Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2771/4868 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm a kedves szavakat Kérdező!

Huh tök jó ilyeneket leírtok. Ugyanez jar a fejemben mit csinalok rosszul? (Eves, vitamin stb)

Nyaron ezeket elengedtem nyaralas alatt, de ez a taktika se jött be😆

2023. szept. 21. 14:51
 2772/4868 anonim ***** válasza:

Én rosszabb vagyok. Olyanoktól sose félek, hogy nem fogom szeretni vagy nem leszek jó anya. Tuti, jó lennék 😁 De attól mostanában igen, hogy nem fogok tudni már örülni neki. Ez most nyilván hülyén hangzik, de olyasmi, mint amikor nagyon régóta szeretnél valamit és rágod anya fülét, hogy vegye meg. Aztán amikor végre megkapod, akkor olyan érzés, mintha kierőszakoltad volna, de nem szívből adta. Van benne egy dac, hogy jól van, mostmár b+ az ajándékod🤣 Nem biztos, hogy érthető. Nem emlékszem, hogy lett volna ilyen az életemben, de lehet, csak nem emlékszem rá, csak a tudatalattim. De félek, hogy a gyereknél így lenne. Szeretni ugyanúgy szeretném, csak nem lenne az a mellekíz nélküli őszinte öröm. Mintha hozzám vágná a sors, hogy nesze, örüjjé te kis nyomorult🤣

A.

2023. szept. 21. 15:10
 2773/4868 A kérdező kommentje:

Aaaa pont ez jutott eszembe nekem is A de jó hogy leírtad….

Pontosan ugyan ez fogalmazódott meg bennem egyik nap…

Ugyan ezzel az érzéssel.

Nagyon sok aspektusból rossz amúgy ez az időszak.

Ezek a folytonos aggódások meg kérdések… mert ugye ha tudnád hogy akár így éled az életed akár úgy lesz gyereked akkor megnyugodnál, hogy rendben van. Akkor még várni kell.

De minden annyira függ tőlünk is .. aztán lehet közben mégsem.

Annyira megnyugtatna ha így lenne.

2023. szept. 21. 15:35
 2774/4868 A kérdező kommentje:

Tudjátok mi akaszt ki még?

Mikor látom hogy anyuka tolja a babakocsit fel a villamosra, leül aztán veszi elő a telefont.

Nekem amint megszületett a gyerekem nincs telefonom 😂😂

Csak hívásra.

Mi lehet fontosabb a jelennél amiben babád van….?!

2023. szept. 21. 15:36
 2775/4868 anonim ***** válasza:

Jaj, de jó! Nem gondoltam volna. Azt hittem, csak én vagyok ilyen bolond😁 Hogy az anyák között is kívülálló lennék, mert vannak, akik azért "kapják", mert ez az élet természetes része, vannak, akik azért, mert nekik muszáj, tehetnek bármit is, védekezhetnek akárhogy, akkor is lesz, mert benne vagy a sorsfeladatukban, meg vagyok én, aki jó esetben szánalomból kap egyet, hogy fogja már be a száját 🤣

Azért, ha alszik a kocsiban,amikor felszálltok a vilire, nyugodtan telefonozz, ne ébreszd fel szegényt!😁

A.

2023. szept. 21. 15:46
 2776/4868 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok csajok! Újra bejelentkezem.

