Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2601/4868 anonim ***** válasza:

Kérdező! Remélem, megünnepeljük!😁

A.

2023. júl. 25. 18:29
 2602/4868 A kérdező kommentje:
Igen egy ikrekkel :DD
2023. júl. 25. 18:35
 2603/4868 anonim ***** válasza:

Na, ne ijesztgess! Én abból egyet vállalok 😁

A.

2023. júl. 25. 18:37
 2604/4868 anonim ***** válasza:

M! nagyon örülök h jól vagytok 🙏❤️

R! Gyönyörű az a fal és az egész szoba...nagyon ízléses. Hozzánk is jöhetsz 🤣

Kérdező veletek mi újság baba tervezés terén?

A! Mikor csinálsz tesztet? Nagyon gyanús vagy te nekem 😄

Mi jól vagyunk egyelőre. Remélem így is marad. Jövő hét csütörtök kell mennem ultrahangra addig kB 15× kapok még idegosszeroppanast de igyekszek nem rá stresszelni...elterelni a gondolataim de akármit fogok csinálni úgyis iszonyatosan bennem van a félsz. Főleg h legutóbb is kB ebben az időszakban kezdődtek a bajok :(

W

2023. júl. 26. 08:36
 2605/4868 A kérdező kommentje:

W kitartást ha a kis bogyónak ott kell maradnia akkor semmi nem akadályozhatja meg ❤️❤️🥺🥺

Legalábbis ebben hiszek ❤️

De teljesen megértem miért idegeskedsz! Nem könnyű időszak.

Hát mi próbálkoztunk… először azt hittem sikerült mert nagyon furcsa volt a hasam… elkezdett sárgás váladék jönni de nem éreztem fertőzést… aztán elkezdett fáj i a hasam… szúrkált mindenhol. De aztán annyira fájt hogy gondoltam megint kismedence gyulladásom van. Úgyhogy antibiotikumot szedek … aztán elkezdtem hányni egyik reggel … gondoltam biztos a baba… aztán sugárban hánytam és rázott a hideg.. szóval benyaltam valami vírust 😂😂😂😂😂 most meg hisztis vagyok de az meg szerintem csak a pms… úgyhogy el kellene engednem ezt a hónapot… csak annyira nehéz. Ilyenkor azt kívánom jöjjön meg minél előbb…

Az alhasam meg még mindig fáj…pedig egy hete szedem már az antibiotikumot

2023. júl. 26. 08:48
 2606/4868 anonim ***** válasza:

W! Á, én nem csinálok, csak, ha véletlenül nem jön meg, de olyan nem szokott lenni☹️ Gyanússághoz is nagyon korán van még. Szerintem egyszerűen kimerültem. Meg most próbálom tartani ezt a hülye diétát, kezd visszajönni a gyomorégésem. Kíváncsi vagyok, mit mond az endokrinológus, mert ez a koplalás marhára nem nekem való.

Pénteken megyek progi szintet méretni. Na, ha alacsony lesz, akkor tesztelek előbb. De remélem, nem fog kelleni, mert normális 🙏

Nyugi, minden rendben lesz! Kétszer nem csap ugyanoda a villám 😁

A.

2023. júl. 26. 10:44
 2607/4868 anonim ***** válasza:

Remélem igazad lesz...én is nyomom magamba a progit, bár most az a legújjabb mániám h csak amiatt nem történt eddig baj. Minden nap tesztelek mint egy eszement és azt lesem h nem e gyengült véletlen a csík :(

Én egyébként nagyon hamar teszteltem az orvos javaslatára. Azt hittem ki esik a szemem mikor megláttam a második csíkot.

Mikorra nen várod A?

Kérdező veled mizu?

W

2023. júl. 28. 18:41
 2608/4868 anonim ***** válasza:

W! Azért nem történt baj,mert nincs baj. De ha véletlenül a progi miatt, akkor meg nem is lesz, hisz szeded😁Baj van, ha már nekem kell optimizmust tanítanom ebben a csoportban 🤣

3.-ra, max.4.-re. Ma voltam progi és TSH mérésen mindkettő jó! Volt ovum! Juhú!😁

A.

2023. júl. 28. 20:32
 2609/4868 anonim ***** válasza:

Látod idáig fajultunk 🤣🤣🤣

Az már nem sok...akkor nemsokára lehet tesztelni 🤩🤩🤩

2023. júl. 28. 23:03
 2610/4868 anonim ***** válasza:

Á, én nem vagyok tesztelős. Kivéve, ha véletlenül nem jön meg.

A.

2023. júl. 28. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!