Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Vhogy így vagyok en is a peteéréssel majd írj, hogy mit mondott az endokrinológus. Én jövő heten megyek.🙂
Remélem jutunk már vmire.
Cirma
Na eltűntem mint az aranyóra… 😹
Nekem (dobperrrrrgééés….) megjött ma .. szóval itt csak a “szoki”
Már igazán letudnék mondani erről a mensi dologról a jó úgy érdekében 🥲😅 de gondolom Ti is ❤️
Érleljétek az érlelni valót csajok 🥺 drukkolok Nektek !
D2
Igen D2 en is pont erre gondoltam már annyira unom, hogy folyton megjön meg ami ezzel jár. Jó lenne 9 hónapra kihagyni.🙂
Cirma
Huuuha na voltam és a diagnózis ; pcos+IR 🥺🤩🤩🤩
El sem tudom mondani mennyire örülök hogy végre valaki kimondta! ❤️❤️
Kaptam gyógyszert amivel lesz peteérésem 🥰🥰
Lassan beindulunk 🥺🥺
Majd írj Cirma neked mit mondott !
D2 ismerős érzés de azért ez a versenyszellem ami a diagnózis miatt elfogott, szerintem még jobb mintha azonnal terhes lennék 😁😁
Versenyszellem!🤣 Kérdező! Húzzál bele! Itt jövök melletted!😁
A.
Igen igen gyere csak :DD bár nem veletek akartam versenyezni csak a testemmel 🤭🤭
Gyorsan teherbe kell esni mielőtt észre veszi a testem hogy lehet és megbénul a félelemtől :D
Szia Kérdező!
Mit kaptál? Nagyon örülök ilyen pozitivan fogod fel.🙂
Nekem mara megjött sajnos.
Remelem jövő heten vmi bíztatót mond nekem is az endokrinológus, mert elegge el vagyok keseredve.
Cirma
Merckformint vagy mit :D
De úgy görcsöl tőle a pocakom :D
Peteérésnek eddig semmi nyoma, igaz one steppel nézem.
Majd mesélj mit mondott az endos !
Milyen laborokat viszel?
Azt én is szedek.🙂
Neked milyen dietat javasolt hozzá a doki?
LH tesztet en mar nem is nézek, mert már az is stresszelt.Endokrinologus azt mondta ne idegesítsem magam ezzel jelenleg.
Most a pajzsmirigy reverz T3-at nezzük, mert a többi érték jó, de vhogy még se oke még mindig vmi.
Állítólag ha a T3 es T3 reverz aranya nem jó meg se tud tapadni vagy korai vetelest is okozhat. Remelem tenyleg ezzel van a gond.
Csak idaig mindig talaltunk vmit aztan az rendbejött utana megint jött vmi ami nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!