Múlt hét csütörtökön engedtek haza a kórházból, akkor már tünetmentes voltam. Hétfőn voltam a dokimnál, a hematóma még mindig makacsul ott lapul a méhlepényen, a mérete nem csökkent, azonban áramlás már nem volt látható benne, ami legalább pozitívum. A szigorú fekvés alól fel lettem mentve, azonban semmi olyan tevékenységet nem végezhetek, ami a hasamat, hasfalamat terhelné (ergó, ugyan úgy maradnom kell a pics*mon mint eddig, ami hát valljuk be egy házfelújitás közepette elég nehéz, de nyilván most a pici a legfontosabb! ❤️)

A babóca egyébként nagyon jól van, szépen fejlődik és meglehetősen hiperaktív 🤦🏼‍♀️😅 A kórházban volt, hogy egyszerűen nem tudták megmérni, mert annyira ficánkolt. Megizzasztotta egy kicsit a rezidenseket 🤣

Hétfőn azt mondta a doki, hogy nagy valószínűséggel csajszikánk lesz, de nyilván ez még nem 100%, a 20. heti genetikain majd kiderül, már ha ő is úgy gondolja, hogy megmutatja magát.

D! Szívből gratulálok a kis csöppséghez, jó egészséget és boldog babázós pillanatokat kívánok! ❤️

Drága többiek!❤️ Véletlenül se forduljon meg az a fejetekben, hogy nem érdemlitek meg, hogy gyermeketek legyen és hogy nem lennétek jó anyukák! Már azzal bizonyítottatok mindent, hogy mennyire küzdötök érte!! Sajnos -( nem sajnos)- a sors valakinek azt rendelte, hogy évente pottyan ki belőle egy gyerek, valaki meg éveket küzd érte rohadt igazságtalan módon. Nekünk sem sikerült egy-kettőre, persze a ti küzdésetekhez képest lópikula... össze sem lehet hasonlítani.

Hihetetlen módon tisztellek titeket és büszke vagyok rátok, mert míg más attól is terhes lesz ha a kiterített g*cis gatyának neki szalad, ti minden követ megmozgattok érte.

Én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ha egyszer a kezetekben tartjátok a kisbabátokat, véletlenül sem azt fogjátok érezni, hogy nem örülnétek neki, vagy hogy meg sem érdemlitek, hanem csakis mérhetetlen boldogságot, örömet és büszkeséget!

Tiszta szívemből kívánom nektek, hogy minél hamarabb jöjjön el ez pillanat az életetekben ❤️

Fel a fejjel, csak pozitívan ( mint amikor indult a topic), hisz még ha néha el is bizonytalanodtok, mindig jusson eszetekbe, hogy ti tényleg de tényleg mindent (is) megtesztek érte, hogy sikerüljön!

Millió ölelés nektek! ❤️

M

2023. szept. 22. 02:49
 2777/4868 A kérdező kommentje:

Jézusom elfelejtettem írni 🫣🫣

M annyira örülök hogy kiengedtek,

Remélem még mindig minden rendben van veletek és pihensz sokat! ❤️❤️

Érzel valamit? Esetleg mozog már ? ( nem tudom mikor kell érezni de már elég nagy nem?:D )

Az a g..is nadrág az hatalmas volt akkorát nevettem :’DDDD

Remélem hogy megtapasztalhatom , nagyon kiszolgáltatott érzés már ez a sikertelenség mintha lenne valami amit még mindig nem jól csinálok , meg hát nekünk ugye a lombik a legesélyesebb.

De nem adjuk fel és nagyon meghatott amit írtál nagyon jól esett olvasni! 🥺🥺❤️❤️❤️❤️❤️

Jó lenne ebben az évben teherbeesni ❤️

Tényleg remélem hogy sikerülhet.

A csoport pedig lassan ünnepli az első éves születèsnapját :DD🎉

Mi következő hónapban próbálkozni fogunk 🫣❤️Ha törik ha szakad…

Úgyhogy remélem lesz társaság 😍

2023. szept. 27. 14:47
 2778/4868 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

Mi lassan kezdjük az ovulációs teszteket 😁❤️

Ki hogy áll?

2023. okt. 2. 12:10
 2779/4868 anonim ***** válasza:

Szia! Akkor jön a jó időszak Kérdező!❤️🙂

En csütörtökre nem várom, hómező a teszt.

2023. okt. 3. 10:29
 2780/4868 anonim ***** válasza:
Cirma
2023. okt. 3. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!