Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2841/4869 anonim ***** válasza:

Én pont most megyek akupunktúrára … :D

Csajok tiszta “ideg” vagyok :D mmint inkább izgatott azok után amiket itt olvasok 🤩🥰

Szia S.K ! A jól írja szerintem a dolgokat a kémiai pozi teszttel kapcsolatban :)

Bár van mikor én is megvadulva tesztelgetek már olyankor is mikor kb lehetetlen lenne kimutatni bármit is …

LH tesztelni ma fogok( tegnap is csináltam egyet, sötétebb lett mint máskor ilyenkor szerintem 🧐) de a napokban kiderül .. 11.ciklusnapon lehetek ma kb

Én érzem a peteérést elég durván mindig, más kérdés, hogy ki is szabadul-e a tüsző ugye 😬.. de vagy 3napig szoktam érezni a dolgokat.. kb folyamatosan igazából ..

hőmet nem mérem, pedig mindig elhatározom, hogy fogom 😹..

A !!! A maszatolás tényleg eléggé ritka, legalább is azok alapján amiket olvastam a neten .. viszont időpont ügyileg (10.DPO körül) nagyon jókor észlelted ! Mikor is kéne, hogy ne jöjjön meg?

Nagyon kiváncsi vagyok mi hogyan alakul nálad 😇🙏🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼

Egyébként azt is olvastam, hogy viszonylag sok embernél csak a nem várt mensi utáni pár napban mutat pozitívat a teszt, kései beágyazódás vagy ilyesmi volt a magyarázat talán

Nekem anyum pl a második hónapban tudta meg, hogy terhes velem :D diszkóban zavarta a zene 😹..

Nagyon drukkolok mindenkinek 🤩🤞🏼

D2

2023. okt. 16. 08:29
 2842/4869 anonim ***** válasza:

Közben vadul keresgélek a neten… elvileg 4-7nap is lehet a beágyazódási vérzéstől kezdve a pozitív tesztig 🥺 szóval szerintem semmi sincs veszve A !

D2

2023. okt. 16. 08:48
 2843/4869 anonim ***** válasza:

D2 meselj az akupunkturarol milyen? Nem fájdalmas?

Én is gondolkodom rajta.

2023. okt. 16. 08:48
 2844/4869 A kérdező kommentje:

Hát én akarom tudni ha sikerült a kémiai, eddig egy pozi tesztem se volt 😒

D2 akkor már előrébb vagy mint én , nekem nincs peteérésem 😂😂

Akupunktúra juj az nem túl relaxációs 😁

Lassan jön a napi 2 meckformin majd az hátha segít 🥰❤️

KS veled mizu mikor tesztelsz, csak hétvége?

2023. okt. 16. 08:59
 2845/4869 anonim ***** válasza:

Fülben nem kellemes számomra, oda szúrnak először mert az a legkritikusabb pont mindneki számára talán … :)

Fájni amúgy nem fáj szerintem, én kifejezetten babásodás céljából jöttem el ide

De rengeteg mindent kezelnek vele.. fogyás, stressz, férfiaknál mennyiség és minőség fokozását tudnak elérni spermiumok terén pl, allergia, csomó mindenre is jó

Egyébként ilyen pici bolhacsípés szerű a dolog, és el is múlik ha bent van már a tű :) nekem első 2alkalommal égett közben is a fülem de azóta nem volt ilyesmi szerencsére

Végtagok tudnak közben zsibbadni ha ideget talál a tű, olyankor nehéz mozgatni őket :D de ha időben észreveszem szólok és áthelyezik az adott tűt :)

Én elsősorban ezzel próbálkozom most, maximum picit később beszélek a nő dokimmal, hogy hogyan tudnánk még eredményesebbek lenni

Mikor én jöttem tizenketten “lettek várandósak a doktornő keze által” ..

lombik mellé is szokták ajánlani mert segíthet a megtapadás során

Van akinek pár hét alatt összejön van akiknél több idő, de mint mindenben, ebben is bízni és hinni kell szerintem :)

D2

2023. okt. 16. 08:59
 2846/4869 anonim ***** válasza:

Kérdező 😹 haha amúgy pont relaxra van ez a dolog :P

Stimulálják az idegrendszert

Lesz ám itt Neked is peteérés, ne aggódj 🤞🏼😉

Mondjuk kívánom, hogy ne olyan vadállat módon mint nekem :D de gondolom már azzal is kibékülnél csak történjen aminek kell

D2

2023. okt. 16. 09:02
 2847/4869 anonim ***** válasza:

Hu nagyon jókat írsz D2!

Én is olvastam róla hogy segítheti a teherbeesést, van akinek ezzel jött össze.

Cirma

2023. okt. 16. 09:06
 2848/4869 anonim ***** válasza:
D2 én is ki akartam régen próbálni az akupunktúrát kíváncsiságból :) energikusabb vagy a kezelés végére? Vagy mit érzel? :) S.K.
2023. okt. 16. 09:29
 2849/4869 anonim ***** válasza:

Természetesen most sem vagyok terhes. Már szombat óta éreztem, hogy megint nem sikerült, de nem tudtam rá felkészülni. Elmúlt a mellfájdalom, mára a hőm is leesett és persze full negatív a tesztem.

Én már biztos vagyok benne, hogy az a 2 csepp beágyazódási volt, el is múlt utána. Egyszerűen megint nem sikerült megtapadnia rendesen. A legaggasztóbb, hogy ebben az esetben lombikkal se számíthatok nagyobb sikerre.

Elvileg a rohadt polip nehezíti, de másoknak azzal is sikerült, csak én vagyok ilyen béna.

Most annyira elkeseredettem, hogy azt érzem, fel kéne adni.

Nektek drukkolok a háttérből🤞

A.

2023. okt. 16. 09:37
 2850/4869 anonim ***** válasza:

Kedves A.! Mondhatnám hogy ha nem foglalkozol vele sokak szerint akkor jön össze amikor már “feladják” vagy nem számítanak rá :) de amíg van rá több élő példa hogy emellett is teherbe lehet esni szerintem addig mindig legyen remény es maradj erős! Lassan nekem is eljon a nem várt napja már a 26. ciklusnapom van és a 9 DPO.. kicsit kezdek izgulni ismét én magam is.. már volt egy kis hányingerem is amit szerintem csak magamba beszéltem vagy az izgalom miatt lehet… reggel 0.1 fokot esett vissza bár ez sem jelent semmit csak túl gondolom szerintem.

ilyen beágyazódásos vérzés meg fogalmam sincs vajon fog e jelentkezni vagy nem vagy ha igen akkor mikor. S.K.

2023. okt. 16. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!