Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Hullamzó a lelki állapotom nyáron jobb volt, a nyaralasok eltereltek a figyelmemet.Most mar frusztrál, hogy nem sikerül es lassan itt az év vege is.
Na de hatha most jött el az én időm.🙂
Nekem a prolaktin volt magas tsh a felső hatarnal,Ir-t nem mondtak ki, de kaptam ra gyógyszert. Azt allítottuk többször, mert rontott az eredmenyeimen, es a pajzsmirigy gyógyszert.
Iszom a Virag Pcos es ciklus teajat, meg egy rakas vitamint szedek.
O hát akkor biztos hogy sikerülni fog lassan, a szervezetnek kell egy kicsi idő 😍❤️
Igen váltakoznak az időszakok ezt nem lehet mindig jól bírni.
De hiszem hogy ügyesek vagyunk és megérdemeljük 😍❤️
Igen😍🙂Megerdemeljük.
De azt mondjatok meg lanyok es tudom eleve butasag a kerdesem, de most hallottam ismerettsegi körömben olyan párnál ahol férfi és nő is napi szinten iszik sikerült a baba?
Mi meg itt próbalunk mindent megtenni és még mindig várunk..
Komolyan kivagyok ettől.
Sajna, a pasi ilyen szempontból "nem számít", a nő is csak akkor, ha terhesen is piál. De többnyire az se vetélést okoz, hanem magzati alkohol szindrómával születik. Nem akarnál te olyan gyereket.
A.
Szia A! Igen igazad van.
Tudom irigy vagyok hogy neki is sikerült.
Te hogy vagy A? Minden oke?
Épp ellenkezőleg. Semmi sem😁 Tegnap teszteltem egy hómezőt, de így se sikerült felkészülni. Mára megjöttek az egyértelmű jelek, hogy legkésőbb holnapra megjön.(Holnap nem kellett volna.) Eléggé ki vagyok borulva☹️ Még egy esélyem van talán októberben, ha az se jön be, akkor jön a műtét és húzódik az egész a végtelenségig. Ezt az egy esélyt kisebbnek érzem, mint a lottó ötöst.
Nem tudom, szerintem nem érdemlem meg a gyereket. Egyáltalán nem látom már, hogy nekem sikerülhetne.
A.
Teljesen megértelek.❤️Nekem is hasonló dolgok vannak a fejemben mint amit utoljára írtál...
Próbalj abba a gondolatba kapaszkodni, hogy egyszer mar sikerült.
Természetesen megérdemled, hogy anya legyél. Jó anyuka leszel.
Szerintem nem érdemi alapon megy ez.
Én abban hiszek, hogy vagy úgy születték le hogy lesz gyereked, vagy nem.
De bármelyik is lesz a válasz az nagy feladat és meg kell tanulni szépen kezelni ezeket.
Az más kérdés, hogy mindeközben ez egy emocionális megküzdés és hullámvölgyekkel jár ami természetes.
Szerintem nem kell a féltékenység miatt rosszul érezned magad Cirma. Én is az vagyok nagyon sokszor.
Nem is tudok elmenni egy ismerősünkhöz sem akinél van baba, teljesen kizárt hogy más sikerér bámuljam.
Szerintem ez mind rendben van.. ez nem egyszerű. Az olyan családokhoz hiszem hogy azért születik könnyen gyerek mert ott van még jócskán mit megtapasztalni és tanulni .
Sikerét*
El sem tudom képzelni milyen lesz ha a kezemben lesz… mintha nem sikerülhetne .
Nekem is ilyen érzés , és szerintem ez teljesen rendben van mi ezeket a gyerekeket nem ingyen kapjuk… nagyon megdolgozunk értük.
A legrosszabb az egészben hogy folyton csak az jár a fejemben mit csinálok rosszul… ur isten ma nem mozogtam..ur isten nem szedek vitamint. Ma megint nem jol ettem tuti ezért nem jön össze..
bahhhh
DE szerencsére találtam gumicukor helyettesítő eper ízű vitamint 😂😂😂
És itt ez a csapat is :3 ❤️
Következő hónaptól itt legyen ám mindenki!! 😂😂😍❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!