Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Szia M !! 😇
Azért a mínusz 10kg az nem semmi :O és hogy érzed magad azóta ? :)
Elég látványos is lehet a fogyásod, nagyon ügyes vagy és kitartó !
Nálam a fogyás nem cél például, igazából csak több egészségesebb dolgot szeretnénk fogyasztani, kicsit változatosabban étkezni :)
Nálam is gond volt, hogy bezabálok :D van amikor 2-3hetet is végig ettem egy hónapban 😅 hol pre hol post mensis dolgot miatt…. de amiket most eszem azoktól kellemesen érzem magam amit tök jó megtapasztalni, szerintem kevésbé is puffadok.. pedig hobbim a puffadás 🤪🥹sajna..
Neten próbálok nézelődni én is amúgy, csak néha olyan elveszettnek érzem magam közben valamiért :D
D2
Uuu de belentültetek :D
Helyes helyes D2 hívd csak vissza Irénkéket :DD
😂😂❤️
Mi nem próbálkozunk,d2 most hogy álltok? Próbálkoztok ebben a hónapban?
Mikor tesztelsz ha igen? 😁
Ma vagyok a 25.ciklusnapomon éppen, a 16. napon volt erősebb pozitív a LHtesztem, utána lévő napon halványabb aztán 18.napon nagyon halvány :) szóval fogalmam sincs hol tartok 😹
Progi szintem 21.napi vérvételből 40,32 nmol/l -t mutatott (bár nem a 7nap mentem hanem kicsit korábban)
Nem tudom ez jót jelent-e őszintén szólva
15-16-18. ciklusnapon voltunk együtt, annyit olvasgatok a neten, hogy már azt sem tudom maga az időzítés jó volt e … :D
Tesztelni majd akkor kéne szerintem ha valami csoda folytán nem jönne meg 😬 … addig ugye ki kell bírni 😹
Az elmúlt két hónapban olyan furán van a pé.m .. én szoktam érezni egész intenzíven és ahogy abbamarad a görcsölgetés bedurran a cicim, eléggé méghozzá .. nem tudom jót vagy kevésbé jót jelent e az ilyesmi pl?!
Ma görcsölgetek, vagy is ilyen mindjárt megjön érzésem van, cicim érzékeny de nincs megpuffadva mint pár napja pl..
Kérdező, a te férjed is holnap megy kivizsgálásra ? Próbáltam visszaolvasni de nem láttam milyen típusúra megy :)
D2
Na mizu d2 van valami??
😍😍
Jaj igen ma volt vizsgálaton bakterologia most két hétig szedett antibiotikumot ugyhogy izgulok mizu 🤩
Én 2 hét múlva megyek dokihoz de szedek én antibiotikumot majd előtte és úgy megyek 😊
D2 ti fiút vagy lányt szeretnétek? 🤩
Azt mondta az andrológus, hogy minden rendben van
Alakjuk/formájuk, sebességük, mennyiség is ha minden igaz :)
Úgyhogy nagyon örülök most ! 🙏🏼kicsit izgultam, hogy bibi lesz de úgy tűnik rendben van ilyen téren :)
Mikor kaptok eredményeket? :)
Ti is haladtok akkor szépen a kis utatokon ahogy látom
Én gyerekkorom óta fiúsnak gondoltam magam, mióta megismertem a férjemet azóta viszont csak kislányt képzelek el valamiért :D
Ő nem mondja el melyik nemet preferálja egyébként :D ne kérdezd miért …
Én úgy vagyok vele, hogy igazából mindegy is ha egészséges és életben is tudjuk tartani akkor az már nagyon királyság :P
Milyen orvoshoz fogsz menni kérdező?
D2
Csak a dokimhoz citologiára meg bakterológiára , remélem a férjem eredménye is megjön lassan :)
Mizu d2? Milyen volt a hónap végül?
Csak a szoki … :D megjött aminek meg kellett ..
Maradok a várakozási listán még egy ideig, úgy tűnik :)
Lehet ebben a hónapban megpróbálom a szegfűszeg és fahéj kombinációt, vízben kiáztatva ..2hétig érdemes inni elvileg :) meglátjuk ..
Bízom benne, hogy jók lesznek az eredményeitek ! 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
D2
Hát ha már próbálkozol akkor inkább a méhpempővel szerintem :D
De persze lehet hogy ezek is használnak.
Ha minden rendben akkor csak idő kérdése ❤️
Ő úgyis tudja mikor szeretne jönni 🥰
Méhpempőből melyik lehet a jó vajon?
Attól kicsit tartok amúgy mert elvileg bekavarhat a ciklusba.. de nem tudom mennyire igaz?!
Ti “csodaszereztek” valamit?
Mi eddig nem próbáltunk nagyon rá segíteni a dolgokra amúgy
DM-ben lehet venni ginzeng és méhpempő ampullát, 10db-os elég jó áron van, még azon is gondolkodtam, hátha .. :D
D2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!