Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2721/4868 A kérdező kommentje:

D2, hú nagyon szurkolók mostmár lassan tesztelgethetsz :DD

Én ilyenkor már kétnaponta nyomtam őket :D

Igen a tünetek nagyon átverősek.. szerintem egyszer voltam terhes, bár soha nem derült ki hogy a tüsző repesztő okozta -e de ott gyéreztem hogy lázas vagyok rendesen, olyan hőemelkedésem volt :D

De hát nem tudhatom, hiába lett pozitív a teszt a kórházban, meg volt vastag a nykh, akkor sem sikerült...

Remélem neked most sikerült! Ma tegyük a vizsgálatra, izgulok milyen lesz.. meg mindig olyan sokáig tart mire megjön, 1 hét minimum..

A ez még a mi évünk , ne add fel o.o karácsonyi babák lesznek, vagy szülenaposak :D

2023. szept. 6. 10:38
 2722/4868 anonim ***** válasza:

Egyelőre totál hómező vagyok 😹 csak a szoki… tudod :D

Ha lesz kedved írj majd a vizsgálatok után Kérdező ! :)

Karácsonyra tényleg jó lenne POZITÍVabban látni a dolgokat :P

D2

2023. szept. 6. 12:19
 2723/4868 anonim ***** válasza:

D2! Igen, egy kísérlet ovu előtti napon. (Mármint, ha sikerül eltalálni, de általában igen.)

Voltam. Polipom volt és az egyik elzárta a méhszájat, tehát műtét nélkül esélytelen voltam. Most megint van egy, mert ezek a rohadékok képesek visszanőni. Mivel az előző műtétem kürettel volt, a doki nem zárja ki, hogy ez még a régi, mert ki se vették. Én ezt lehetetlennek tartom, mert azóta rengeteg uh.-m volt, valaki csak észrevette volna. Megyek kontrollra és az a doki terve, hogy tükrözéssel műtenek (akkor nem maradhat ott, mert kameráznak közben), meg akkor már csinál átjárhatóságit is.

Ezzel egyébként nem lehetetlen teherbe esni, de nem segíti, lombikot viszont nem csinálnak így, ezért kéne a műtét.

Ezzel persze csúszik minden. Teljesen elvesztettem már a hitem☹️

A.

2023. szept. 6. 12:35
 2724/4868 anonim ***** válasza:

Gondoltam beírok gyorsan…

Most jött meg a mensike😅 sírás…

Ma van a 26.ciklusnap vagy hogy mondjam… tegnap volt a 25. És ma az új ciklus első a napja.. értitek :D

Nem tudom jó e ez így… ilyen korán nem szokott megjönni, sőt az utolsó 2hónap inkább kései volt .. lehet, hogy a fahéj-szegfű tea vagy a ginseng méhpempő .. sőt 80%ra mondanám, hogy fixen ezek miatt :)

Most ez így annyiból jó, hogy kevesebbet kell várakozni a következő pé-ig 😹de azért nahhhhhhhhhhh…. 🥺

D2

2023. szept. 7. 08:31
 2725/4868 A kérdező kommentje:
Hát ezek bezavarnak mindig sajnos , akkor hasznosak szerintem ha nem rendszeres a mensid vagy nincs megfelelő peteérésed de meg ezekben sem vagyok biztos hogy 100%-ig lefedik egy stimulálás esélyét de egy egészséges szervezetnél szerintem igen
2023. szept. 7. 10:37
 2726/4868 anonim ***** válasza:

Igen igen .. egyetértek amúgy :)

Kis boost-nak jó volt valószínűleg 😇LH teszt a múlt havihoz képest is jóval erősebb volt pl és elvileg pont erre volt való a dolog

Lényeg, hogy nagyjából úgy történjenek bent a dolgok ahogy kell :D

De már a napokban az inszemről meg a lombikról olvasgattam 😹

Voltatok már akupunktúrán ? Lehet kipróbálom, sok jót olvasni róla

Ne veszítsd el a hited A ! 🥺 egyelőre csak a hitünk van, bármilyen is legyen az 🙏🏼

Mikor érik az érnivalód a hónapban? :)

Gondolkodtam (főleg ahogy a Kérdező bejegyzéseit olvasgattam a facebookos csopijában) és azon kaptam magam, hogy én pl jobban kezelem az idő elteltével a mensi beköszöntét.. első 3hónapban még volt, hogy sírtam is .. örülök, hogy működik a szervezet, próbálkozik tenni a dolgát .. persze mindig tehetné jobban is ugyebár .. most terhesek az emberek körülöttem :D egyikőjük a volt munkatársam, kb full random lett a baba.. fiatal a csajszi, nem számolt vele, hogy csak így összejön .. de aztán megtörtént a csoda 🤩 alig várom, hogy kibújjon :D költözök is befelé hozzájuk kb 😹😹

