Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2731/4868 anonim ***** válasza:

Szerintem bő egy hét múlva kezdjük kb

Csinálom majd a teszteket közben, meglátjuk mikor kezd el emelkedni az LH kiváncsi is vagyok, hogy a szokásos időben vagy a 14.nap körül történik-e mint múlt hónapban ..

Akupunktúrára most jelentkeztem be pont

Szerdán megyek reggel 9re :)

Konzultáció és kezelés is lesz ha jól értettem

Izgulok azért :D halvány lila gőzöm sincs róla, hogy mi fog történni vagy milyen lesz a dolog ..

Neked lassan mensi kérdező? Mi lesz a következő lépés nálatok? :)

D2

2023. szept. 11. 09:41
 2732/4868 A kérdező kommentje:

Na akkor lassan rajta vagytok az ügyön ezt mondjuk mindig szerettem hogy mensi után nem kell sokat várni ❤️

Nekem még arrébb van a mensi, nem mintha számítana xd szerdán megyek ugye orvoshoz, a férjem eredménye is aznapra várható. Nekem a rákszűrés ugye két hét.

A bakterológia előbb van talán.

Most szalmonellás lettem a változatosság kedvéért xd

2023. szept. 11. 10:26
 2733/4868 A kérdező kommentje:
Amúgy páran említették hogy ne legyen ilyen szomorú a baba oldal miatt stb.. de pedig én motiváltnak érzem magam amúgy csak vannak napok amikor nem érzem és kiírom magamból de ösztönzően próbálom megfogalmazni hátha másoknak is segít de lehet ez megint egy egó játék amin felül kell kerekedni 🎉
2023. szept. 11. 10:28
 2734/4868 anonim ***** válasza:

Kérdező! Másnap már halványabb lett a teszt. Szóval próbálkozás napján volt a legerősebb, de azért nem valami erős ☹️ Sajna, már most antiterhesnek érzem magam.

Szalmonellás? Jaj, te szegény! Én is megmérgeztem magam, nem hinném, hogy szalmonella volt, de már azt se élveztem. Szalmonella még durvább lehet. Jobbulást!

A.

2023. szept. 11. 17:36
 2735/4868 A kérdező kommentje:

Én azért szorítok nagyon!!! 🤩🤩

Nekem megint cisztám van… a felfázás se múlt el teljesen pedig annyi antibiotikumot szedtem…

Fu gyerekek… mondtam is a férjemnek hogy ennél azért egyszerűbb simán csak meghalnixddd

2023. szept. 12. 10:12
 2736/4868 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok csajok!

Elég régen jelentkeztem, bár rendszerint olvasgattalak titeket, ahogy látom ti sem unatkoztok...

Mi vasárnap óta bent vagyunk a szegedi női klinikán, mert vasárnap hajnalban elkezdtem megint vérezni, reggelre meg szinte már ömlött... Kiderült hogy egy újabb hematóma, ami most a méhlepényen van és 2centi körüli.

Úgy látták jónak, ha felvesznek a Terhespatológiára (elég ijesztő az osztály neve,de itt csak problémás, veszélyeztetett kismamák vannak és elmondanám nekem van itt a legkisebb problémám....).

Hétfőn volt megint ultrahangom, és a kis hematómám 2x akkora lett... szóval amíg nem leszek tünet mentes, maradnom kell. A vérzésen kívül egyébként más tünetem nincs, se görcs,se fájdalom. Remélem mihamarabb haza tudunk menni....

A babócával egyébként minden rendben, jó lett a 12. heti genetika is, most már betöltöttük a 15. hetet. Nagyon aktív, én már inkább hiperaktívnak mondanám, tegnap konkrétan alig bírták megmérni, mert járt mindene 😅

A vérzésen kívül egyébként más tünetem nincs, se görcs,se fájdalom. Remélem mihamarabb haza tudunk menni....

2023. szept. 12. 10:22
 2737/4868 anonim ***** válasza:
Véletlenül elküldtem, de M voltam.... 😅
2023. szept. 12. 10:23
 2738/4868 anonim ***** válasza:

M! Jaj, nagyon sajnálom! Azért ez félelmetes lehet! Kitartást neked! Mostmár tűnjön el az a kis görény és akkor semmi gond nem lesz.

A.

2023. szept. 12. 11:07
 2739/4868 A kérdező kommentje:

Uhhh M annyira szorítok neked ❤️❤️❤️

Remélem semmi baj nem lesz de amúgy ezek hogy alakulnak ki nem értem?!

Ott jó helyen vagy ez a lényeg!! Vigyáznak rád ❤️

Nagyon nagy kitartást és örülök hogy a baba jól van! ❤️❤️

2023. szept. 12. 11:50
 2740/4868 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm 🙂 Igyekszem minden tőlem telhetőt, bár fekvésen kívül nagyon mást nem tudok neki csinálni.

Úgy alakulnak ki, hogy elpattan egy kis hajszálér és a vér egy kis zsebecskébe ürül, így vég7l kialakul egy vérömleny, vagyis a hematóma és amikor ez a kis zsákocska kiszakad, akkor kezdődik a vérzés.

Előfordul, hogy nem szakad ki, akkor gyakorlatilag teljesen észrevétlen marad és előbb utóbb szépen szervülni kezd, azaz felszívódik, beépül a szervezetbe, úgy hogy később nyoma sem lesz...

Igazából, ezek a korai terhességnél nagyon veszélyesek mert képesek kimosni a petezsákot. Ezért is lepődtem meg, hogy amikor 7hetesen volt a petezsák mögött akkor simán hazaküldtek, most meg bent tartottak, pedig elméletileg már nem okozhat nagy gondot, csak ha extra óriásira nőne...

Lehet azért tartottak bent, mert az ügyeletre jöttem, a múltkor meg a sima ambulancián voltam, vagy nem tudom. De mind1, ezen nem is rágódok, jó helyen vagyok szóval így a biztos. 🙂

M

2023. szept. 12. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!