Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2851/4868 anonim ***** válasza:

S.K.!Én nem tudok nem foglalkozni vele, mert akkor nem lenne spermiumom, ami ugye elengedhetetlen része a terhességnek🤣

Szerintem most azért is visel meg jobban, mert ha nem vetéltem volna el, akkor lassan szülnék és kb.nulla lett az esélye annak, hogy addigra terhes leszek. Ettől féltem a legjobban.

A.

2023. okt. 16. 11:46
 2852/4868 anonim ***** válasza:
[link] Erről a kalkulátorról mit gondoltok? S.K.
2023. okt. 16. 13:44
 2853/4868 anonim ***** válasza:

S.K.! Nem ismerem, de sajnos, szerintem elég pontos.😕

A.

2023. okt. 16. 14:07
 2854/4868 anonim ***** válasza:

A! Nekem az első kislányomnál nem volt beágyazódási vérzés. A második terhességemnél én is tapasztaltam beágyazódási vérzést, csakhát ugye akkor elvetéltem. Viszont az elso tesztem szép pozitív volt, csak aztán kezdett halványodni. A harmadik terhessegemnél szintén nem volt beágyazódási vérzés. Eddig hála istennek minden

rendben. 17. hétben járok 🙏❤️

W

2023. okt. 16. 14:49
 2855/4868 anonim ***** válasza:

W! Az első terhéssegemnél nekem se volt, tudom, hogy nem kell lennie. Utána jártam a témának, kb.a terhességek 25%-ban van. Állítólag valami EFP vagy milyen hormon okozza, aminek az a szerepe, hogy az immunrendszered ne akarja kilökni, mint "betolakodót". Amitől én amúgy is félek. Mitől nem?🤣 Mert ugye autoimmun beteg vagyok és a vetélésem után is kijöttek az autoimmun tüneteim.

Szóval akár vehetném jó hírnek is, hogy bár beagyazódásban béna vagyok, ha ez a pár csepp az volt, akkor csak termeli azt a cuccot a szervezetem, tehát, ha egyszer végre sikerül, nem fogja a szervezetem kidobni. Márpedig másra nem nagyon tudok gondolni, mert a megtermékenyüléshez most minden adott volt igazoltan és az a 2 csepp cucc is pont csak akkor volt, amikor beágyazódnia kellett volna. De persze, azért összetörtem☹️

Neked drukkolok!🤞Most minden rendben is lesz😁

A.

2023. okt. 16. 15:40
 2856/4868 anonim ***** válasza:
68%

A! Szerintem azért még várjuk ki ennek a végét 🥺🤞🏼🤞🏼

Megértem a csalódottságodat és az esetleges félelmeidet, kétségeidet.. de azért szeretnélek emlékeztetni, hogy hiába hiszed, hogy nem vagy képes erre az egészre, látod hogy az vagy !! Látjuk mi is mindannyian ! 🥺

Egyetlen egy együttlétből igazából másodjára teszi a szervezeted azt “amit kell” (számomra már ez csoda, hiszen láthatod azt is ahogy mi próbálkozunk többször is ovu előtt, közben, után.. mégsem történik meg az ami Veled megtörténik !)

Tudom, hogy most kevesled ezt az egészet, és keresed az okokat… de első és legfontosabb lépés az, hogy megkezdődik egyáltalán a beágyazódás ! Ez már jó hír/jel szerintem

Ne add fel !! Amíg szeretettel és vágyakozva gondolsz a gyermekedre, ne add fel !

D2

2023. okt. 17. 09:18
 2857/4868 anonim ***** válasza:

D2! Tegnap megjött, ahogy várható volt.

Igen, teljesen igazad van, én is azt érzem, hogy hátrányos helyzetem ellenére nem állok olyan rosszul. Viszont az eredmény szempontjából ugyanaz, mintha peteérésem se lenne. Nincs gyerekem és ilyenkor nem vigasztal, hogy "majdnem van", inkább csak feldühít. Mintha a sors fricskája lenne. A pofámba röhög, hogy lehetne, majdnem, de nem lesz. Annyira elkeserítő! Mintha egy futóversenyen lennék, ahol mindig elgáncsolnak a cél előtt. Tudom, hogy az is szörnyű, amikor semeddig nem jutsz el(évtizedekig éltem úgy), de ilyenkor meg megfordul a fejemben, hogy elindulni se érdemes. Akkor legalább tudom, hogy nem nyerhetek, nem ér csalódás.

A.

2023. okt. 17. 12:57
 2858/4868 anonim ***** válasza:
Szerintem szombaton én is tesztelni fogok az lesz a 14.DPO (nem vart napja előtti nap ha 31 napra szamolok) derekfajasés görcsök keltettek :( nem valami biztató jel az előző ciklusban a nem várt előtt egy két nappal fajt a derekam :( viszont a mellem nem faj mint előtte csak néha néha egy kicsit érzékeny tapintásra.. tegnap este borzalmas volt a kozérzetem olyan mintha megfaztam volna de ennek mára semmi jele hàla a jó égnek. Csak lenne már hétvége! S.K.
2023. okt. 17. 13:57
 2859/4868 A kérdező kommentje:

Hát nehéz ez így.. sehogy nem jó és semmi nem jó amíg nem ls baba sajnos.

Hullámvölgyek váltakoznak, érthető hogy most te is egy mélyponton vagy A :(

S.K. kitartást, már nem sok és kiderül :)

2023. okt. 18. 08:53
 2860/4868 anonim ***** válasza:

Én nem mélyponton, egy hosszú mély vonalon vagyok🤣Megyek a hülye 3.napi szúrásra🤮

A.

2023. okt. 18. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!