Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2681/4868 A kérdező kommentje:

Huh hát én csak azt olvastam hogy segít, de amúgy elég sokminden bezavar , én nem emrek szedni smemit pedig jó lenne ha lenne rendes peteérésem :)

De már lehet nekem is kéne valami.

A férjem eredménye visszajött, még kell szejden antibiotikumot de most csak egy hétig. Meglátjuk hogy mi lesz :)) Én szerdán megyek orvosohoz, remélem addig nem jön meg és tud mintát venni (citológia meg bakterológia) .

D2 veled mizujs?

Hol van a többi baba gyerekek? azóta semmi? :DD

2023. aug. 22. 10:40
 2682/4868 A kérdező kommentje:
Meg ha valaki próbálkozik írjon, legalább valakire elhasználom a drukkomat :D
2023. aug. 22. 10:40
 2683/4868 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk július 18án érkezett a kisfiunk programozott császárral, mert már volt 2 császáros előzményem. Már elmúlt 1 hónapos, és bizony 3. gyerekként feladja a leckét. Vagy cicin van, vagy alszik (csak és kizárólag rajtam) vagy nyüglődik. Elég nehéz így a mindennapokat koordinalni egy 2,5 évessel és egy kamasszal. Gondolom ez a meleg őt is megviseli, mint mindenkit.
2023. aug. 22. 12:19
 2684/4868 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok lányok. Még 6 napom van a nagy napig. Méret szerint mára vagyok kiírva. De semmit nem érzek. Jól érzi magát odabent a kiscsaj. 2x már azt hittem, hogy na majd most menni kell... Aztán nem rendszereződtek a fájások, végül elmúltak. Ezek a hülye frontok megtudják viccelni az embert. Én mindig is érzékeny voltam rájuk. Az éjjel jól bedurrant a fogam... Semmit nem aludtam, sírtam, nem vehettem be ugye csak paracetamol tartalmút ami meg nemsegített. Aztán reggel rohantunk a fogorvoshoz. Ezekkel a bölcsesség fogakkal csak a baj van. De mostmár még egyel kevesebb 😀 Nagyon szeretném már a kezemben tartani a kislányom, de most imádkoztam, hogy ne ma induljon meg mert állva eltudnék aludni. Hihetetlen hogy képes leszívni a fájdalom az ember erejét. 😊 Jelzek nektek mindenképp ha a kisasszony úgy dönt és szeretné megismerni végre a nagyvilágot. Nagyon nagyon nehéz már a vége. Nektek minden jót. És ne adjátok fel. 🥰 Puszi

(R)

2023. aug. 22. 12:45
 2685/4868 A kérdező kommentje:

Első, kitartást kívánok minden bizonnyal nagy megterhelést jelent , hajrá hajrá 🫣💪🏻💪🏻

Remélem a férjed segít azért , esetleg nagymamák?

R már azt hittem kint van a kicsi 😱

Édesanyáddal mi újság?!

Hu mindjárt itt a szülés… basszus emlékszem mikor elájultál a pozitív teszttől erre már mindjárt itt a baba… hihetetlen hogy telik az idő 😱😱❤️❤️

2023. aug. 23. 11:53
 2686/4868 A kérdező kommentje:

Uu sajnálom a fogad sajnos azokra nagyon oda kell figyelni de egy 8-as szerintem senkinek nem fog hiányozni:D

Kitartást és jegeld, ne felejtsd el a helyét piha sörtéjű fogkefével mosni❤️❤️

2023. aug. 23. 11:55
 2687/4868 anonim ***** válasza:

Sajnos még nincs kint 😀. Jesszus... Neis mondd azóta már 2x volt pszichiátrián, 1 hete meg öngyilkossági kísérlete volt. Az öcsém meg végignézte. Elvitték. A zárt osztályon van. Már nembírjuk vele idegileg, remélem ott tartják egy jó darabig és helyre rázzák, mert kezd nagyon megterhelő lenni. Összeszedett valami iq bajnok barátnőt az egyik kezelése alkalmával, aki manipulálja, és lenyúlja a pénzét. Minden üzenetét átnéztem. Hangolja őt ellenünk,hogy a családja nem törődik vele, csak ő. Ha elkapom a nyakát megtekerem 🙂🤐

A fogamhelye már tökéletesen van, a helye sem fáj. Azon csodálkozom, hogy a terhességet viszonylag jól megúsztam fogak terén, mert az ínyem az első hetektől katasztrofalisan bevan gyulladva, és hiába a puha sörte... Ömlik a számból a vér fogmosáskor. 🤦🏼‍♀️😀 Nálatok miújság? :)

(R)

2023. aug. 23. 12:37
 2688/4868 A kérdező kommentje:

Jesszusom! 😱😱😱 Mit érezhet ennyire :((( nagyon sajnálom :((( annyira együttérzek veled ❤️❤️❤️

Hát mindenképpen helyettünk is ! 🤬🤬

Igen ez a terhességi gingivitis mindenkinél ilyen sajnos a vérbőség és az ösztrogén okozza 🫣

Nálunk semmi új már kezd uncsi lenni ez a nem próbálkozás most megint fájt a hasam így lemondtam a dokit de néha úgy begörcsöl hogy beszarok… el kéne menni de jön a nővérem esküvője és nincs pénzem semmire :(

2023. aug. 23. 13:38
 2689/4868 anonim ***** válasza:

Sziasztoook ! :)

Gratu a babákhoz lányok 🤩🙏🏼 olyan jó olvasni ezeket 🥹 ha minden igaz R babája is lassan érkezik ugye😇

Mi most próbálkozások mennek éppen .. na nem végtelen számban persze :D de azért igyekszik az ember lánya ..

Kérdező, ugye írtam múltkor, hogy lehet megpróbálom a Ginseng-méhpempő ampullát és a fahéj-szegfűszeg kombót…

Na be is szereztem mindent, előrébb is hozta a Pé-t úgy tűnik :O

Amin azért megvagyok lepődve mert átlagban 16-18.nap körül van LH csúcs

Legalább is ennyire korán még nem volt mióta tesztelgetek..

Lehet csak véletlen, hogy éppen most korábban történnek a dolgok… mindenesetre gyanús :D

Másképp is vagyok azért, nem olyan intenzív a “hasfájás” egyáltalán mint szokott … érdekes ..

Ti hogy vagytok?

Dokihoz így mikor tudsz majd menni kérdező?

Többiek? 🤩 próbálkozás várakozás?

D2

2023. aug. 27. 16:17
 2690/4868 A kérdező kommentje:

D2 hányadik dpon vagy?

Majd egyszer csak megszülöm mostmár :D szerintem jövő hét után tudok menni.

Hátha még valaki próbálkozik :))

2023. aug. 27. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!