Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Kérdező! Remélem, megünnepeljük!😁
A.
Na, ne ijesztgess! Én abból egyet vállalok 😁
A.
M! nagyon örülök h jól vagytok 🙏❤️
R! Gyönyörű az a fal és az egész szoba...nagyon ízléses. Hozzánk is jöhetsz 🤣
Kérdező veletek mi újság baba tervezés terén?
A! Mikor csinálsz tesztet? Nagyon gyanús vagy te nekem 😄
Mi jól vagyunk egyelőre. Remélem így is marad. Jövő hét csütörtök kell mennem ultrahangra addig kB 15× kapok még idegosszeroppanast de igyekszek nem rá stresszelni...elterelni a gondolataim de akármit fogok csinálni úgyis iszonyatosan bennem van a félsz. Főleg h legutóbb is kB ebben az időszakban kezdődtek a bajok :(
W
W kitartást ha a kis bogyónak ott kell maradnia akkor semmi nem akadályozhatja meg ❤️❤️🥺🥺
Legalábbis ebben hiszek ❤️
De teljesen megértem miért idegeskedsz! Nem könnyű időszak.
Hát mi próbálkoztunk… először azt hittem sikerült mert nagyon furcsa volt a hasam… elkezdett sárgás váladék jönni de nem éreztem fertőzést… aztán elkezdett fáj i a hasam… szúrkált mindenhol. De aztán annyira fájt hogy gondoltam megint kismedence gyulladásom van. Úgyhogy antibiotikumot szedek … aztán elkezdtem hányni egyik reggel … gondoltam biztos a baba… aztán sugárban hánytam és rázott a hideg.. szóval benyaltam valami vírust 😂😂😂😂😂 most meg hisztis vagyok de az meg szerintem csak a pms… úgyhogy el kellene engednem ezt a hónapot… csak annyira nehéz. Ilyenkor azt kívánom jöjjön meg minél előbb…
Az alhasam meg még mindig fáj…pedig egy hete szedem már az antibiotikumot
W! Á, én nem csinálok, csak, ha véletlenül nem jön meg, de olyan nem szokott lenni☹️ Gyanússághoz is nagyon korán van még. Szerintem egyszerűen kimerültem. Meg most próbálom tartani ezt a hülye diétát, kezd visszajönni a gyomorégésem. Kíváncsi vagyok, mit mond az endokrinológus, mert ez a koplalás marhára nem nekem való.
Pénteken megyek progi szintet méretni. Na, ha alacsony lesz, akkor tesztelek előbb. De remélem, nem fog kelleni, mert normális 🙏
Nyugi, minden rendben lesz! Kétszer nem csap ugyanoda a villám 😁
A.
Remélem igazad lesz...én is nyomom magamba a progit, bár most az a legújjabb mániám h csak amiatt nem történt eddig baj. Minden nap tesztelek mint egy eszement és azt lesem h nem e gyengült véletlen a csík :(
Én egyébként nagyon hamar teszteltem az orvos javaslatára. Azt hittem ki esik a szemem mikor megláttam a második csíkot.
Mikorra nen várod A?
Kérdező veled mizu?
W
W! Azért nem történt baj,mert nincs baj. De ha véletlenül a progi miatt, akkor meg nem is lesz, hisz szeded😁Baj van, ha már nekem kell optimizmust tanítanom ebben a csoportban 🤣
3.-ra, max.4.-re. Ma voltam progi és TSH mérésen mindkettő jó! Volt ovum! Juhú!😁
A.
Látod idáig fajultunk 🤣🤣🤣
Az már nem sok...akkor nemsokára lehet tesztelni 🤩🤩🤩
Á, én nem vagyok tesztelős. Kivéve, ha véletlenül nem jön meg.
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!