Kicsit úgy próbálom felfogni, hogy előre gyakorolhatok majd 🥺🥰

Először kb sokkot kaptam, mondom még is hogy jöhetett össze, mensije sem úgy volt ahogy kellett volna.. aztan ahogy felfogtam, hogy tényleg baba lesz neki, tök nagy öröm fogott el

Másik a mostmár volt terapeutám .. megálmodtam, hogy gyereke van/lesz .. és mint utólag kiderült, tényleg ott volt

De csak az utolsó közös óráinkon mondta el :)

Végig csontokat növesztett miközben engem gyógyított 😅 hahaha

Gondoltam leírom ezeket Nektek 🥺 bár segíteni nem segít .. de kikívánkozott 😇

Nekem ez az itteni beszélgetés is tök jó amúgy, mindig várom, hogy írjatok 🥺

Kérdező, egyébként mi volt a dokinál ? :)

D2

2023. szept. 7. 11:14
 2727/4868 anonim ***** válasza:

D2! Fogalmam sincs. Azt se tudom, érik-e egyáltalán. Tegnap volt próbálkozás. Tegnap du. volt legerősebb az ovuteszt. Persze nagyon nem lett +, de ilyenkor másnapra már halványodni szokott, de sápadtabb, mint amilyennek kéne lenni☹️ Ma reggel csináltam még egyet kíváncsiságból, halványabb lett. Tudom, a reggeli nem ér, de mi bajom lehet. Még du.csinálok egyet és azt veszem komolyan. Viszont tegnap este volt erős ovus fájdalmam, mára már semmi. Viszont a hőm feljebb ment, de nem annyira, mint kéne ovu után, de a mellem elkezdett rohadtul fájni. Szóval papírforma szerint még nem lehetett volna ovum, minden más meg azt mutatja, hogy már volt🤷🏼‍♀️

Doki ma lett volna, de lefújta. Szerintem ez egy jel, csak nem tudom, mit jelent. Remélem azt, hogy nem kell polipot nézegetni, úgyse lesz műtét terhesen🤣

A.

2023. szept. 8. 16:04
 2728/4868 anonim ***** válasza:

A nincs fotód a tesztről?

Milyen tesztet használsz amúgy ? :)

Jelek itt is mindig vannak de én sem tudom mi mit jelent 😂

Szerintem a tested mondja a tutit amúgy 😇 reméljük megért az érni valód ;)

Nekem ovu közben/után 3napig szokott eléggé fájni pl

Én mondjuk nem hőmérőzöm, pedig lehet jó lenne…

D2

2023. szept. 8. 16:25
 2729/4868 anonim ***** válasza:

D2! Nincs. Én sose rakok fel képet. Azt se tudom, hogy kell. Nem akarom megszavaztatni, elég, ha én tudom, hogy milyen. Az szokott nálam + lenni, ami max.1árnyalattal halványabb a kontrollnál, ez meg kb.kettővel. Mindjárt csinálok egy utolsót, gondolom, az még negatívabb lesz. Másnak meg semmit nem segít, mindenkinek magához képest kell néznie. Ez most Livsane, 20-as. Régen 20-as One stepet használtam, akkor még rendes +lett az. Pár évvel később ugyanazt, de akkor már nem. Ugyanígy csak majdnem egyforma lett, mint ezzel. Egyébként ez jó teszt. Nem olyan drága és normálisan mutatja. Néha szoktam olyanokat látni, hogy a kontroll is alig látszik. Hát, ezen nem. Teljesen jó.

Amúgy kellett emlegetnem, megint fájdogál a jobb oldalam🙄

Én az ilyen testi "jelekkel" már rég nem foglalkozom. Megtettem, amit kellett, aztán majd megjön az amikor nem várom 🤷🏼‍♀️ Szerencsére megint van elég problémám ahhoz, hogy ne legyen időm ezzel foglalkozni🤣

A.

2023. szept. 8. 18:48
 2730/4868 A kérdező kommentje:

A mi lett a teszttel ?

D2 ti mikor próbálkoztok? Mész akupunktúrára?

R te hogy bírod az anyaságot?

2023. szept. 11. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!