Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Gratulálunk F!! 🤩❤️❤️❤️
Hamarosan mi is próbálkozni fogunk 🤩🤩
Meli, F Hatalmas Gratula nektek 🥰🥰💗💗💗. L veled mizu? Hogy vagy a véghajrában? 😊
Mi 34.ik hétben vagyunk, de el nem tudom mondani mennyire várom a végét. 🤣 Szeretek várandós lenni, de már nagyon nehéz. Már a mocorgás sem túl kellemes, sőt egyenesen néha fájdalmas, és tartok tőle, hogy ez csak rosszabb lesz. 😄Hála égnek a nyitódásom mértéke nem változott így megúsztam a kórházat, a kis ficánka is befordult szépen.🥰 A gyerekszoba falával kínlódok már 1 hete állatkákat festek rá, csak úgy 15x volt idegösszeroppanásom 🤣🤣 nemtudtam én mibe vágom a fejszém,de talán ma sikerül befejeznem, majd idebiggyesztem nektek mutatóba,ha időközben esetleg egy gyengébb pillanatomban nem festem át az egészet a francba fehérre.🤣🤣🤣🤣 Többször megfordult már a fejemben.. Holnap végre rakjuk a padlót.. Aztán össze a bútorokat. El sem hiszem🤣🤣🤣
Kitartást csajok 🥰💗
(R)
(R)
Mindenképpen biggyeszd ide 🤩🤩🤩❤️❤️
Juj kitartást nektek majd küldj képet biztos nagyon szép lesz 😍😍
Kitartást R mindjárt itt van a baba most úgyis olyan változékony az időjárás hátha egy front meghozza a kedvét a születéshez 😁
Sziasztok Csajok!
Az újdonsült kismamáknak hatalmas gratula és jó egészséget, boldog babázós időszakot kívánok nektek! ❤️
Aki meg a véghajrában van, annak meg kitartást! Minden rendben lesz, ügyesek lesztek! 😘
Én szerdán voltam a dokinál. Úgy néz ki, eddig minden rendben van, volt szívhang, szóval hivatalosan is kismama vagyok!☺️
Kért a nőgyógyász egy általános labort, aminek tegnap megkaptam az eredményeit. Minden értékem jó volt, kivéve a májenzimek.... A GPT és a Gamma GT egy picit magas és a C reaktív protein is magas. Jövőhéten megyek a háziorvosomhoz, kíváncsi vagyok, hogy mit mond majd rá.
A cukrom egyébként realizálodni látszik. 7 fölé szinte már nem is megy, mondjuk a múltkor egy picit bebűnöztem egy kis kürtős kaláccsal, nah az egyből feldobta 7,6 ra.
A gyógyszert szedem tovább, aztán reméljük, hogy minden rendben lesz. ☺️
M
M !! Aaaaaaa nagyon gratulálok 😱😱😱😱❤️❤️🤩🤩🤩🤩
Írj majd mi van veletek azért 😍😍
Mit szóltak a többiek?
Hogy mondtad el a párodnak?:3
Még csak a nagyon szűk család tudja, nem akarjuk még nagy dobra verni. Ma vagyok 7hét 3napos, a 12. hetet mindenképp meg szeretnénk várni, hogy tényleg minden renben van-e.
Természetesen a férjem is nagyon örült, teljes sebességre kapcsolt a ház átalakítással, hogy februárra kész legyen a gyerekszoba 😀
Egyébként szerintem a hónap végére kész lesz a szelfogó, nappali, ebédlő és a konyha is. Szóval már csak 2 szoba marad hátra, a gyerekszoba meg a dolgozó. ☺️
M
Sziasztok!
Kedves A.! Hogy vagy? Hogy alakult azóta az életed/sorsod/történeted? 😂 Remélem jól vagy!
Én lassan 18 hetes leszek, kicsit nagyon telik az idő. Kiderült, hogy még egy fiú érkezik a családba. ☺️
Kérdező, hogy vagy? Lelkiekben?
Gratulálok a babákhoz.
A2
Gratulálok minden anyukának, akinek még nem tettem!Baba dömping van😁
A2! Köszönöm kérdésed, sajnos még semmi fejlemény. Igen, gyorsan megy az idő, néha még most is számolom a heteket.☹️ Majd ha lesz új számolni valóm biztos abbahagyom. Egyelőre 2 próbálkozós hónap volt. Az elsőnél lekéstem az ovut, a másik talán kémiai, nem tudom biztosan. De talán a következő. Aztán augusztusban szünet és nekifutok újra, ha szükséges, de remélem, nem lesz😜 Ha télig semmi előrelépés, akkor jön a lombik, de attól azért tartok.
Meddőségis doki a vetélés után elküldött még 2 vizsgálatra, hogy ilyen vénen ne várjunk már meg még 2 vetélést. De azt mondta, szerinte már vissza se fogok menni hozzá, nem lesz itt rá szükség. A próféta szóljon belőle 🙏
Az egyik vizsgálatnak már megvan az eredménye, szerintem hibátlan. Minden tökéletesen referencia tartományon belül, a szöveges meg mind negatív. A genetikaira még várok. Azért attól kicsit félek, hátha kiderül, hogy ufó vagyok, vagy ilyesmi🤣Na, jó nem attól, de mivel a vetélés valószínűleg azért történt, mert életképtelen volt, ki tudja, mit hordozok magamban. Lehet, hogy a lombikot is kizárja, de egyelőre erre most nem gondolok, meglátjuk mi lesz az eredmény.
Amúgy is kész káosz az életem, nincs most időm nyugodtan parázni 😁
Örülök, hogy jól vagy és a kisfiú is😀 Nálatok már van kislány és kisfiú is, ugye?
A.
Nem, egy kisfiú várja az öcsit 🙂
Kérlek majd írj, hogy mizu lesz veled ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!