Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2871/4885 anonim ***** válasza:
Igazából holnapután reggel gondoltam a tesztet csinálni Nemtudom hogy ez a kisujj körömnyi barna potty mennyire számít súlyosnak, egyébként meg az ember jobb is ha az ember így odafigyel mindenre mint például te :) nem olvastam a fórumot csak bele bele nézegettem, nemtudtam hogy feléd meg ez a helyzet kérdező, de így ismeretlenül is látom hogy ha összejön nektek a baba egy rendkívül gondoskodó szuper anyuka leszel ha már így a legelején mindenre figyelsz :) és drukkolok is! Egyenlőre nekem nincs most semmi fájdalom semmi görcs talán pici érzékenységet érzek a méhembe. Még mindig száraz vagyok nagyon. Kiváncsi leszek a szombat reggelre, attól félek hogy meg se jön majd es a teszt is negatív marad akkor mi lesz :( talán valamelyik vagy a baba vagy a nem várt előjön bár remelem inkább a baba :) S.K.
2023. okt. 19. 19:08
 2872/4885 A kérdező kommentje:

A de cuki vagy köszönöm szépen jól esett amit írtál.. mondjuk pont benyomtam vagy 150 gramm chipset szóval most pont nem jól csinálom a dolgokat de azt hiszem néha nekem is elegem van :D

Hát azért az idegeskedés is tud ám ilyet okozni, késhet tőle nekem l 5 napot is késett egyszer úgy rágörcsöltem ... csalóka ez sajnos.

Én is remélem hogy már a baba! De hát valaki essen teherbe innen még idén :) Azt hiszem R, M, L talán D aki terhes volt/az :) Jöhetnek még:)

2023. okt. 19. 20:04
 2873/4885 anonim ***** válasza:
Most este megint volt egy kis barna valami :( attól tartok el kell engedném ezt a hónapot :( meglátom hogy alakul még a holnapi nap.. S.K.
2023. okt. 19. 20:31
 2874/4885 anonim ***** válasza:

Drukkolok S K írjal holnap mi a helyzet.

A! Jól értem mar megvannak az eredményeid? Az Amh valtozhat pozitív iranyba is csak a pillanatnyi állapotot mutatja.

Kérdező! Én ma kakaós csigat nyomtam be.😃

Igen, igen idén legyen még baba innen!

Cirma

2023. okt. 19. 20:38
 2875/4885 anonim ***** válasza:

S.K.! Én is drukkolok, még lehet bármi 🤞

Cirma! Még nem mertem megnézni, de szerintem csak holnapra lesz. Változhat, csak nem az én koromban. Maradjunk a realitás talaján. Lassan 42 leszek!

Kérdező! A2 is terhes volt, csak eltűnt 🤷🏼‍♀️ És itt van W is!

A.

2023. okt. 19. 21:13
 2876/4885 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ma reggel eljött a nem várt. De itt az új hónap mindjárt és az új remények :) köszönöm a sok segítséget és a kérdéseimre a sok választ :) remelem hamarosan en is jó híreket hozok majd ide :) S.K.
2023. okt. 20. 06:19
 2877/4885 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy tűntem el, csendbe olvaslak Titeket! :)

Nálunk minden rendben van, hála az égnek. Mindjárt finish (31 hetet betöltöttem, lassan 32)

Drukkolok mindenkinek, most leginkább M-nek🤞🤞

A2

2023. okt. 20. 07:19
 2878/4885 A kérdező kommentje:

Hu akkor már 6 babánák tartunk 🤭

Nem rossz egy évhez kèpest 🥰❤️❤️

A te vagy az agyam másik fele 😂

Bocsánat A2, W ❤️❤️

Örülök hogy minden rendben de rég olvastunk A2 :D oszd meg velünk milyen a terhesség :3

M remélem majd ír mi újság ❤️

2023. okt. 20. 07:36
 2879/4885 A kérdező kommentje:

S K hm :( sajnálom sajnos ilyenkor mikor nagyon várod a babát meg tud vàltozni 😔 becsapós sajnos.

Idegesítő is .

Nekem nem volt pozitív ovu tesztem úghyogy nem nem is tesztelek.

A derekam besajog néha úgyhogy lassan kezdődik, előző hónapban 23.-an jött meg :)

2023. okt. 20. 07:37
 2880/4885 anonim ***** válasza:

Köszönöm csajok a bíztatást! ❤️ Este 7re megyünk a dokihoz, nagyon kíváncsi vagyok ő mit fog látni az ultrahangon. Mindenképp megírom, hogy mi volt!

M

2023. okt. 20. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!