dokihoz órákkal korábban és szidja a dokit, hogy nincs ott🤣 Hát, igen, durva, hogy egyesek nem dolgoznak 2 órával munkaidő előtt.
Múltkor mondta a pszichológusom, hogy már itt van a 2 órával későbbi beteg. Hát, én azzal mit kezdjek? Ő baja🤷🏼♀️ Kérdeztem, 96 éves, mi? Mondta, hát igen, majdnem.
A.
Én nem a vonzás törvényére gondoltam, hanem konkrétan a manifesztalasra... Meditacioval.. Mikor leirod a vágyaidat mintha most történnének veled, majd a jövődet. Ha hiszed ha nem lehet butaságnak tűnik, most találtam meg a novemberi levelemet amiben arrol írok, hogy egy pozitív terhességi tesztel a kezemben sírok a wc-n. Aztán hogy mennyire hálás vagyok, hogy ez megadatott. Aztán arról írtam, hogy boldogok vagyunk hármasban a párom a kislányom meg én. Ezt írtam novemberben...meditáltam,manifesztáltam, és jól elgyuktam a levelemet. Aztán decemberben pozitív lett a tesztem, és tényleg sírtam a pozitív terhességi tesztel a wc.n és tényleg kislányunk lesz. 😀 Ha valaki ezt nekem meséli én sem hiszem el,nem hibáztatlak érte. 😀 Egy próbát megérne 😀🥰
Mi is ilyenek leszünk idősen? 😊 Én nem szeretnék 🤣🤣🤣🤣
(R)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!