Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2811/4868 anonim ***** válasza:

Azert kell várni hogy amit írt gyógyszer hogyan hat, próbalkozni lehet közben.🙂De ha össze is jön vissza kell mennem hozza.Ö neki van egy kezelesi elve hogy először a ciklus eleji hormonokat rakja rendbe mert utana lehet helyre all magatol a 21. Napi is. Ha nem akkor azt kezeli.

Cirma

2023. okt. 12. 15:39
 2812/4868 A kérdező kommentje:

Szia S.K. , szurkolok nagyon!:)) mesélj veletek mi a helyzet?:)

Én nem nézek hőt, hátha esetleg valaki csinálja itt:)

Értem értem, hát a neked megfelel az a lényeg, én faltörő kos vagyok sajnos ha akarok valamit és megvan hogyan akkor addig megyek :DD

E tekintetben kevés bizalmat szavazok a dokiknak de az sokkal jobb ha van egy akiben megbízik az ember :)

2023. okt. 13. 08:07
 2813/4868 anonim ***** válasza:
Első próbálkozós hónap lh teszttel és hővel :) kicsit rá voltam pár napja stresszelve a dolgokra de már úgy vagyok megpróbálom masra terelni a gondolataim :) a hőt is csak az előző ciklus végén kezdtem én is szóval az is elég friss :) Egyébként kivel mi újság itt? Nagyon nem olvasgattam vissza a fórumot jó hosszú :) S.K.
2023. okt. 13. 08:21
 2814/4868 A kérdező kommentje:

Miért stresszelsz rajta?:O

Hogy sikerül-e?

Hát, nehéz lenne körülírni a csapatot :D

Azt hiszem talán A, D2, Cirma és én vagyunk aktívabbak :)

Már kitermeltünk 3 babát :D

Várjuk az új anyukákat nagyon :)))

Mi most próbálkozunk de még csak most kezdtem merckformint szedni, így még nincs peteérésem :) Hát nem baj azért mindent beleadunk :D

2023. okt. 13. 09:55
 2815/4868 anonim ***** válasza:
Igen első babám lenne talán ezért is vagyok izgatott nagyon :) fogalmam sincs ha tesztelnék is mikor, mert az egyik app jovohet csütörtökre a másik pedig jovohet vasárnapra húzza a nemvártat :) de meghagyom szerintem a vasárnapra. Mi az a merckformin? :) én terhesség előtti vitamint kezdtem el tegnapelőtt dr czeizeleset. S.K.
2023. okt. 13. 10:18
 2816/4868 A kérdező kommentje:

Remélem hogy rövid utas lesz :)

Inzulinrezisztenciára való gyógyszer.

Persze , még csak most indul nálatok az egy év türelmi idő :)

Az lh teszt biztos hogy segíteni fog :)

2023. okt. 13. 11:04
 2817/4868 anonim ***** válasza:
Valakinél jelentkezett beágyazódási vérzés? Hányadik napon ha igen? :)
2023. okt. 13. 12:01
 2818/4868 anonim ***** válasza:

2817! Ezt a véletlent! Nem tudom, ki vagy, de ugyanezen töprengtem tegnap. Hogy vajon létezik vagy városi legenda. Mert volt valami maszatolásom, pont olyan, mint, amilyennek leírják. Nekem soha nem volt még ilyen (előző terhességemnél se.) Progim is rendben van, nem tudtam mire vélni. Ma már semmi. Egyelőre nálam a városi legenda felé hajlik a mérleg, mert ma egy hómező teszttel indítottam. (10.dpo, nagyon max.9.) Megírom, ha változás van, de egyelőre el is engedtem ezt a hónapot (is.)☹️

A.

2023. okt. 13. 13:08
 2819/4868 anonim ***** válasza:
Szia A.! Én több webhelyen is olvastam hogy nem minden esetben van :) kiváncsi lettem volna hogy itt ki melyik nap érte meg ha volt neki ilyen lehet a 10.nap még korai én nem fogok akkor még tesztelni :) drukkolok neked hogy pozitív legyen a következő teszt :) Ja és 2817 kommentelő vagyok. Csak lehagytam a nevem :) S.K.
2023. okt. 13. 13:29
 2820/4868 anonim ***** válasza:

S.K! Üdvözöllek a csapatban, úgyis akartam már neked írni.

Tudom, hogy ritka. Én azt olvastam, kb.a terhességek 25%-ban van, szóval azon meg se lepődtem, amikor nem volt.

Most viszont kiakadtam, mert ha nem az, akkor mi? Van már nekem elég bajom, nem akarok, hozzá újat.🙄 Azóta megint lett egy kis maszat, de a tegnapinál is kevesebb. Kezdek aggódni, mi ez a kórság. Mondjuk úgyis jövőhéten kell mennem újra 3.napira, a hormonok legalább kiderülnek, de eddig azt reméltem, legalább az jó lesz még ☹️

Amúgy kérdezted, én hőmérőzöm elég régóta. De minek?🤣Azon is csak felhúzom magam, amikor nem tudom rendesen csinálni.

A.

2023. okt. 13. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!