Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2641/4868 A kérdező kommentje:

M igazad van!

Köszönöm hogy ennyien itt vagytok :))) ❤️❤️❤️

Remélem lesznek újak is a csapatban és veletek is minden rendben!

2023. aug. 7. 09:39
 2642/4868 A kérdező kommentje:
A nyugi mostmár mi jövünk meg I :)
2023. aug. 7. 09:40
 2643/4868 anonim ***** válasza:
100%

Na jó :D eddig bírtam …

Már a múlthónapban végig olvastam a beszélgetés háromnegyedét, nem mondom, hogy nem másfél napomba telt :D

Szóval itt vagyok, beállok a várakozók sorába én is :P

D ( ha már volt ilyen betű, választok másikat :D )

2023. aug. 7. 16:00
 2644/4868 anonim ***** válasza:
100%

#2643! Szia. Volt már D. Várunk, de tessék szépen végig olvasni, 25% már nem is sok🤪

A.

2023. aug. 7. 16:02
 2645/4868 A kérdező kommentje:

Huu D kitartó vagy :DD

Mesélj magadról kicsit ha van kedved!

2023. aug. 7. 16:03
 2646/4868 anonim ***** válasza:

De jó, hogy itt vagytok !!! :D

Hahah

Lehetek D.2 is akár :D ahogy jólesik Nektek

A, valóban nem sok :D időmbe is belefér tulajdonképpen .. amíg várakozom ugyebár.. :D

Izgalmas ez a bemutatkozás dolog.. útközben fogok csapongani valószínűleg, hogy jaj ez meg az is eszembe jutott még..

Mi közel egy éve próbálkozunk a babával, védekezni sosem védekeztünk ( az udvarlás eleje fele csak, micsoda kaszanova volt istenem :D :D )

De az utóbbi időben adunk bele “anyait-apait”

A párom eléggé fura szerzet, mikor kérdezem várja-e a kicsit, csak annyit mond “elfér majd” :D kiábrándítóan hangzik, de ő így fejezi ki magát :D

4-5éve vagyunk már együtt, sokszor az van a fejemben, hogy ha tudtam volna micsoda várakozási idők vannak, az első percben belekezdhettünk volna :D

Nagyon klassz nődokim van (szülész-nőgyógyász illetve endokrinológus is) nem igazán stresszeli túl a dolgokat, viszont 0-24ben a rendelkezésemre áll, ami jót tesz a lelki világomnak :)

Voltam 3. És 21. Napi vérvételen (igaz fogalmam sem volt róla, hogy ovu utáni 7.napon lett volna jó menni … 🥲)

16.án volt LHcsúcsom (30.án múlthét vasárnap .tesztekkel követve) másnap valamivel halványabb lett, harmadnap pedig egészen halvány(elseje.kedd) és pedig 4.én voltam 21.napi vérvételen

Ha gondoljátok szívesen beteszem ide, hátha ti értetek is belőle valamit 😹

Önszorgalomból mentem mert a dokim nem tartotta egyelőre “fontosnak” hogy elkezdjünk a dolgok után járni .. de gondoltam ha valami minimális probléma van akkor járjunk esetleg utána, tudjátok …

A férjem 9.én megy spermavizsgálatra, valami csoda fojtán kb nem is ellenkezett, rendkívül boldoggá tesz ezzel ❤️🙏🏼 (mmint a személyiségéhez képest csoda :D)

Ő is volt egyébként vérvételen, férfi gyermekvállalás néven futott az ő tesztelése

Volt egy l nevu tagotok itt, mi lett vele ? Talán az utolsó kommentjét még mintha láttam volna de nem tudtam össze tenni a képet

2023. aug. 7. 16:35
 2647/4868 anonim ***** válasza:

Hello...no megjöttem...hallom a nevem😄😂

I

2023. aug. 7. 16:46
 2648/4868 anonim ***** válasza:

Minden a régi egyenlőre,semmi új a nap alatt.Üdv nàlunk D2,?

I

2023. aug. 7. 16:47
 2649/4868 anonim ***** válasza:

Valamit akkor rosszul láttam, hogy nem látlak ide írni már egy ideje 🥸

Csatlakozom a várólistára,igen igen :D

D2

2023. aug. 7. 16:53
 2650/4868 anonim ***** válasza:

Valóban nem jarok ide egy ideje,de figyelem a csajokat,s beszêlünk privát.

Akkor most eredmênyekre vártok jelenleg,?

I

2023. aug. 7. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!