Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2741/4868 A kérdező kommentje:

Onnan már semmi nem mozdíthatja el azt a babát 🤩🤩❤️❤️

Jól tetted M , és azért én nyugodt vagyok hogy orvosi körülmények között vagy ❤️

Majd írj hogy mi újság ❤️❤️

2023. szept. 12. 12:48
 2742/4868 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok csajok. Sajnálom hogy így eltűntem. Nagyon jól megvagyunk. Már déltől alukál. Igaz cserébe fél 8tól kuruttyolt délig. 🤭🤭 Vannak nehezebb napok, és vannak könnyebbek.Nem szeretnék senkit sem megijeszteni a szüléstörténetemmel, de azért tömören leírom. Indított szülés 40+3 magasvérnyomás, nagy mértékű vizesedés (1 hét alatt 6kg plusz) Az infúzió és a tabletta után fél órával már 2 perces fájásaim lettek. Elment a vizem, majd kezdődött az 5 órányi pokol szünet nélküli fájásokkal. A párom szó szerint betört a szülészetre, és kiharcolta, hogy beengedjék. A végére annyira elment az erőm, hogy beszélni sem tudtam, és csak reszketett mindenem. Kitágultam, de a nyomásig nem jutottam el, a baba nem ereszkedett le. Aztán mivel nem tudtam komunikálni, és a baba életjelei is romlottak elvittek császárra. Apuka azonnal kezébe kapta a kiscsillagot 😍❤️ Később kiderült, hogy 2x a nyakán volt a köldökzsinór. A császár volt a mumusom, pokolian féltem tőle, de a megváltás volt. A felépülés is nagyon jól ment, másnap már a párommal sétálgattam kint az előtérben, úgy hogy még a katéter és a vérestáskám is bent volt 🤭🤣 Már egyáltalán nem érzem a sebem csak a pocakom érzékeny egy picit. Még nagyon új a helyzet, vannak sírós pillanatok, hogy úgy érzem nemmegy, hogy nem vagyok elég jó neki. Dehát nem lehet mindig könnyű. Majd belerázódunk ebbe is, hála égnek párom nagyon sokat segít, kel éjjel velünk, és a házimunkát is átvállalta😊

Nektek kitartást lányok ❤️ itt ott ha időm engedi rátok nézek, mik a fejlemények 😊 Szorítok minannyiótokért!

(R)

2023. szept. 13. 16:34
 2743/4868 A kérdező kommentje:

Hu R, nagyon kellemesnek hangzik xD

De jó hogy végre valaki mond valami jót is a császárról.

Nehogy elbizonytalanodj magaddal szemben, biztos hogy minden jól csinálsz ha ennyire a szívedre veszed :)))

Majd értesítünk ha valakit megáldott a sors :3

Hátha A, vagy D2 ügyes lesz ebben a hónapban :D

Kellemes gyógyulást, ügyesek voltatok mindketten! (soksoksok szívecske)

2023. szept. 14. 20:52
 2744/4868 A kérdező kommentje:

Nekünk közben megjött az eredmény, mi sajnos letettünk a lombikról.

Következő hónapban már természetes úton fogunk próbálkozni :)

Reméljük hogy nem lesz baj és sikerülni fog egyszer csak :)

2023. szept. 16. 10:32
 2745/4868 anonim ***** válasza:

Kérdező! Miert tettetek le a lombikról?

Cirma

2023. szept. 18. 07:59
 2746/4868 A kérdező kommentje:

Hát mivel nem lett jó a férjem eredménye.. sokkal rosszabb lett mint volt .

Olyan lett mint az elején.

Teljesen logikátlan.

Így nem lehet beültetésre menni..

2023. szept. 18. 13:42
 2747/4868 anonim ***** válasza:
85%

Sziasztok!

Jó rég nem írtam, D vagyok.😊

Végre megszületett a mi kis manókánk is szeptember 14.én 40+3 hétre. Természetes úton jött a világra hiper gyorsan ,nagyon könnyen, szerencsére nem kellett sem fajdalomcsillapítás ,sem gatmetszés. A drága 3500 grammal és 56 cm-el látta meg a nap világot.Olivér a becses neve😊

Rövid történetem: éjfélkor keltem az első fájásra, majd 15 perc múlva ismét, ami hamar lecsökkent 10 majd 3-5 percesekre. Azonnal keltenem kellett a férjemet mert nagyon besűrűsödtek,és erősödtek.

1 óra múlva már indultunk a kórházba 35-40 km harmadik baba, sietni kellett.😄 fél 2kor érkeztünk meg. Felvétel ,ctg, doki jött megvizsgált ( ez már 02:15) körül volt. Ott mondta a doki ,hogy már 4 ujjnyi, gyors szülőszoba , burokrepesztés, mindenki kiment ,félhomály, szóljunk ha jönnek a tolófájások.

Oké, 2 óriási fájás ( ez a kettő volt nagyon rossz, a többi, nagyon is jól viselhető volt. Egy hatalmas inger ,férjemnek mondom szaladj mert jön a baba😀 Hát szaladt, mire beért a szülésznő a baba kint volt, illetve a kos fejecskéje. Rohan ,húzza ki. Lép be a doki ,ajtóban megall ,mosolyog. Hát akkor Gratulálok!😊

Így tehát 00:06 perckor Oli úgy döntött elindul és 02:48perckor már a mellkason szuszogott, és nem várt ő még semmilyen dokit ,szülésznőt.. Mindenkinek ilyen álom szülést kívánok!!! V még ennél is könnyebbet. ❤️

2023. szept. 20. 07:11
 2748/4868 A kérdező kommentje:

Uuuuu D annyira gratulálok!!! :))))) ( sok sok szívecske)

Jaj de jó ilyen könnyebbet is olvasni itt, már halálra rémültem :D

Annyira örülök nektek!

Te hogy érzed magad?

Hu jó sokáig váratott magára a fiatal úr :D

Remélem követem majd a példádat :)))

Mikor mentek haza? Majd írd meg a tesók mit reagáltak! :DD

2023. szept. 20. 07:21
 2749/4868 A kérdező kommentje:

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉❤️❤️❤️❤️❤️☘️☘️☘️☘️☘️☘️

A szívecskék:3

2023. szept. 20. 07:21
 2750/4868 A kérdező kommentje:
Mi pedig jövő hónaptól elindulunk újra úgyhogy itt leszek veletek , rendelek olcsó ovu teszteket is úgyhogy beindul a buli 🤩🤩🤩🎄
2023. szept. 20. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!