Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2671/4868 anonim ***** válasza:

Szia M !! 😇

Azért a mínusz 10kg az nem semmi :O és hogy érzed magad azóta ? :)

Elég látványos is lehet a fogyásod, nagyon ügyes vagy és kitartó !

Nálam a fogyás nem cél például, igazából csak több egészségesebb dolgot szeretnénk fogyasztani, kicsit változatosabban étkezni :)

Nálam is gond volt, hogy bezabálok :D van amikor 2-3hetet is végig ettem egy hónapban 😅 hol pre hol post mensis dolgot miatt…. de amiket most eszem azoktól kellemesen érzem magam amit tök jó megtapasztalni, szerintem kevésbé is puffadok.. pedig hobbim a puffadás 🤪🥹sajna..

Neten próbálok nézelődni én is amúgy, csak néha olyan elveszettnek érzem magam közben valamiért :D

D2

2023. aug. 7. 21:37
 2672/4868 A kérdező kommentje:

Uuu de belentültetek :D

Helyes helyes D2 hívd csak vissza Irénkéket :DD

😂😂❤️

Mi nem próbálkozunk,d2 most hogy álltok? Próbálkoztok ebben a hónapban?

Mikor tesztelsz ha igen? 😁

2023. aug. 8. 11:11
 2673/4868 anonim ***** válasza:

Ma vagyok a 25.ciklusnapomon éppen, a 16. napon volt erősebb pozitív a LHtesztem, utána lévő napon halványabb aztán 18.napon nagyon halvány :) szóval fogalmam sincs hol tartok 😹

Progi szintem 21.napi vérvételből 40,32 nmol/l -t mutatott (bár nem a 7nap mentem hanem kicsit korábban)

Nem tudom ez jót jelent-e őszintén szólva

15-16-18. ciklusnapon voltunk együtt, annyit olvasgatok a neten, hogy már azt sem tudom maga az időzítés jó volt e … :D

Tesztelni majd akkor kéne szerintem ha valami csoda folytán nem jönne meg 😬 … addig ugye ki kell bírni 😹

Az elmúlt két hónapban olyan furán van a pé.m .. én szoktam érezni egész intenzíven és ahogy abbamarad a görcsölgetés bedurran a cicim, eléggé méghozzá .. nem tudom jót vagy kevésbé jót jelent e az ilyesmi pl?!

Ma görcsölgetek, vagy is ilyen mindjárt megjön érzésem van, cicim érzékeny de nincs megpuffadva mint pár napja pl..

Kérdező, a te férjed is holnap megy kivizsgálásra ? Próbáltam visszaolvasni de nem láttam milyen típusúra megy :)

D2

2023. aug. 8. 11:41
 2674/4868 A kérdező kommentje:

Na mizu d2 van valami??

😍😍

2023. aug. 9. 19:21
 2675/4868 A kérdező kommentje:

Jaj igen ma volt vizsgálaton bakterologia most két hétig szedett antibiotikumot ugyhogy izgulok mizu 🤩

Én 2 hét múlva megyek dokihoz de szedek én antibiotikumot majd előtte és úgy megyek 😊

D2 ti fiút vagy lányt szeretnétek? 🤩

2023. aug. 9. 19:23
 2676/4868 anonim ***** válasza:

Azt mondta az andrológus, hogy minden rendben van

Alakjuk/formájuk, sebességük, mennyiség is ha minden igaz :)

Úgyhogy nagyon örülök most ! 🙏🏼kicsit izgultam, hogy bibi lesz de úgy tűnik rendben van ilyen téren :)

Mikor kaptok eredményeket? :)

Ti is haladtok akkor szépen a kis utatokon ahogy látom

Én gyerekkorom óta fiúsnak gondoltam magam, mióta megismertem a férjemet azóta viszont csak kislányt képzelek el valamiért :D

Ő nem mondja el melyik nemet preferálja egyébként :D ne kérdezd miért …

Én úgy vagyok vele, hogy igazából mindegy is ha egészséges és életben is tudjuk tartani akkor az már nagyon királyság :P

Milyen orvoshoz fogsz menni kérdező?

D2

2023. aug. 10. 09:26
 2677/4868 A kérdező kommentje:

Csak a dokimhoz citologiára meg bakterológiára , remélem a férjem eredménye is megjön lassan :)

Mizu d2? Milyen volt a hónap végül?

2023. aug. 14. 21:53
 2678/4868 anonim ***** válasza:

Csak a szoki … :D megjött aminek meg kellett ..

Maradok a várakozási listán még egy ideig, úgy tűnik :)

Lehet ebben a hónapban megpróbálom a szegfűszeg és fahéj kombinációt, vízben kiáztatva ..2hétig érdemes inni elvileg :) meglátjuk ..

Bízom benne, hogy jók lesznek az eredményeitek ! 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

D2

2023. aug. 15. 12:27
 2679/4868 A kérdező kommentje:

Hát ha már próbálkozol akkor inkább a méhpempővel szerintem :D

De persze lehet hogy ezek is használnak.

Ha minden rendben akkor csak idő kérdése ❤️

Ő úgyis tudja mikor szeretne jönni 🥰

2023. aug. 16. 10:37
 2680/4868 anonim ***** válasza:

Méhpempőből melyik lehet a jó vajon?

Attól kicsit tartok amúgy mert elvileg bekavarhat a ciklusba.. de nem tudom mennyire igaz?!

Ti “csodaszereztek” valamit?

Mi eddig nem próbáltunk nagyon rá segíteni a dolgokra amúgy

DM-ben lehet venni ginzeng és méhpempő ampullát, 10db-os elég jó áron van, még azon is gondolkodtam, hátha .. :D

D2

2023. aug. 16. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!