Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 2611/4868 A kérdező kommentje:

A, nagyon helyes :DDD

Én teszteltem de semmi, megjönni még nem jött meg de már görcsöltem tegnap is meg is így arra számítok hogy egyszer csak megjön.

Azért bíztam benne hátha összejön, de már biztos mutatná teszt.. úgyhogy türelmesen megvárom amíg megjön. :)

Kitartást W ,minden rendben lesz :3

A meg reméljük már terhes :3

2023. júl. 29. 16:29
 2612/4868 anonim ***** válasza:

Szép lenne, de szokás szerint általában antiterhesnek érzem magam.

Ne keseredj el, valaki kell augusztusra is, nekem meg az tuti kimarad, szóval te jössz. Tiéd a pálya 😁

A.

2023. júl. 29. 16:33
 2613/4868 anonim ***** válasza:

W kitartást! ❤️ Teljes mértékben átérzem a helyzeted! Én is csütörtökön megyek dokihoz, és még rohadt messze van... Remélem mind a ketten jó híreket fogunk kapni!🤞❤️

Én bevallom, még nem jelentkeztem be a védőnőhöz, ha jövőhéten minden rendben lesz, majd csak akkor... A 12. heti UH időpontom meg an, remélem addig tud fogadni, bár kis város vagyunk, nem hiszem hogy gond lenne ebből...

Ma vagyok 9hét +3 nap, bár a keddi UH ezt erősen cáfolta, de lehetetlen, hogy az legyen igaz. Akkor nagyon nagy baj van, ha összefele megy, nem pedig szépen növöget.

Egyébként a barnázásom is szinte már teljesen elmúlt. Néha görcsölgetek, de csak úgy ahogyan eddig is, olyan mensi szerűen, gondolom a szalagok nyúlása miatt (legalábbis rohadtul remélem)...

A és Kérdező nektek is nagyon nagyon szorítok🤞 bízom benne, hogy hamarosan hatalmas baby boom lesz itt 🥰

M

2023. júl. 29. 16:49
 2614/4868 anonim ***** válasza:

M! Köszi, en is drukkolok nektek, hogy minden rendben legyen! Jaj, én azt hittem, ha egyszer eljutok a szívhangig, akkor már csak az uh.-k előtt fogok idegeskedni. Erre itt még méretekkel stresszelnek meg minden. Komolyan, már azon gondolkodom, hogy a szívhang után legközelebb már csak szülni megyek be🤣 Hát, ki bírja ezt a stresszt 9 hónapig?

A.

2023. júl. 29. 17:44
 2615/4868 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van A.

Mindenki azt mondja, hogy az első 12 hét a nagyon izgulós, mert akkor még bármi történhet... hát a nagy lópokulát!!

Egy ismerősöm mesélte, hogy konkrétan mindig volt valami, ami miatt stresszelt, volt hogy UH-n a 26. hét körül cisztát láttak a babóca agyában, ami hál istennek felszívódott, előtte a szívénél volt valami árnyék, amit nem tudtak mi az 🤷🏼‍♀️, de végül az is eltűnt... kész agyrém az egész... és kezdő anyukaként meg aztán végképp! 😅 A szülésről nah meg végképp ne beszéljünk, meg arról hogy aztán egy csöpp kis életet életbe kell tartanod és végül sikeresen felnevelned...😱 Biztosan meggondoltuk mi ezt?? 🤣😅

Bocsi... ágyba vagyok kényszerítve és bőven van időm ilyeneken agyalni... 🤦🏼‍♀️

M

2023. júl. 29. 18:42
 2616/4868 anonim ***** válasza:

M! Hát, én még nagyon magabizos vagyok, hogy kell ez nekem. Majd ráérek terhesen az őrületbe kergetni mindenkit🤣

A.

2023. júl. 29. 18:45
 2617/4868 anonim ***** válasza:

Azért vagyunk, hogy egymást megnyugtassuk (miután már mindenki mindenkit beparáztatott...) 🤣

"This is the beginning of a beautiful friendship" ❤️😅

M

2023. júl. 29. 19:14
 2618/4868 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Bocsàssatok meg nagyon règen írtam. Hogy vagytok? Mi màr a 30. hètbe lèptünk nagyon várom hogy meg szülessen Szabolcs ❤️ nagyon drukkolok mindenkinek hogy sikerüljön egy ilyen kis csoda. Puszi nektek. SZ
2023. aug. 2. 14:15
 2619/4868 A kérdező kommentje:

Szia SZ!

Majd küldj képet! 🥰🥰 privátban sőt ha lehet mindenki aki már babázik majd ! 🥰🥰❤️❤️

Nálunk minden oké, most elmúlónak tűnik a gyulladás 🥰

A férjem 9.-én megy vizsgálatra úgyhogy közel vagyunk ❤️❤️

2023. aug. 2. 14:32
 2620/4868 anonim ***** válasza:
Meg próbàlok felrakni egy ultrahang kèpet 582faf79 95f4deea 03cdcfd8 c7c28fc9 4711f4ac
2023. aug. 2. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!